Джансел Елчин в сериала "Eve Dönüş"/"Завръщане у дома" по АTV - 38

• 41 669
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
 smihesorry  По-добре вече да спра да ви досаждам с какъвто и да е коментар за сериала на Джансел и не бих искала утре вечер да ви разваля настроението при гледане на финалния епизод ...  ooooh!  защото наистина ми е много болно от според мен несправедливото му сваляне от екран  Naughty

# 391
Лея Киршан с родителите си. Hug Могат да се гордеят с това невероятно дете. Peace Heart Eyes

# 392
Снеже Heart EyesУси Heart EyesДайче : Heart Eyes каквото било било.
Къде много доволни къде не от сериала  си доставихме удоволствие от прекрасната игра на всички актьори и най-вече удоволствието Джансел да гледаме във всяка серия.

Чакам с нетърпение  петък вечер и ще ми е много пусто  след това Sad Sad Sad
Едва ли ще има какво толкова да коментираме около изявите на Джансел.
Дайче е права ,че феновете най-често  гледат и радват на любимците си когато са участници в сериал , а ако е и два сезона- newsm74!

Нямахме късмет просто,това е !

Музикален поздрав от красивото и любимо момче Hug

https://twitter.com/nurcanelcin/status/707882148901076992

# 393
Аз пък още съжалявам за "Лъжовна пролет".  Sad  Такъв сериал можеше да се получи.  ooooh! Мъчно ми е за Зуд, за Джансел...   Sad

# 394

И на мен Снеже Embarassed

Имам незабравими моменти от  този сериал!
Като ще има убийства   да има ...но там бяха 3!
В ЗуД ...  newsm78  май бяха повече от  5!

# 395
Момичета  bouquet bouquet bouquet
Гледам снимката на Лея Киршан с родителите й и съм малко изненадана, че не прилича много на тях, явно носи гените на някоя баба или дядо. Наистина се справи блестящо детето в ролята си и дано да я номинират и да спечели награда. А като й гледам изпопадалите зъбки си казвам, че заради това не продължиха сериала, как ще се усмихва с тази беззъба устица.  Wink
Цитат
Чакам с нетърпение  петък вечер и ще ми е много пусто  след това Sad Sad Sad
Едва ли ще има какво толкова да коментираме около изявите на Джансел.
Дайче е права ,че феновете най-често  гледат и радват на любимците си когато са участници в сериал , а ако е и два сезона- newsm74!
Себи  Hug  Аз съм от тези фенове, които участват в темата, когато има сериал, защото по принцип обичам да коментирам случките и героите. След петък ще зачезна за 2-3 дни, но след това ще съм на линия докато не преведат и последния епизод.  Praynig Praynig Praynig Дано да го преведат.
Имаше запитване при руските девойки за превод на комедията Не се жени, но не знам какво решение са взели. Та ако има превод и него може да изкоментираме.

Дайче, на мен не ми е досадно твоето възмущение, така че ако това ти помага по лесно да  преодолееш спирането на сериала, пиши си.  Hug Всички в темата сме на тази вълнА, така че не вярвам някой да се обиди. Като се сетя аз какво мрънкало бях при гледането на Чучулигата  Embarassed Embarassed Embarassed, след всеки епизод мрънках, че нищо от книгата не се случва и си губя времето с глупостите им. А в темата имаше момичета, който много го харесваха. Не знам как ме изтърпяха.

# 396
Добро утро!  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Снейки, Hug на майка си прилича детето във фейса, особено в усмивката.  Wink Hug Иначе косата и очите - не знам, може на баба, дядо, както казваш.  Wink

Няма защо да се притесняваме за Джансел, в добро настроение е. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дано са ни подготвили един хубав финал и се моля Джансел да приеме скоро нов ангажимент. Praynig Praynig Praynig Защо пък не? Wink Praynig

Хубав ден ви желая. bouquet

# 397
Добро утро!  Hug Hug Hug
Снеже  Hug  bouquet
Джансел предполагам, че е доволен от сериала, а пък дали съжалява, не знам. Но вече знам, че обича да си почива и поспива  Wink, та предполагам че чака почивката с нетърпение. Дали скоро ще започне нов проект и това ме съмнява, първо трябва да го хареса. А то комай едно и също върви по ТV-тата. Един проект, за да е с добър рейтинг в Турция според мен зависи от сценария, но и от момента на пускане на пазара /изключвам тези сериали, които се гледат от феновете на някоя "звезда"/. За мен остава само един вариант за участие - сериала на Берен. Спомням си, че едни момичета, чиито закачки харесвам, бяха кръстили ВВ бюро по труда, че почни всички турски артисти се снимаха в него. Сега остава Джансел да го вмъкнат като гост там за 1-2 епизода.  Wink

А какво ли ще се случи с това детенце, много ми харесваше

Хубав ден!  Hug Hug Hug

# 398

Добро утро Hug Hug Hug Hug

Снеже Heart Eyes Уси Heart Eyes/b]

Не го виждам някак във ВВ, ама знае ли човек newsm78

Приятен ден и до довечера Hug

# 399
Горката Пънар/Лейля, какво ли не преживя и накрая, когато можеше да си вземе детенцето, една противна служителка и отрови живота за пореден път. Като гледам снимките, ако не е Юсуф, Лейля ще я удуши и хайде пак в затвора.

Kızım nerde? Това поне и без гугъл мога да го преведа.  bowuu  Simple Smile

Моля се руските девойки тази вечер да превеждат.  Praynig Praynig Praynig

# 400

Здравейте Hug

Дайчеее Heart Eyes  ела де и ни пусни най-надеждния линк да гледаме тази скапана телевизия за последно  Laughing Praynig

Още  кадъри от финалния епизод -

В кое жилище са  newsm78

Дайчеее Heart Eyes  ела де и ни пусни най-надеждния линк да гледаме тази скапана телевизия за последно

Какво ли правосъдие раздаватв този момент?

# 401
Себи  Hug, Дайче ще се появи, не може да изостави Джансел заради политиката на една телевизия. Аз очаквам скоро да се появи.  Praynig Praynig Praynig
Не знам дали ще са сигурни линковете, ама ги слагам.
http://www.atv.com.tr/webtv/canli-yayin
http://www.atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayin
http://canlitv.com/atv

# 402
Уси Heart Eyes newsm10

Близо час ни припомняха миналата серия .

Нямам търпение да видя какво става най- после.....

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 20:50 от sebilMM

# 403
Офлаз като даде пистолета на Юсуф, му каза доста думички и спомена името на Кюршат. Дали всъщност не му каза подробности около хвърлянето на Пънар от скалата. Щото после и Юсуф доста приказки изприказва на Кюршат, а оня само премигваше и прие всичките му условия. newsm78
Себи, и на друг сериал видях 45 мин. озет, беше оня с високия рейтинг във вторник.

# 404
Аз явно ще гледам утре или по-късно, като го качат, защото нищо не ми зарежда.  Hug Проблемът обаче е в компа ми, защото е стар, и от нета. Peace Споделяйте, моля ви, каквото разбирате. Praynig

Приятно гледане! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт