Джансел Елчин в сериала "Eve Dönüş"/"Завръщане у дома" по АTV - 38

• 41 111
  • 733
  •   1
Отговори
# 705

Добро утро Hug Hug Hug

Момичета ,п о б о л я х  се Cry

Джансел да е на една ръка разстояние и да не го видя Shocked Shocked Shocked , но.... не се чувствам само аз виновна!

Понеже съм подредила  работите си вече до минута днес ми хрумна нещо newsm78
Дали няма да имам късмет ,ако Джансел остане за закриването на 28 .ми да отида и то на 100% от Сл-бряг.

Ще ви пиша непременно.

А това от преди 5ч -Подстрижката е сегашната  и се надявам да е новичка.

Ех да можех и аз да съм толкова близо до Джансел Party Party Party

# 706
Привет!  Hug Hug Hug
Дайче, Себи, явно вие сте имали съмнение, че Джансел няма да дойде, аз пък въобще не съм се съмнявала. Събитията в Турция засега не засягат по никакъв начин културата и туризма и предполагам, че ако няма усложнения по нататък, в смисъл гражданска война, пак ще си останат незасегнати. Ердоган и сие имат нужда  в този момент някой да представя Турция в добра светлина пред света, а това според мен са споменатите два отрасъла. Когато направи султанската си империя, тогава предполагам че ще измете културата, зер тя ще развращава поданиците му, но засега има нужда от тях.
Скрит текст:
2009 год. реших да я посрещам в топла страна и избрах Израел. Само че като дойде време да пътуваме, започнаха военни действия с ивицата Газа. Опасявах се, че ще отменят екскурзията, но нищо подобно не се случи. Пътувахме, изпълнихме си цялата програма, дори ходихме и в Палестина до Витлеем. Израел беше пълен с туристи, а през това време в България новините били плашещи и все се намираше някой, който да звъни и да проверява дали сме живи. Wink Та от тогава се убедих, че не всичко, което се говори по новините е вярно или по точно журналистите обичат да преувеличават.
Пожелавам на Джансел да си тръгне с някоя награда и добри впечатления от България.

# 707
Себи   Hug   Уси    Hug
Цитат
Пожелавам на Джансел да си тръгне с някоя награда и добри впечатления от България.
+1  thumbsup 

Rolling Eyes  Имам време само да сложа поредната нова снимка на Джансел от фестивала в Бургас   Peace Heart Eyes Grinning
MelekleriTaşıyanAdam @melektasiyan  5 чПреди 5 часа
@cansellelcin #repost @yeldagurkann Oyuncumuz Cansel Elçin'in yazıp yönettiği #MTA #burgas  http://instagram.com/p/BIW0MigAvJ4/

Превод на текста към снимката : MelekleriTaşıyanAdam
Написан и режисиран от актьора Cansel Elçin

Stop  До по-късно  ...  ooooh!

# 708

Здравейте Hug Hug Hug

Дайче Heart Eyes надявам се ,че  ще му хареса спокойна България /поне  за сега/.

Много моля , който се добере до информация  , дали Джансел  ще бъде утре вечер на закриването на фестивала да съобщи. Praynig
Аз още не съм се отказала за утре вечер!

И това за разнообразие Wink

Дали не е от Бургас newsm78

Уси Heart Eyes

# 709
Милички   Hug   ще се излъчи репортаж с Джансел по БНТ   Peace  само трябва да разберем кога   Heart Eyes Laughing
Burgas International Film Festival
36 мин. ·
Джансел Елчин пред камерата на БНТ.

Себи   Hug  дано имаш късмет утре и се срещнеш с Джансел  Peace   

# 710

Дайче Heart Eyes само на  БНТ ще стоя цяла вечер. Rolling Eyes Shocked #Crazy

Само се молете утре Джансел да е на фестивала. Там ще съм! Praynig Praynig Praynig

# 711
Себи  Hug fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Дано да остане до утре и да успееш да го видиш.

Дайче  Hug, очаквам този репортаж да се излъчи след края на фестивала.

И понеже не гледам телевизия, ще чакам да качат предаването в нета и там ще го гледам. Но не вярвам да е повече от 1-2 минути. Sad

# 712
Момичета, ето репортажа за филмовия фестивал в Бургас

http://imedia.bnt.bg/predavanyia/denyat-zapochva-s-kultura/patuv … 28-07-2016?610511

Джансел е посетил Созопол
https://www.instagram.com/p/BIX3bqdA-IX/

# 713
Уси   Hug  поздравления и много благодаря за чакания репортаж   newsm74  
Момичета, ето репортажа за филмовия фестивал в Бургас

http://imedia.bnt.bg/predavanyia/denyat-zapochva-s-kultura/patuv … 28-07-2016?610511

Джансел е посетил Созопол
https://www.instagram.com/p/BIX3bqdA-IX/
Днес вече са излъчили репортажа в 1-часовото предаване "Денят започва с култура" на БНТ от 9:15ч. и сега го попрехвърлих цялото, но с Джансел е само това ...   ooooh!  Искаше ми се е по-дълъг разговора с него и  Praynig  може би бургазлии ще ни изненадат със собствено интервю много по-продължително ... newsm78  
Скрит текст:
Outta Joint  Не трябваше да се предавам на съмненията   Embarassed  че не е сигурно идването на Джансел в Бургас   Outta Joint  и поне 1 или 2 видео щях да му направя с телефона си ... За снимка с него нямаше да имам смелост ... Stop  
Wink   Джансел тази снимка на лятното кино в Созопол още вчера я сложи в инстаграма си и много хубави коментарии имаше в отговор  Peace  
https://www.instagram.com/p/BIX3Pw3j3FT/?taken-by=cnslelcn

Wink  Веднага се появиха и за неговия Ахмет в СЛ   Peace  Всеки, който е гледал сериала ... а може би и Джансел  Crazy  си е спомнил "лятното кино" на Буюкада във 2 епизод и спора на Ясемин с Мишел за гледания романтичен турски филм  Heart Eyes  Аз все още съм в плен на този сериал  Peace  по всеки повод си възпроизвеждам конкретна сцена в него ... като енциклопедия ми е  Laughing Joy Joy Joy

CanselElçiniSevenler @CanselSevenler  16 чПреди 16 часа
@cansellelcin "Gelmiş geçmiş en güzel dizilerden bir tanesiydi tüm gerçekleriyle "

В превод : "Това беше един от най-добрите сериали някога с цялата истина"

CanselElçiniSevenler @CanselSevenler  16 чПреди 16 часа
@cansellelcin "Ne varsa eskide varmış şimdiki diziler böyle değil "
 Cansel Elçin

Преводът е на  google  все пак   Wink   "Това, което имаше на старите, в случай  сегашните серии не е така"

Stop  Няма да ги слагам всичките ...  много са   Peace

smihesorry  не успях да намеря по-късо клипче  ...  Outta Joint

Последна редакция: чт, 28 юли 2016, 17:56 от dai4e

# 714
Привет! Hug Hug Hug

Себи, Снейки, Дайче,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes много ви благодаря за всичко, което сте споделили. bouquet bouquet bouquet

Чувствам се тъжна, че не успях да видя Джансел, а беше наистина толкова близо.  Sad М...а му и пари, все не стигат.  #2gunfire Изгледах и изчетох всичко, но не ми е достатъчно и аз очаквам нещо по-подробно от бургаските медии.  Praynig Джансел е страхотен на снимките и в репортажа. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много хубава булка е Дилшад!  Wink Hug Дано е и щастлива. Praynig bouquet

Приятна вечер! bouquet

# 715
# 716
Дориана,  Hug много благодаря! bouquet

Колко сладко казва "приятна вечер" и "благодаря"! Heart Eyes Не разбирам всичко, което говори, но в общи линии казва, че много се гордее, че е в Бургас, обича Бургас, той е хубав град и за него е удоволствие да го посети и се надява догодина пак да се върне.  Praynig Heart Eyes

П.П.:

Цитат
И така нашето жури в състав: Руи Силвейра (Португалия), Димитрис Мутафидис (Гърция), Анна Горанова (България) и Слави Георгиев (България) отличи следните филми:
- Най-добър късометражен игрален филм: "Синът" на Христо Симеонов
- Най-добър документален филм: "Черен квадрат" на Николоз Бежанишвили
- Най-добър пълнометражен игрален филм: "Мойра" на Леван Тутберидзе

След активно гласуване зрителите на Фестивала решиха наградата да отиде при Джансел Елчин за филма "Пастирът на ангелите".

Точно това не разбрах в началото - всъщност той казва, че е щастлив от наградата, това за него е най-добрата награда. Не разбрах добре, че казва прайс - приз, защото е подобно на цена и затова не се сетих веднага какво има предвид, но като видях това ми се изясниха нещата. Peace Е, ами да му е честито и още много успехи да жъне занапред! bouquet Praynig

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 00:23 от ·٠•Snejka•٠·

# 717
 wavey  Добро утро и много, много хубав ден на всички   wavey

Дориана  Hug   благодаря за видеото на Джансел с чудесната новина   bouquet
Снежи   Heart Eyes  добре завърнала се и точно навреме   Peace  благодаря за светкавичния превод с отговора във видеото на Джансел за прекрасните му впечатления от Бургас с поздравите  за получената голяма награда на фестивала  bouquet
Дориана,  Hug много благодаря! bouquet

Колко сладко казва "приятна вечер" и "благодаря"! Heart Eyes Не разбирам всичко, което говори, но в общи линии казва, че много се гордее, че е в Бургас, обича Бургас, той е хубав град и за него е удоволствие да го посети и се надява догодина пак да се върне.  Praynig Heart Eyes

П.П.:

Цитат
И така нашето жури в състав: Руи Силвейра (Португалия), Димитрис Мутафидис (Гърция), Анна Горанова (България) и Слави Георгиев (България) отличи следните филми:
- Най-добър късометражен игрален филм: "Синът" на Христо Симеонов
- Най-добър документален филм: "Черен квадрат" на Николоз Бежанишвили
- Най-добър пълнометражен игрален филм: "Мойра" на Леван Тутберидзе

След активно гласуване зрителите на Фестивала решиха наградата да отиде при Джансел Елчин за филма "Пастирът на ангелите".

Точно това не разбрах в началото - всъщност той казва, че е щастлив от наградата, това за него е най-добрата награда. Не разбрах добре, че казва прайс - приз, защото е подобно на цена и затова не се сетих веднага какво има предвид, но като видях това ми се изясниха нещата. Peace Е, ами да му е честито и още много успехи да жъне занапред! bouquet Praynig
coolcool Поздравления и честито за Джансел   lovekiss  за получения приз и от нашия Международен филмов фестивал в Бургас за неговия игрален филм  "Пастирът на ангелите"    newsm74

Rolling Eyes  И една много хубава снимка на Джансел от гостуването му в България   thumbsup

Nala @n_naalaa  6 чПреди 6 часа
@cansellelcin #repost beny.bm Burgas Simple Smile #canselelcin #star #actor #director #canselelçin…

Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 07:02 от dai4e

# 718
Добър ден! Hug Hug Hug

Днес Джансел е качил това в инстаграм профила си.  newsm78   Така и не го разгадахме за какво иде реч с тоя "бавул". Mr. Green  Дайчето сега е тук, може и да помогне, тя си има източници. Praynig

https://www.instagram.com/p/BIapWPdjnKF/?taken-by=cnslelcn

Скрит текст:

В последната минута 40.sayfa Купих списание прочетох деянието е Billie акт Жан etkilendim.si слушам :

Изказал се е и за събитията в Турция, ама пусто му нищо не разбирам. ooooh!

https://www.instagram.com/p/BIDhH2sjuJa/?taken-by=cnslelcn

И една хубава булка. Wink

Приятен ден! bouquet

# 719
Привет!  Hug Hug Hug
Дориана, Снежи, Дайче  bouquet bouquet bouquet
Цитат
Радвам се, че Джансел е спечелил наградата.  Party И очаквам да посети този фестивал и в следващите години, само дето трябва  да се заеме със следващия си проект. Peace
От излъчения материал по БНТ разбрах, че филмът му представя Истанбул през погледа на едно момче, озовало се в града. Аз не съм киноманка, но от малкото гледани филми наистина като че ли повече се набляга на момичета, озовали се в големия град и техните истории. Та много ми се иска този филм някой да го преведе и да видя гледната точка на момчето/ Джансел. Но надали това ще се случи. Sad
Снежи, този "бавул" май е някакво списание за пътешествия или поне аз останах с такова впечатление, след като от предишния брой направих опит с Гугъл да си преведа отделни думички.
А изказването му в инстаграм за събитията в Турция дали не са го превели в руския сайт. newsm78 Макар че там повечето му фенки също на разбират турски, а преводачките превеждат само срещу заплащане.
Сега очаквам новини за творческите планове на Джансел. Praynig
Хубав ден!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт