Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви добавки се препоръчват за отслабване?
Какви добавки обикновено се препоръчват за здравословна диета?
Какви са някои рецепти за здравословни ястия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви добавки се препоръчват за отслабване?
При режим за отслабване е важно да се консултирате с лекар или диетолог, преди да вземете добавки. Обикновено се препоръчват витамини и минерали като витамин С, магнезий, Омега 3, глюкозамин, L-карнитин и колаген. Избягвайте добавки с излишни въглехидрати или захар за поддържане на режима за отслабване.
-
Какви добавки обикновено се препоръчват за здравословна диета?
-
Какви са някои рецепти за здравословни ястия?
-
Какви са някои предимства на диетата?
-
Какви са някои от предизвикателствата при спазването на диета?
в нормални граници. 
, че малчо да се оправи напълно и тогава, ще съм по-лоша 

Отвикваме постепенно; по-рано можех да омета голямо количество; сега, дори и да ми се дояде, минимално, а и без проблем пропускам. При мен така се случи. На мен лично храната ми е най-малкия проблем; с 100% мотивация, ако каже стружки да ям и в тях има достатъчно макро и микронутриенти, ами не е проблем. Моят проблем е психологически преди всичко; и хормонален и възрастов вече като бонус.

.......Чудя се сега на това тофу ако му изчопля маслините, няма ли да стане режимно. ми той взел 5 парчета тофу-сякаш камила ще храни
точно се бях нагласила утре да ям тофу по шопски.....ще има Уек скандал.....с чука по главата.
.