С Дюкан ще се вталим и с диаманти ще блестим - 282

• 47 676
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Да бе.....това Фрактайнщайнче зачезна някъде..... Rolling Eyes

# 361
привет, момичета  Hug
гледам новата книга коментирате, аз доста я търсих по едно време, но не я открих. Благодаря на Vivi, че я сподели  bouquet
Дали има форум или група, където коментират спазващите я, с какви темпове е свалянето и разни неволи от това редуване  Thinking
От момичетата, които по-редовно следят темата през годините, дали има някоя запозната дали свалят например кърмачките от трета олекотена.
Нещо ми го няма ентусиазма и волята се топи за разлика от килограмите, иска ми се нещо като почивка дори и с по-бавни темпове на сваляне, само да не е с качване.
Или пък някой да е пробвал втора, но необезмаслена . . .  newsm78 не и високомазнинна, а някъде по средата.
Ама, че объркан пост  Embarassed

# 362
привет, момичета  Hug
гледам новата книга коментирате, аз доста я търсих по едно време, но не я открих. Благодаря на Vivi, че я сподели  bouquet
Дали има форум или група, където коментират спазващите я, с какви темпове е свалянето и разни неволи от това редуване  Thinking
От момичетата, които по-редовно следят темата през годините, дали има някоя запозната дали свалят например кърмачките от трета олекотена.
Нещо ми го няма ентусиазма и волята се топи за разлика от килограмите, иска ми се нещо като почивка дори и с по-бавни темпове на сваляне, само да не е с качване.
Или пък някой да е пробвал втора, но необезмаслена . . .  newsm78 не и високомазнинна, а някъде по средата.
Ама, че объркан пост  Embarassed
Първия ми дюкан правех с кърмаческия вариант, защото кърмех. Резултати бяха по-добри от сега, ама годинките си казват своето Simple Smile

# 363
pink pill, горе главата! Има моменти на отпускане на волята, не се предавай. На лесното бързо се свиква, но пък на положените старания отплата винаги има, макар и понякога да идва със закъснение  Peace

Деси, мернах те в друга тема и чак сега обръщам внимание, че и ти си от морските чада  Hug

# 364
Деси, мернах те в друга тема и чак сега обръщам внимание, че и ти си от морските чада  Hug

Hug По-добре късно, отколкото по-късно, нали така  Peace

Пинки то и мен ми писна вече  hahaha hahaha Ама го свързвам с ПС! А и като се представя, как изглеждах преди месец.... Така, че горе главата. Започвай и ти да спортуваш, ако не си още и ще ти мине  hahaha hahaha

# 365
Значи вижте как добре са го казали хората  Laughing :

Скрит текст:

# 366
Кацнаааах.. И свалих 3 кила докато кацаше  ooooh!

# 367
Кари  Joy
Добре де,ако отслабнем не искам и нервите ми да отслабнат, и характерът ми да стане лек, нито сърцето да ми е дървено или картонено  Joy
Сетих се за един виц сега:
(не помня с точност)
- Мъжът ми иска да стана лека жена,таака щял да ме желае повече.
-Е как може такова нещо,бе Маарийке?
-Каза ми да отслабна с 15 кг...

Деска,така или иначе с нищо не съм ви полезна,та си викам поне да ви напомням за водата, че е от съществено значение  Hug

On the run,welcome back home:))))

# 368
Добро утро  bouquet
На мен вчера ми стана малко неудобно,че всички сте на + а аз - ,и си викам -я се вземи в ръце и се връщай в ''правия път'' и днес хоп +600  Laughing Та за 5 ПЗ - 300 .От днес  5П. Гледам в Лидъл някакви ''умни''кантари на промоция и се питам,дали е толкова умен, че да знае в коя посока трябва да се движи стрелката  Thinking

# 369
Добро утроооооооооо  Hug Hug Hug
Имаше файда от вурстчетата и леберкеза  Mr. Green
68,6  Blush
А да видим на родна почва ще успея ли да го подобря  Laughing ...  Thinking

Тия "умни" кантари са просто програма - която според теглото и ръста по формула изчислява блабла.. Само дето това в повечето случаи не е вярно - защото зависи много от костната структура, начина на разполагане ако щете на подкожните мазнини и куп още индивидуални особености - т.е. най-много повече да се панирате  Crazy Теглото си е съвсем достатъчно да мери.
Ако искате проценти води, мазнини и т.н. - има други по-точни начини за измерване с разни уреди ...
Ето инфо, ако чак толкова искате да сте прецизни

# 370
  • Испания
Добро утро!

On the run, добре дошла!  Hug

Усмихнат и режимен ден!

# 371
Добро утроооо  bouquet

Кари яко са го казали хората хахаха

On the run ти ако така сваляш всеки път при кацане, че вземи един абонамент за самолетните компании и си реши проблема, бързо и лесно, какво се мъчиш тук с тези режими  Joy Joy
Уелкъм бак  Hug
Аз като бях 68.6 в понеделник и във вторник 69.3.....какво да ти кажа  #Crazy Хайде задръж и сваляй надолу, хапни някой вюрстче и тук  Heart Eyes

Мери, стегни се, а така, какви са тия минуси  Joy Joy Спокойно, Смайлс и луната са виновни  rotfImbo Шегичка, СмейлЗЗЗ Hug
И Мери, аз съм с този така наречен "умен" кантар... пойнтлес!!!

Елеаааа, стига глупости моля моля! Няма такова нещо, като "не си ни полезна", така, че киип калм анд райтинг  Joy

Смайлс, благодаря за кафенцата  Hug

Фрактааааааааал Hug

# 372
Здравейте, банда  Hug
Днес имам - 900 г, откачена работа, ей! Да не свърши това новолуние ли какво беше там?
Мери, поемам щафетата  Mr. Green
On the run, викаш 3 килца свалени при приземяването, а  Sick Представям си ... Съгласна съм за това за кантарите  Peace
Деси, много заразяваш с настроение, момиче  Party
eleaa, виж какво сега, няма идеално щастие  Laughing Запазваш златното сърце и то върши всичко останало  Heart Eyes
Мацето, давай го насам този твой кум, да помага на тия като мен, дето не ми се готви много - много  Embarassed

# 373
Добро утро,мили дами!

Току-що си направих една голяма салата да си хрупам цял ден.Вече не ми се яде месо:( Вчера ходих в Кауфланд да купя някои режимни нещица и похарчих света!:( Еййййй,ужасни са тези супермаркети! Иначе за моя изненада и аз като Мери и Кари, имам минусче  BlushМалко е ама за мен си е постижение.Луната е с мен!  Joy

Не забравяйте да се напиете с ВОДА!   Mr. Green

# 374
Здравейте, банда  Hug
Днес имам - 900 г, откачена работа, ей! Да не свърши това новолуние ли какво беше там?
Деси, много заразяваш с настроение, момиче  Party
eleaa, виж какво сега, няма идеално щастие  Laughing Запазваш златното сърце и то върши всичко останало  Heart Eyes
Мацето, давай го насам този твой кум, да помага на тия като мен, дето не ми се готви много - много  Embarassed

И аз  се записвам за кетъринг Мацето chef Peace
Мусака с патладжани ще си правя, заразих се от преди няколко странички хихи

Ама първо тръгвам на обиколка с малката да напазаря, и да си продължа тренировката с бутане на количка с тежести  hahaha
А ти "заразената с настроение", честито за МИНУСА първо! И аз имам, забравих да кажа...69.1 - 200гр от вчера (и кантара вече го заковах и аз на 4 точки, като Costa) хахаха
Та, вземи да се обадиt да се видим, така и така сме "морски", може и в един парк да се разхождаме даже  smile3534

Общи условия

Активация на акаунт