С Дюкан ще се вталим и с диаманти ще блестим - 282

• 47 810
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Браво Карина! Това си е един тлъст минус!

# 571
  • София
И аз съм с голям минус днес - 600гр - твърдо 61кг. Два дни бях на телешко и риба и явно тези меса са ми ок. От пилешко, извара и яйца задържам или качвам грамчета.
По темата от вчера за сладкото съм на мнението на Мацето, че трябва да се хапват режимни сладкиши. Смайсчето е положила такива усилия да предложи такъв голям набор от рецепти, че е грехота да не се възползва човек.  Blush

# 572
  • Плевен
Привет, бандюги!
Тук сме,бе!
Уау, Кари, бравоооо!  bouquet Отприщи се! Сега, ако кажеш и това, че се дължи на неспортуване тези дни?!? Как стои въпросът? Много ми е кеф като прочета за такива тлъсти минуси! Давай на риба и това е! Аз също минах на една мазна сьомга... като я пека в оребрения тиган и толкова мазнина пуска... но пък не спирам салатите. По малко, но редовно. Вчера имах -400, но днес съм си в застой. Още не съм свалила изцяло плюса от миналата седмица в залежавката! Снощи се запътих с бързи крачки към фитнеса, че бях и на едно събрание до 18 часа... и установих, че съм си взела бельо и кърпа, но екипът ми си стои пран в къщи! Викам на тренера - няма да стане само по пешкирче да тренирам, а? Той вика - няма да стане! Сега съм си го взела, но пък тази нощ имах само 4 часа сън... и съм като пребита. Надявам се, да се поразсъня в залата!
Стойко, браво и на теб! Железен си! Поздравления за стопеното! Все така надолу!
Айнат, честито и на теб! Леле - 61 кг! Ами ти си манекен вече! Каква ти беше целта? Карай тогава с риба и телешко! Те рецептите са на испанските дюкеси, но трудът на Смайлз с превода и подредбата си е наистина за отбелязване!  Peace
Мацинко, ти твойта работа си си я свършила и е допустимо да прибягваш до режимни сладкишчета! Аз дори няма смисъл да мечтая за тегло под 60 кг (даже май трудно ще стигна и под 70) Нещо съвсем не ги гоня вече! Мечтата ми достига до това - да сваля под 80! И най-вече талията ми да е под 80 см! Но изобщо имам големи спирачки в ползването на подсладител и най-много ще се радвам да не ми се дояжда сладко! Това пък се лекувало с това да не яде човек сладко (дори и с подсладител и трици) Като "приритам" си отчупвам 1 -2 кутийки черен шоколад (с над 70%какао) или сега съм нововъвела - половин чаша прясно мляко с 1 к.л. какао. Ей така - да ми горчи, горчи, че да си избия чивиите за сладкото! И се получава!
Деси Ив, натренира ли се? Дерзай в тази насока - хем за тонус, хем за отслабване. Ти се движиш добре с килцата! Колко ти останаха до целта?
Елеаа, къде си? водичкеее
Мише28, добре дошла!  bouquet Момичетата са те посъветвали вече! Няма нужда повече от 5 дни ударна фаза да правиш! Схемата също са ти дали - 5/5, пък после може да минаваш на всякакви под 5... Ти откъде си си измислила тази 7/7?!? Ужас! Как си го карала предния път този режим... с такава схема?!? Ей...между редовете ли четете книгата и първа страница? Вярно - вмества се така в една седмица, ама! Внимавай и не си прави експерименти със здравето!
Фракталче, нема да се даваме, да! Оздравя ли? Права си - пролет иде, че и 8 март преди това! Трябва да се направим по-красиви! Ставай и разказвай какви ги твориш пак!
Муско, кво стана със сосчето, а? Смуши ли го тайно в количката?!?  Joy Да не би още по-тайничко да си го изконсумирала?
Хайде, спорен режимен ден и вечер, че той попремина деня!
Целувки!  Heart Eyes
Алинка, Алтче, Hug  

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 14:51 от ArhMih

# 573
Да даааааа, спрях да спамя и стана тихо  rotfImbo

Да ви кажа, днес пак един лек минус, от 400 гр... Но пак е 68.4... ще видим утре!
Кари, Карина, Ври.... ти си нашата гордост с големи минуси!!! Hug Тръгна по баира, как да те гоним сега  Joy Браво, само така!

Айнат и ти и ти, браво! Аз как ги гоня тези 61кг...

АрхМих, ей сега свърших с тренировката, днес имахме излизане сутринта и не успях, но сега наваксах! Иначеее, целта ми вече и аз не знам колко е, беше 59кг, ей така да съм под 60кг хаха ама като гледам бавно става, но като цяло вече правя релеф и докато се харесам е работата Wink Тази седмица не се мерих с метъра, че бях в МЦ. Но в понеделник ще се измеря и ще видим как вървя.
Скрит текст:
Иначе някой прави ли 21 Day Fix, която ви пратих преди време? Много е лека и добра.
Като "приритам" си отчупвам 1 -2 кутийки черен шоколад (с над 70%какао)
и аз така хахаха

# 574
Да даааааа, спрях да спамя и стана тихо  rotfImbo
Дес, затова трябва редовно включване тук  Naughty Mr. Green Ама и твоя минус е страхотен, почти половин килце  Hug Тези упражнения твоите дето прати, още само ги мисля. Засега вкъщи се окипазявам и правя само коремни преси и няколко упражнения странични пак за бедрата, и малко гирички за ръце и гръб  Wink
Уау, Кари, бравоооо!  bouquet Отприщи се! Сега, ако кажеш и това, че се дължи на неспортуване тези дни?!? Как стои въпросът?
Да, Архмихче, не съм спортувала от понеделник насам  Wink Реших да си дам поне две седмици почивка от фитнеса, за да сваля някой и друг кг, и после пак ще ходя в зала, да стегна сваленото  Laughing Но си правя тези тренировки, за които писах малко по-нагоре  Wink Забавна история с твоят екип  Laughing, и аз почти всеки път като отивам с раницата към залата и само прелиствам наум дали съм взела всичко  Rolling Eyes Браво и за твоя минус!  Hug
Вие откъде усещате, че сваляте? В смисъл от кои части на тялото? Аз по себе си усещам, че съм посвалила от корем /даже наскоро и една приятелка ми направи комплимент за това  Embarassed/, също от гръб, от ханша доста се усещам, че съм посвалила и най-вече в краката, по-стегнати са някак ... Много е приятно усещането как положително се променя твоето тяло  bowuu
Маце, мерси  Hug

# 575
Кари нали, ама то няма даже с кой да спамя вече  Joy

Аз от ханша и корема и краката също... Видимо е и при мен, преместих колана на дънките Peace

# 576
  • Испания
Ама момичета,  правим сладкото именно да не залитаме по лошото сладко. Аз за това вися тук, че спря ли да следя ще се върна към старите навици. Мен като ми падне кр.захар треперя и съм готова да напъхам в устата първата мазна баничка пред очите ми. Но когато си имам тричави мъфини това няма да стане.  Wink. Според мен е много важно да си глезим вкусовите рецептори, така няма да изпадаме в зверско желание за грешна храна.

Именно.  smile3521

И аз съм с голям минус днес - 600гр - твърдо 61кг. Два дни бях на телешко и риба и явно тези меса са ми ок. От пилешко, извара и яйца задържам или качвам грамчета.
По темата от вчера за сладкото съм на мнението на Мацето, че трябва да се хапват режимни сладкиши. Смайсчето е положила такива усилия да предложи такъв голям набор от рецепти, че е грехота да не се възползва човек.  Blush

Честит минус!  Hug За режимното сладко е точно така и точно според нашия режим.

Предполагам, че въпреки хахаха-то, си даваш ясна сметка, че това няма нищо общо с втора фаза на дюканския режим.  Peace

Видимо е и при мен, преместих колана на дънките Peace

Браво за което!  smile3501

# 577
Предполагам, че въпреки хахаха-то, си даваш ясна сметка, че това няма нищо общо с втора фаза на дюканския режим.  Peace

Вече съм 3тааааааа  smile3521, но не мога да се престраша към всичките неща, които мога да ям! Така, че гледам колкото мога да вкарвам, малко, по малко... Нишестените пък, съвсем не мисля скоро да ги приобщавам към моето меню  Wink

# 578
  • Испания

Вече съм 3тааааааа  smile3521, но не мога да се престраша към всичките неща, които мога да ям! Така, че гледам колкото мога да вкарвам, малко, по малко... Нишестените пък, съвсем не мисля скоро да ги приобщавам към моето меню  Wink

Това вече е друг въпрос. Добре е да се уточни, за да не се подведат тези, които са в първа и втора фаза.  bowuu

# 579
 newsm10 Съгласна съм!
Уточнявам и няма да повтарям, който прочел, прочел в Трета фаза съм  smile3508

# 580
Много минуси днес  Grinning Браво на всички,дано по дълго да е така Peace
Деси и аз не знаех,че си в трета - значи нямам никакви шансове да те настигна  Sad -имам цели 6 кг.до там,а както не мърдам по 5-6 дни.......ти сигурно ще забравиш че си била на диета докато вляза в трета  Laughing

# 581
Ооо Мери, не се притеснявай, аз имам да свалям още едни 8-9кг  Hug
Просто минавам в трета, за да мога да тренирам по-лесно, че иначе нямам достатъчно пауър... А в 3та, колко ще стояяяяя, не се знае  Peace Можеш да ме настигнеш и задминеш без проблем  Wink

# 582
Лека нощ!  Joy
Това вместо "добър ден" Simple Smile Как сте девойки? Аз не се скатавам,телефонът ми се развали и беше на поправка.Уви,не се опрсви напълно,но здраве да е! Мога да говоря,а и да влизам тук- стига ми:))))
 Та Деска,само спам да искаш- насреща съм  Joy Ама каква е тази трета фаза сега? Я се връщай  във втора! Не може да не ни изчакаш,не е етично! Mr. Green
Кари,страхотно! Много тлъст минус.С
поред мен дай по- лекинко със спорта,мисля,че се слабее повече с по- лек спортен  режим Simple Smile
Аз ,за съжаление,имал плюсче ама знам,че слеед него има минус.Вече съм наяасно с какво прекалявам...
Архмих и ти ли си спортна натура? Опппаа значи поне по 3 литра вода:)))
 Фрактал,оздравявай бързо!

Моят заряд на положителна енергия- Смайлзчееееее, направо си ми липсваше:)  Heart Eyes

Мери,ти гониш   Деска,аз гоня всички:))))))

Хайде,отново лекя нощ! Simple Smile

# 583
  • Испания
Добро утро!

Вече не помня кое точно кафе съм пускала.  newsm78 Ако се повтарям, моля за извинение.  Embarassed

eleaa, липсваше.  love001 Кофти е, като имаш проблеми с телефона. Добре, че що-годе са го оправили.

В тази връзка: къде изчезна Бубка? Еlsinor само наднича в темата и мълчи. Това хиииииииич не ми харесва.  Sad

Усмихнат и режимен ден!

# 584
Елеаааа как да не е етично, аз си забавям процеса в трета, защото ям повече неща  Wink Така, че имаш повече шанс да ме задминеш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт