Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви добавки се препоръчват за отслабване?
Какви добавки обикновено се препоръчват за здравословна диета?
Какви са някои рецепти за здравословни ястия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви добавки се препоръчват за отслабване?
При режим за отслабване е важно да се консултирате с лекар или диетолог, преди да вземете добавки. Обикновено се препоръчват витамини и минерали като витамин С, магнезий, Омега 3, глюкозамин, L-карнитин и колаген. Избягвайте добавки с излишни въглехидрати или захар за поддържане на режима за отслабване.
-
Какви добавки обикновено се препоръчват за здравословна диета?
-
Какви са някои рецепти за здравословни ястия?
-
Какви са някои предимства на диетата?
-
Какви са някои от предизвикателствата при спазването на диета?
Отприщи се! Сега, ако кажеш и това, че се дължи на неспортуване тези дни?!? Как стои въпросът? Много ми е кеф като прочета за такива тлъсти минуси! Давай на риба и това е! Аз също минах на една мазна сьомга... като я пека в оребрения тиган и толкова мазнина пуска... но пък не спирам салатите. По малко, но редовно. Вчера имах -400, но днес съм си в застой. Още не съм свалила изцяло плюса от миналата седмица в залежавката! Снощи се запътих с бързи крачки към фитнеса, че бях и на едно събрание до 18 часа... и установих, че съм си взела бельо и кърпа, но екипът ми си стои пран в къщи! Викам на тренера - няма да стане само по пешкирче да тренирам, а? Той вика - няма да стане! Сега съм си го взела, но пък тази нощ имах само 4 часа сън... и съм като пребита. Надявам се, да се поразсъня в залата! 
Да не би още по-тайничко да си го изконсумирала?

Тази седмица не се мерих с метъра, че бях в МЦ. Но в понеделник ще се измеря и ще видим как вървя.

Съгласна съм!
Браво на всички,дано по дълго да е така
-имам цели 6 кг.до там,а както не мърдам по 5-6 дни.......ти сигурно ще забравиш че си била на диета докато вляза в трета
Как сте девойки? Аз не се скатавам,телефонът ми се развали и беше на поправка.Уви,не се опрсви напълно,но здраве да е! Мога да говоря,а и да влизам тук- стига ми:))))
Ако се повтарям, моля за извинение.
Кофти е, като имаш проблеми с телефона. Добре, че що-годе са го оправили.