С Дюкан ще се вталим и с диаманти ще блестим - 282

• 47 946
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте!  Peace Записвам се и аз!
Днес ми беше първи ден и шоколада ми липсва повече от всичко  Cry  Laughing Но си казах: ''Не! Naughty Няма да ядеш, колкото и да ти се иска! Трябва да изглеждаш супер за абитуриентския си бал''. Трудно ми е  ooooh! Нооо трябва да се справя. Да видим какъв резултат ще покаже кантара утре сутрин.  newsm78 Laughing Успех на всички!

# 616
Защо, Дес? То и в трета - даже май баш в трета - е лесно да се препънеш. Ще го мислим!  Hug

Фрактаааал, вече явно ми е късно, съвсем изгубих нишката  Joy

Анастейжа, добре дошла Peace
Давай смело, ще има резултати със сигурност Peace

# 617
  • Испания
Здравейте!  Peace Записвам се и аз!
Днес ми беше първи ден и шоколада ми липсва повече от всичко  Cry  Laughing Но си казах: ''Не! Naughty Няма да ядеш, колкото и да ти се иска! Трябва да изглеждаш супер за абитуриентския си бал''. Трудно ми е  ooooh! Нооо трябва да се справя. Да видим какъв резултат ще покаже кантара утре сутрин.  newsm78 Laughing Успех на всички!

Добре дошла!  Hug

Представи се "по устав": години /макар че от поста ти е ясно горе-долу/, височина, тегло, какво ти показа калкулаторът? Изяде ли книгата с кориците?

Алинке, къде се затри?

# 618
Аз вече похвалих тофуто на Фракталче...Разкошнооооо........и както споменах на къри е направо вълшебно....

# 619
Здравейте!
Аз съм полу-дюканка,нямам много за сваляне - едни 5 зимни килограма и го карам на втора фаза.Не мога да ям само протеини,но вече имам -300 грама за една седмица,значи може.
Днес ядох за първи път тези новите ''спагети'' и не мога да изляза от тоалетната.На някой друг случвало ли се е?

# 620
  • Испания
и го карам на втора фаза.Не мога да ям само протеини

Това какво трябва да значи? Във втора и не може да ядеш само протеини?

Между другото видях това: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=572646.msg18376241#msg18376241

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 01:12 от smileys

# 621
Повече от 1 ден - трудно ми е и не се справям.
Вече ги свалих предишните,обаче зимата качвам между 3 и 5.Тази година са 5.Винаги по това време си правя олекотената версия на Дюкан,но наскоро прочетох за новите храни и реших да ги пробвам.Не мога да преценя дали е нормално - освен ходенето до тоалетната,нямам други проблеми.

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 01:33 от BeautifulMind

# 622
  • Испания
Повече от 1 ден - трудно ми е и не се справям.
Вече ги свалих предишните,обаче зимата качвам между 3 и 5.Тази година са 5.Винаги по това време си правя олекотената версия на Дюкан,но наскоро прочетох за новите храни и реших да ги пробвам.Не мога да преценя дали е нормално - освен ходенето до тоалетната,нямам други проблеми.

Не мисля, че режимът е подходящ за теб, но това е мое мнение, разбира се.  Peace

# 623
Добро утро,Дюканеси!
 Полу- дюканки  ,неможещи само на протеини Grinning,изтървали нишката- време е да се върнете в строя преди да оплескате съвсем нещата...

Пийтееееееееее  ВОДA!

Накарах ви се и сега пожелавам хубав ден!:)

# 624
  • Испания

Накарах ви се и сега пожелавам хубав ден!:)

Така, така, ама вади бухалката за по-убедително.  hahaha

Добро ви утро!

Усмихната и режимна неделя!

# 625
Момичетаааа, варих тук една кокошка, уж махнах и кожа и мазнини, но бульонът стана пак един мазен, пък аз на пилешкото му обичам само бульона......какво да правя сега. Щом е такъв жълт, дали е режимен  Sad

# 626
  • Пловдив
Може би ако изстине и позамръзне мазнината ще се втвърди отгоре и ще може да се обере.

# 627
 smile3538 smile3538 smile3538 smile3538 smile3538 newsm43 newsm43 newsm43
Изобщо не грешите че чета и се спотайвам Whistling
И за яйцата сте прави ooooh!Край отказвам се NaughtyОсвен ако не ми изпратите и на мен нещо по Еконт  Mr. Green Пак че хлебчето го докарах че да мога да го преглъщам, това ми стига.Явно с друго няма да се справя.
Много ми е трудно да ви призная, много се поддавам на изкушения.Така до никъде не стигам.
И затова и само ви чета.

# 628
  • Испания

Много ми е трудно да ви призная, много се поддавам на изкушения.Така до никъде не стигам.
И затова и само ви чета.

Ей, девойко, я се стегни!  newsm66 newsm66 newsm66

Какво ти е трудно? Да ядеш режимна храна на корем и да слабееш вкусно? Какво те изкушава? Ама нещо, което да няма режимен заместител.

И като се откажеш какво ще стане? Ще натрупаш още килограми, ще се депресираш и пак ще стигнеш до положението да се налага да правиш някаква диета. Но като нашият режим ня-ма. Повярвай!

Книгата изчете ли? Ама честно. Тя не се чете като роман. Четеш и пак се връщаш към нея. Четеш цялата, четеш на части, във всяка страница виждаш себе си, чувстваш, че е написана точно за теб и се чудиш откъде докторът толкова добре те познава.  Wink

А как само е обяснил всичко! Идиотоустойчиво, както обичам да казвам. И повтаря, и повтаря под една или друга форма, за да се запамети в съзнанието ни.

Няма такъв филм като "не мога".  Hug Hug Hug

Виж това:

Животинче е, ама не се предава.

Горе главата и напред в режима!  newsm68 newsm44 newsm68

# 629
 202uu  smileys

аз съм си запазила няколко много силни цитати на Натали Никол, които ако успея да се накарам да прочета в момент на слабост ми помага, но за съжаление обикновено в такива моменти, мразя кантара, мразя форума, мразя всичко със себе си начело.  Embarassed

Скрит текст:
Цитат
Ако е до дефицит на мотивация, спукана ти е работата. Който и да ти нашоква репата, с каквито и тенджери и тигани да те замерят, каузата е пердута. Не ти ли стане по-вкусно от пръхкав пържен картоф да се оглеждаш в слисаните очи на тези около теб, шансовете ти са малки. Ако е въпрос на дисциплина, тя пък е право - пропорционална на мотивацията или се връщаме на горното. Не ти ли потече слюнката от красива дреха размер S, в която си се представяш; не се ли разтопиш като блокче Тоблероне по небцето - от завистта на колежките и не се ли размажеш като нутела върху топла маслена бисквита от възхитените погледи на мъжете, слаб ти е значи октанът. Усещането да си лек и въздушен било по-сладко и от Гараш. И това ти го казва човек, за когото смисълът на живота спокойно се побираше в една торта, че оставаше и място за кутия "Черноморец". Добрата новина е, че все някога се прочиства кръвта от наркотика им, спираш да потреперваш в делириум при вида им и после всеки следващ ден е триумф над безусловната им капитулация. Подминавам ги спокойно като пазарувам в супермаркета, дори не се извръщам вече на другата страна. Първо - в къщи си имам режимен ерзац на нутела / някой трябва да предложи за канонизиране Смайлис в Нерукотворная и Венценосная за рецептата/ и второ - разпльоквам се от злорадство после, като прочета как някой титуляр се е издънил по трасето, пък аз съм удържала и днес.  Whistling Нали ти обаждам, въпрос на мотивация си е. Тя пък в случая - е синоним за инат.

Скрит текст:
Цитат
Пренареждам гардероби.
Затрябваха ми още закачалки.
Изтърчавам до Kik (оджур-боджур магазин за народни стоки), в който днес нямаше навалица.
Мярвам интересна блуза и решавам да пробвам.
Тръмбовам  към пробната, а насреща ми млада жена на не повече от 25 години.
Огромна.
Неописуемо едра.
Свръхобезитет, трета степен.
Държи куп дрехи - размер 4XL - 54/56.
В Kik дамските размери до номер 60-ти са отделени в единия край (Katti79, die große Größen Abteilung), а до тях има отделни кабини, които само допреди десетина месеца посещавах ежемесечно. Насочила съм се към тях по инерция.
Поглеждам жалкото парцалче в ръцете си - размер 36, което прилича на носна кърпичка пред нейния панталон. Нанася се точно върху единия джоб на дънките, които е взела за проба. Влизаме една до друга в кабините и чувам запъхтяното ѝ дишане.
Чувам шевовете да пропукват като старо дюшеме; чувам ципове, които въздишат шумно; почти ме перва катапултирало копче.
И се разревавам.
Без глас.
Лицето ми се разпада в огледалото срещу мен, забучено върху някакво тяло на манекен, за което не съм сигурна, че ми принадлежи.
Сълзите ми тупуркат върху шифонената блуза - от олово да бяха нямаше да изтрополят така.
Давя ги в гърлото, за да не изхлипам на високо.
Става ми мъчно за тази жена, но всъщност за мен. Как за бога съм могла да причиня това на тялото си, как е могло то да ми го причини. Аз него ли предадох или то мен. Не, не помня да съм се тъпкала, просто дебелеех някакси. Дали пък не съм се тъпкала все пак. Сме ли вече тандем с това тяло или сме във въоръжено примирие. Нямам отговори, дръпвам рязко пердето на пробната и препускам към касата. Жената зад нея ми предлага вода или да извика помощ. Не я чувам, но се досещам по изплашеното ѝ лице - в ушите ми пращи от шевове, копчета и ципове. Изхвърчавам от магазина и въздухът навън ме окопитва. Поглеждам се във витрината за разтечен грим. Разхождам някакво тяло, което май ми принадлежи. Влизам като перо в колата си, намествам се и дръпвам съвсем леко колана, който допреди десетина месеца опъвах до упор за да ме препаше. Поглеждам в огледалото и се чувам да казвам на глас - мерси, докторе.

Смачкана съм. Удавих клавиатурата, докато ви го напиша.

Общи условия

Активация на акаунт