С Дюкан ще се вталим и с диаманти ще блестим - 282

• 46 622
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Ааааа кой бил от Пловдив... е хайде де, малко по-малко всеки ще си каже от къде е  Naughty

Des Iv, я сподели за кюфтетата с протеиновата паста малко повече. В кюфтетата ли я ръгна, в соса ли...
Мименсита, в кюфтетата я ръгнах направо, изядоха ми ги и си облизаха пръстите. Даже "половинестият" (много ме забавлява това определение) тази вече ги довърши  Peace
Просто наситних в блендера и добавих към каймата, заедно с лука и яйцата и подправките.

В тази връзка - някой да знае къде изчезна насипната извара на Олимпус от Кауфланд? Цял месец вече я няма...
Аз също купувам но Олимпус, но не насипна, а в кофичките която е, много ми харесва. А скоро намерих някаква в Лидл, нискомаслена, направо като крема сирене. Извара си пише че е, но много мека.

Ти продължавай да твориш,че дегустатори бол:))))
Пак да кажа , и аз съм от дегустаторите, ама пусто неволята.... Joy

Деска,ти какъв отчет искаш,аз като Коста доста бавно вървя,незнм зщо...На килограми и снтиметри съм -4... Бях - 5 кг,ама тия дни съм пак отгоре:)
Е то досега не съм чула тук, някой да върви по-бързо  Joy Joy Така, че всички се движим добре  Peace Важното е движение да има!
Аз започнах да се пристрастявам към тренировките Heart Eyes

Ха, че Пловдив - София колко му е!?
Хайде скоро ще се стопли и ще дойдете всички при нас  newsm68

Гравитирам около едни 58кг.

Ехххх мечтата ми, да гравитирам и аз около тях  newsm60

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 22:40 от Des Iv

# 721
Здравейте!  bouquet

Дескааааааааааааа, браво бе! И рецепти искала! Ами че ти за отрицателно време спретна новаторско кИфте, дюканизира фамилията, сума ти неща изфотка - и дегустатор щяла да бъде. Я идвай в кухнята!  Hug

Мери66 - къде тва студеното? Днес в Русе беше слънчево, направо страхотно време. Превключвам от готвене на пролетно почистване, развъждане на китки, гъби и пр.

Елеа, ти не се ослушвай, предвидила съм те в следващата партида. Да тренираме за комуната. Напоследък изтървам положението с водата.

Кари, как така досега не си ходила на лекар? Доста време те друса.  Naughty Явно имате някакъв вирус по морето; и племенничето във Варна е с някаква ангина.

Costa недей да зачезваш така...  Hug Темпото е бавно, но май при всички, освен при Стайко, има забавяне. Може пък от времето да е?  Thinking

Пинк, добра идея, но няма ли да е по-лесно да колонизираме някой остров? Или пък да окупираме някое безстопанствено ранчо, само да има баня и оборудвана кухня, градина, горичка, моренце или поне басейнче и никакви магазини в радиус 10 километра поне. Съвсем на секта ще заприличаме, но на кой му пука?  Joy

Мимс, оздравявай и ти! Радвам се, че ви харесват животинките. Simple Smile А за срещата в София, ако измисля начин как да стане, ще запратя торта към София за срещата ви, ти пак се срещай сама.

Пиратка, супер - Силистра! Май ти си ми най-наблизо.
Цитат
Ако някой има път към Силистра, да свирка  Smile

Лека и отслабваща, че скоро май утрото ще посрещаме.  Laughing

# 722
Добро утро, Дами!
Влизам на бързо да се похвали, че бързам за работа. Днес кантара пак ме зарадва - 121.9 кг. Последен пети П ден ми е . Местя линийка та на 122.
Днес ми е 25-ти ден на режима - абсолютно съм стриктен.
Лек и отслабващ ден и уикенд ви желая!

# 723
  • Испания
Добро съботно утро!

Стайко, честито!  Hug

Усмихнат и режимен ден!

# 724
  • София :(
          Здравейте в съботния ден.
    Аз наминавам само да кажа, че днес няма да стигна до Дивака, кротичко ще пазя кревата с книжка в ръка и купа гореща пилешка супа, режимна, белким до понеделник уморя болежките с мързел  Grinning

# 725
Добро утро! Утрото е сиво, мъгливо и хремаво, но пък може и да се пооправи; ако не, ще си представям, че съм някъде из мъгливия Албион за утешение.

Смайлз,  bouquet
това кафе е като от 1001 нощ; идеи за режимен ориенталски десерт?  newsm78

Стайко, супер темпо! Мимс, и ти ли... Оздравявай по-бързичко -  и два дена на легло с книжка звучи страхотно.  Hug

Малко гимнастика: българска (ей така почваме всяко утро в комуната), руска, кралска, ирландска, ако някой иска да тренира тай-чи, а бе светът е голям и спасение дебне отвсякъде.

# 726
  • Испания

Смайлз,  bouquet
това кафе е като от 1001 нощ; идеи за режимен ориенталски десерт?  newsm78

Заповядай мои измишльотини:

- дюканско реване за втора фаза: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg26514087#msg26514087

- дюканска баклава за трета фаза: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg20629049#msg20629049

# 727
Заповядай мои измишльотини:

- дюканско реване за втора фаза: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg26514087#msg26514087

- дюканска баклава за трета фаза: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg20629049#msg20629049
Мерси, Смайлз! Мисля, обаче, да мина на режим без толерирани поне за 2 седмици, че кантарът се застопори като закован повече от месец, играе 2 кг надолу-нагоре, а нямам никакво обяснение.  Sad

# 728
кантарът се застопори като закован повече от месец, играе 2 кг надолу-нагоре, а нямам никакво обяснение.  Sad

А нямаш Naughty Да ти кажа тогава, всички в този форум се движим така  Joy Joy Joy
Просто не си нацелила правилното време да спазваш Дюкито  rotfImbo
Днес отново 68.6!!! Да ми е честитоооо #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Само Стайко той спринтира с килограми, ама хайде, нали е мъж...  Peace

# 729
Здравейте, дюканки!
От понеделник започвам режима! Последно през 2012 спазвах режима и ми е любим, после забременях, родих и т.н. Ето ме отново при вас, нямам много за сваляне както преди, но се намират излишни кг. Едни 10 кг по-малко ще са ми добре, за справка последния път на режима свалих 20+ кг и ги запазих доста дълго време, дори когато бях бременна продължавах д свалям неволно и имах едно малко бременно коремче. Това е от мен!  Heart Eyes

# 730
  • Испания
Добро ви утро!

Мимс, как си?

Catalonia, добре дошла. Отрано си започнала режима. Какво значи, че последно си го спазвала през 2012? Била си на него и преди това ли?  Rolling Eyes

Усмихната и режимна неделя!

# 731
Добро  утро и от мен!
Смайллллллзчеенцееее,едно голямо  мерси Hug
Намерих си любимата рецепта- твоята солена торта със зеленчуци и пиле! Препоръчвам я на всички- на 27 страница е.( При мен с добавка морковче и лъжица цар. нишесте)
 Иначе как сте  болните??? Хайде оздравявайте вече ,че отсъствия много:)))
Вещи,с нетърпение очаквам да видя " как ми е омръзнало да бъда" и " каква искм да стна" в новата тема:)))

Деска,радвам ти се на ентусиазъма за тренировките:) Аз ,каквото тренирам с малкия,това е:)))

Фрактал,тъкмо щях да ти предложа два десерта,преведох си ги от турски Дюкански сайт,ама щом задържаш - няма:))))

Приятен ден,хубавелки!:)

# 732
  • Испания

Смайллллллзчеенцееее,едно голямо  мерси Hug
Намерих си любимата рецепта- твоята солена торта със зеленчуци и пиле! Препоръчвам я на всички- на 27 страница е.( При мен с добавка морковче и лъжица цар. нишесте)

За нищо.  Simple Smile Да ти е сладко!  Heart Eyes Embarassed

турски Дюкански сайт

Еееееееееех, Дюкан е решил да развали хубавите жени...  Joy Joy Joy

# 733
Хи-хи Simple Smile))) Тенденцията и там се промени.Пищните форми не са за предпочитане.Много обичам турска кухна и честичко надничам за рецепти:)))))

# 734
Смайлс, да и преди съм била. Не разбрах какво имаш предвид под "рано си започнала".

Общи условия

Активация на акаунт