Магията на изтока - тема 45

• 46 498
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
Joy Всички ли са любовници?  Joy

Аз твърдя и  гарантирам ,че Дракона пише всичките си хитове за Сънри
,което е специалното в тази връзка
 /секса е малка прозаична подробност ,която милиарди  извършват- hahaha  всяка вечер /

То като гледам всички присъстващи са щастливи на Бъдни вечер Joy  Joy

Всички християни са щастливи  ,защото са с най-близките си хора /семейство ,любими,партньори/

Показателни на снимките са радостта,но  и факта ,че ДжиЯнг и СънРи са заедно  Бъдни вечер 2015
 /особено за Дракона ,който е там САМ без дори 1 приятел/

заедно са и на  Бъдни вечер 2013 само двамата в Лас Вегас:

Бъдни вечер 2014 / са разделени,но/ ВВ  имат концерти на Бъдни вечер/ Япония/ и на Нова Година /Сингапур/

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 21:07 от dorinko

# 181
  • DE
Леле, какви сме късметлии да имаме в темата човек на когото Дракона лично е доверил за кого пише песните си  Heart Eyes И да ни показва снимки от обществени събития. На всичко отгоре имаме и гаранция, само дето не се споменава колко години е гаранцията, 2, 3, 5 години  newsm78
Щях да ви пусна нещо, но така се зарадвах на новината, че забравих какво бе  Whistling

# 182

Леле, какви сме късметлии да имаме в темата човек на когото Дракона лично е доверил за кого пише песните си  Heart Eyes И да ни показва снимки от обществени събития. На всичко отгоре имаме и гаранция, само дето не се споменава колко години е гаранцията, 2, 3, 5 години  newsm78
Щях да ви пусна нещо, но така се зарадвах на новината, че забравих какво бе  Whistling

Всеки  човек с опит,ако наблюдава  продължително време една двойка
 / обществено място/ може да види какви са отношенията им.
А ако ги наблюдава  10 г /през ден/ няма да има съмнения

Ако се интересуваш от Дракона прочети и изгледай всичките му интервюта и  ти ще намериш отговори на всички  въпроси. smile3521
Скрит текст:
Само за МАДЕ е отговорил  не конкретно /засега уклончиво/ ,че е имал предвид членовете на ВВ и ги е писал за тях, hahahaно в песните се пее за 1 човек в ед число

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 23:28 от dorinko

# 183
freedoms, добре разиграха картите в Remember и добре го завършиха. Скоро не бях гледала сериал, в който лошите наистина да си получат заслуженото. Без разни заобикалки, изсмукани от пръстите извинения и прошки.
Всичко беше обяснено и завършено напълно, без да оставя въпроси и чуденки за този или онзи герой или за някоя сюжетна линия. Доволна съм без да се задълбочавам в достоверността на правната част.

Тупи нещо съвсем се покри Thinking.

# 184
  • DE
Боже, пък аз се чудех как за 7 години не съм забелязала такова очевидно нещо Shocked, а то трябвало 10 години  Tired
Мъка, мъка. Добре, че се намери тази добра душа да ни отвори очите, че ние сме толкова глупави и слепи, че не сме забелязали нещо толкова очевидно...

Фридъм, нищо не каза за Рой. Кой подхвана?

# 185
  • София
2в1, сега ще гледам последните две серии на Remember. Надявах се краят да е справедлив и явно е. Всичко ми хареса в сериала и ми е малко мъчно, че свърши. Sad

Сигнал го превеждат малко бавно на бг, но хубаво е, че поне   рускините превеждат бързо. Интересна е тази връзка с миналото и промяната на някои от събитията, харесва ми. Доста по-различен е от Gap Dong, но и двата сериала ми харесват. Гледаше ми се Lee Je-Hoon.

# 186
BIGBANG на обложката на април  «ELLE JAPON»

Боже, пък аз се чудех как за 7 години не съм забелязала такова очевидно нещо Shocked, а то трябвало 10 години  Tired
Мъка, мъка. Добре, че се намери тази добра душа да ни отвори очите, че ние сме толкова глупави и слепи, че не сме забелязали нещо толкова очевидно...

Скрит текст:
Преди време гледах филм, в който умираща майка оставя писмо с напътствия за малката си дъщеря .
В писмото майката съветва дъщеря си...., кога да започне първата си любов и кога всяка следваща и чак ,когато е имала 7 гаджета може да взема решение дали  един мъж е подходящ за неин съпруг.
Някога такива решения  са вземали възрастни хора с опит ,а в наши дни се радваме на 60% разводи и много от останалите 40%- нещастни бракове ,защото често младоженците са без опит и  не знаят какво следва....
Числото 7 е  неслучайно ,защото и типовете мъже са толкова.
Жена ,която е имала 1 и половина връзки преди единствения си съпруг  е щастливка и късметлийка ,че няма 3-4 развода/раздели/,но е  останала без опит и логично не може да вижда неизживени неща,които се случват с различните двойки

дането, Grinning
Приемам ,че  ти си добра душа и не се шокираш от различно мнение  

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 23:59 от dorinko

# 187
Продължавам с другите филми поединично.
http://asianwiki.com/images/8/81/Otoko_no_Isshou-p1.jpg
Her Granddaughter също ми стоеше в готовност да бъде изгледан известно време и преди няколко вечери му дойде времето. Човешки, без излишна драма, изчистен, на все пак детайлен, носещ послания филм. Интересно е как след смъртта на човек може да научиш повече за живота му, отколкото, когато е жив. Много по-добре опознах дядо си след смъртта му, чувайки за живота, който не съм и предполагала, че е водил. Нещо такова се случи и с Цугуми. Появата на Кайеда за мен беше символ на продължаващата връзка м/у Цугуми и баба й. За това ми направи впечатление една от началните сцени, в които той беше прегърнал баба й на фона на червено боядисаните платове и последните, в които Цугуми беше прегърнала него на фона на сините платове. Първата му любов към баба й - по-скоро посветена на нея, страстна и последната с внучката - посветена на него, спокойна.
Друго ценно са диалозите м/у героите - пропити с опит, мъдрост, прозрения за живота. Лични, дето не с всеки можеш да ги водиш. Затова те правят и някак близък на героите, все едно и ти може да вмъкнеш нещо, да си поприказвате.
Японската къща, храненето заедно, фестивалът, дървените обувки, добронамереното бъркане в живота на другия, сплотеността и въпросите, съпровождани с изяснения, задължителни за малкото общество допълваха атмосферата. А Кайеда макар и старче, което го боли кръста да цепи дърва, не от старчетата, на които се отказва.  Laughing
Спокойствие и една лека усмивка, която носих на другия ден. Това ми донесе като усещане филмът.

# 188
  • MJF
Ммм Her Granddaughter  ми е в списъка за гледане но то кой филм по - напред  Whistling. Добре ми звучи, като за мене. Мерси Yamato Nadeshiko за обзора  Hug.

А аз изгледах Initiation Love /   Inishiêshon rabu
Как ми протече гледането?! Ще има подробности, така че в скрито  Stop
Скрит текст:
В главна роля пише Shota Matsuda. Започна филма, плавно се запознах с главния герой и с героинята . Гледам си но  адаша Шота и с лупа не виждам.  Thinking се , продължавам си гледането и хоп се появи. Чак към края разбрах че това е част от мистерията. В жанр съъъъвсем правилно са си написали мистерия. Мда. Най ми хареса края, с него всичко си дойде на мястото и даже ми докара финална  Crazy Simple Smile. А преди това да призная имах моменти дори на досада, малко разочарование ,  Thinking, и от този род.
Признавам режисьора  smile3501 . Поигра си с мен като зрител и след няколкото спада и подема  финално ми докара  Simple Smile. И все пак си мисля че ако имаше една идея /доза повече  психология/дълбочина на образите , щеше да е още по-добре. Мда.

# 189
Няма защо, радвам се, ако успея да предам впечатленията си така, че да предизвикат любопитство.  Simple Smile

Догледах току що и Blindly in Love (след твоето мнение), като преди него и A Gentle Breeze in the Village с Kaho в главна роля и в двата филма с разлика 6 години, затова в един пост ще вместя интерпретациите си, когато мога. Много имам да пиша и за двата филма.

Скрит текст:
Точно последните 10-15 минути ми бяха толкова абсурдни, че се засмях на глас. Най-добре предадоха духа на любовта им според мен.  Laughing

# 190
  • MJF
 Crazy каква изненада! Като отворих профила на Kaho от воле съзрях че пише  Our Little Sisternewsm78 сега не се сещам кой от двата филма - Our Little Sister и Blindly in Love гледах първо, но въобще не съм загряла че виждам една и също актриса. Хамелеон, мда, браво.
 Laughing "абсурдни" е точната дума.  Thinking не че нямам чувство за хумор или против неконвенционалност, напротив. И все пак някак щеше по да ми хареса финала на Blindly in Love да е в малко по-конвенционален вид. Направо мини-шедьовър щеше да е. А така му смъкнах цяла единица  Thinking.

A Gentle Breeze in the Village не съм го гледала. Отива в списъка. Постера му обаче не знам защо ме подсети за една дама - човек филм - Naoko Ogigami. Голям фен съм ѝ. Може да пробваш някой неин филм. Имам подозрение че ще ти допадне.  Crossing Arms жалко че не снима  Crossing Arms

# 191
За мен си беше неконвенциален от самото начало. Главния ми напомни явлението за поколението фритери, въпреки че не отговаря точно на описанието им. Чувство за хумор  Thinking , не, не то предизвика смеха ми, а това как за няколко хиперболизирани минути цялата есенция на отношенията им, близки до наивистичното, се разкри по един чисто за мен американски похват на комедията, който недолюбвам, но с японски стил, който го направи малко като "гледам и не вярвам на ушите си". Обаче си помислих, че любовта наистина боли и се сетих за едно изказване, че освен сляпа, може да е глуха и много саката (да не се приема като подигравка към незрящите, а към главния с неговите инциденти).

Кахо наистина е хамелеон, ако не се беше случило да ги гледам един след друг и усмивката й не беше специфична, нямаше да забележа, че е тя. Our Little Sister съм го свалила без да видя, че е в каста, явно нещо ме влече към нея.  Grinning

Благодаря за препоръката, ще погледна и докладвам.  Wink

# 192
  • София
http://googletune.net/watch?v=BpyPPEr-9DM

Eдна страхотна песен от ОСТ-а на Signal.

# 193
  • MJF
2 изпълнения на лед за тонус  Simple Smile.
Xiaoyu YU - Yang JIN - http://www.dailymotion.com/video/x3tettx_4cc-2016-xiaoyu-yu-yang-jin-gala_sport
Wenjing SUI -  Cong HAN http://www.dailymotion.com/video/x3tf0kb_4cc-2016-wenjing-sui-cong-han-gala_sport

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 10:30 от Шошулчо

# 194
  • BG
От мен за добро начало на седмицата прекрасния сингъл на Jo Kwon- Crossswalk

Общи условия

Активация на акаунт