Магията на изтока - тема 45

• 46 498
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
не си разсеяна. само два е казала.
тия аватари се изчезват  newsm78

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 17:31 от Damarcus

# 166
Himizu е вторият филм.

# 167
Да, Himizu е вторият, май аз съм разсеяна. Blush По-късно ще пиша и за другите и няма да забравя заглавията.

Много обичам зимата да гледам снежни филми, а лятото - морски. Доставя ми едно удоволствие подобно на това да ям рамен, докато гледам някой герой как също нагъва. Затова Let's eat ми беше мъка, толкоз манджи дето не мога да изям, а срещу ми го правят по един такъв звучен, с подходяща физиономия на забавен каданс начин, че не издържах на това мъчение.  Mr. Green Една зима така се психирах с корейския White Christmas, че бях в депресия 2 дни. К'во да правя - детска ми работа.  Grinning

# 168
Чак сега видях снимка на Огури с чедото.
Много са сладурести Heart Eyes
Скрит текст:

И постери за новият му филм -Terra Formaras.Няма да е в главната роля.По манга,за колонизация на Марс и подобни фантастични елементи.
Скрит текст:

# 169
Шош, спомена Корееда миналия ден, а виж какво да очакваме от него тази година - After the Storm - трейлър. Забележи какъв приятен каст се е събрал.

Tuon, една Катеричка за теб Party.

# 170
  • MJF
 ooooh! аха, адаша Шун да снима "гледам" е изключение. Пак.

Ясно, значи Himizu. Няколко пъти ми е попадал но все го заобикаляв нещо  Thinking.
Yamato Nadeshiko , аз съм обратното. Понеже не обичам студ и зима, гледам да не зяпам зимни филми сега  Simple Smile. Най-благотворни са ми когато стане над 30 градуса отвън. А иначе заглавия с много хранене от региона ми действат много добре на апетита- рязко го снижават  Mr. Green, разбира се заради маниера на хранене  Laughing. Но пък мишока ми мноого се уморява от такива заглавия защото много редактира.
2в1, мда , какво да кажа. И  аз да съм актьор и аз ще искам да играя в негов филм. Кастовете все му са на ниво. Хироши Абе е време да ми цъфне на големия екран, последно го гледах на малкия. Ето , да взимат пример от него, а не да ми бягат в "не гледам"  Whistling Kirin Kiki и Лили Франки участват и в предишния/настоящия Our Little Sister, Like Father, Like Son....

# 171
А, Naughty Катеричка искам и за мен Heart Eyes
Огури е супер,а чедото дваж Two Hearts

# 172
2в1 Hug

А, Naughty Катеричка искам и за мен Heart Eyes
Катерицата е моя,моя,моя smile3534
Още малко и Тик ще истате Crossing Arms Laughing

# 173
Сосче, за теб един Jin Goo.

# 174
М, трогната си 2 в 1 bouquet
Катеричката си го знам, ама  Jin Goo ми се изплъзва newsm78 Само в "Атина богинята на войната" съм го мяркала и явно не е било достатъчно да ме вдъхнови Flutter

# 175
Сосче, той в Атина е бил из масовката. А и покрай Jung Woo Sung и Cha Seung Won не е трудно да пропускаш останалите Wink. Човекът не е от лъскавите красавци, но има харизма и е добър актьор Peace.

# 176
# 177
  • BG
Oт мен петъчно  Laughing

Скрит текст:

# 178
За ВВ:

Няма какво да допълня към  написаното за «5th Gaon Chart K-Pop Awards»

Днес излязоха кадри  от «Christmas Eve Gatsby's Fantastic Festival»,
където  Сънри и Дракона са видимо щастливи заедно на Бъдни вечер

На наградите  вчера двамата бяха  ..... newsm78
Скрит текст:

Дистанцирани ,но и с много  Weary  емоция

# 179
  • София
То като гледам всички присъстващи са щастливи на Бъдни вечер Joy Всички ли са любовници?  Joy

2в1, 17-18 серии на Remember - War of the son ме изкефиха! Прокурор Так се оказа от добрите, както и се надявах, големи обрати.Само ме е яд за Джин У, защо така решиха тези сценаристи.

И петъчно едно сладко японче - Kamiki Ryunosuke  Two Hearts Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт