Магията на изтока - тема 45

• 46 498
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
  • MJF
Harpalike , напредваш  Mr. Green

Blindly in Love  /  Hakoiri musuko no koi 2013
Филма вървеше много добре до последните 15 -а минути.  Masahide Ichii  реши да си бие дузпа на финала  Thinking, цяла единица си смъкна  ooooh!. Ако изключа финалните изцепки щях да кажа много добър филм. Родителите на Той ме  Joy, особено  таткото как мотивира в началото сина си за среща. От страна на Тя  в роля на майка в стихията си Hitomi Kuroki. Винаги ми е приятно да видя в действие тези 2-ма актьори. Ако нямаше безумния крос, имитирането на жаба и прочие финално, филма е мини- шедьовър. Мда.

# 151
  • DE
Аз гледам много тайванско, но не смятам, че са обсебени от църкви и религия. Не повече от средно статистически, американски, европейски, японски и тн. сериал/филм. Просто фон.
Докато чакам да довършат превода на  "Marry me, or not?" загледах "The Girl in Blue" старичък е но Рой е разкошен, може би това е най-добрата му роля. Драма е и не мога да се наситя на играта му  Heart Eyes Нещо средно между Такеши и Майк Хъ. Усещането е като от старите японски сериали, леко бавно и протяжено, но в никакъв случай скучно.

Носенето на гръб се смята май за особено романтично от корейците  Grinning Те и без това избягват докосвания на публично място и вероятно това се смята за много интимно  Rolling Eyes предполагам  Mr. Green

Последна редакция: ср, 17 фев 2016, 22:30 от дането

# 152
  • MJF
Интимна и още как  Joy, ръцете му на бедрата / д-то + това че често са с минижуп , тя с цялата си предница на гърба му и т.н. но целувките и докосванията  нормирани и следени от цензурата  Joy

# 153
  • София
Дане, много красив Рой!!! Embarassed  И как така съм го пропуснала newsm78, поправям грешката и се залавям с филмографията му. thumbsup Препоръчай ми нещо наистина хубаво с него, моля те! Hug

# 154
  • DE
С удоволствие. Като начало може да започнеш с най-новият му, съвременен, далече от всякакво клише, интересен е, малко врякат повече, но предвид, че и двете ГГ са кучки е съвсем в реда на нещата  Mr. Green http://www.easternspirit.org/forum/index.php?showtopic=12302 А каква любовна сцена направиха в 13 еп. много реалистична, много  Embarassed
Аз го забелязах в http://wiki.d-addicts.com/Easy_Fortune_Happy_Life беше второто колело, но веднага ме привлече и с игра и вид и бе лошо момче  Flutter
Гледах го и в http://wiki.d-addicts.com/Office_Girls и http://wiki.d-addicts.com/Miss_Rose които са почти идентични като история с различни партньорки.  Тук "Office Girls" е със същата партньорка като в "Marry me, or not?" В "Miss Rose" си партнира с Меган, но определено я няма нечовешката химия която имат с Барон  Heart Eyes
И тук "Unbeatable" е на втори план, но пак е сладък. Дори тук "Love Waking Up" Като цяло тагерта му е леки, романтични комедии с малко драма за цвят. Затова ме впечатли изключително в драматичната роля.
Айде накрая малко снимков материал да поплакнем очо  Blush
Скрит текст:

и в червено като истински китаец, тайванец всъщност  Grinning

# 155
  • MJF
Виртуално съм на кънки в Тайпе и музикалните експерти в темата сигурно ще разпознаят голяма част от музиката , която чувам в паузите, предимно регионална  Laughing. Да видим до кога ще издържат ушите ми. Уж тренирах.

# 156
  • DE
Ех, Тайпе  Heart Eyes
Таби за Arena Homme  newsm09

# 157
Мъглите ми действат подтискащо Sad. За това леко повдигане на настроението с малко музика не е излишно. Една корейска клубна вариация на тема Шаде Wink  - G.Soul - Smooth Operator (feat. San E)

Marry Me, or Not? беше забавен. Доста по-добър от Броманса, че и в химията между главните не му отстъпва.

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 11:07 от 2в1

# 158
  • София
Леле, тези тайвански момци много красиви  Heart Eyes! Май са най-хубавите азиатци или индустрията селектира и промотира такива.

# 159
Във всичките тамошни страни има такива красиви момци, ама и имат мноооого Crazy материал за избор Laughing.

# 160
  • DE
Цитат
Във всичките тамошни страни има такива красиви момци, ама и имат мноооого Crazy материал за избор
То това основно привлича, де що има жени от цял свят  Crazy ако се случи и да са добри актьори, направо са със статут на божества  Heart Eyes

# 161
  • MJF
И аз не се понасям с мъглите. За настроение да предложа нещо музикално от региона е трудно, особено сега като в залата в Тайпе издевателстват над ушите ми но пък нещо познато и от мойта бленда на далекоизточен терен  Laughing - MIKA - Love Today Live in Seoul, KOREA 2016  

# 162
Така, Natsu no niwa не успях да гледам, но изгледах други филмчета.

Control Tower (Kanseitou) беше много снежно, в същото време носеше уют, особено килера, в който Какеру обичаше да подремва "като котка". И в началото, и в края беше разбуден, докато се беше капсуловал, скрил там. Такова усещане за символичност ми донесе. Приятна история, която в рамките на час разказа за едно приятелство, което те подсеща, че имаш крила, имаш глас. Среща те със сродната ти душа, за да вземеш поуката, онова, от което се нуждаеш сега без да осъзнаваш, и да продължиш. Да откриеш своята кула, мисля си, че всеки има такава.

Стоеше ми на компютъра много време и все го подминавах, не исках да го гледам. За първи път гледам филм и не мога да почуствам нищо към героите - нито съжаление, нито симпатия, нито неодобрение, нито яд. Нищо. Актьорската игра беше добра, но аз като зрител наблюдавах всичко сякаш беше измислица, не ми се щеше да повярвам. Да повярвам, че физическото насилие може да е начин на комуникация, че може да искаш смъртта на детето си, че може да убиеш родителя си, че може да поискаш да убиваш и още, за да си спасиш душата и да вярваш, че е за добро. Знам, че по света има такива неща, знам, но не мога да ги почуствам, ако се оставя да го направя, ще бъда уплашена, ужасена, потресена, и то прекалено много. Предпочитам да остана дистанцирана, да знам, че се случва, но да не ставам свидетел никога. Оказва се, че спокойният ми живот е подхранвал неустойчиви нерви. Гледайки филма, се замислих и за серийните убийци - има много случаи, в които по време на извършване на престъпление (кражба например) се случва да убиеш. И на човека му харесва, някакъв демон се събужда в него, нещо се счупва. Макар и във филма да не е заложено, го имаше на няколко пъти този момент - със Сумида, с Йоруно, с  Терухико. Сякаш всеки има потенциала да е чудовище, но не всички го развиват. И в крайна сметка си просто човек и искаш да живееш.
Положителното е, че се запознах с творчеството на Франсоа Вийон, което ми допадна.
Щях да пиша и за другите филми, но да споделя впечатленията си от този беше почти толкова изтощително, колкото да го изгледам.

# 163
  • София
Дане, сърдечни благодарности за предложенията HugСвалих  си три заглавия и вече съм готова да му се наслаждавам. Наистина е голям красавец Two Hearts

Шош, това е Мика, който изпълняваше Relax ли? На него ми прилича, концерт ли е имал в Корея?

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 16:45 от freedoms

# 164
  • MJF
freedoms , същия Мика е. Записа е от концерт в Сеул. Честно казано покрай фигурното ми излезе този запис и понеже има енергия, заряд ....

Yamato Nadeshiko, името на втория филм?  Blush може и да съм разсеяна но не го виждам. Control Tower (Kanseitou) ми е в списъка за гледане но чака края на зимата. Сняг зимъзка не ща  Mr. Green.

Marry Me, or Not? от един момент го гледах/преглеждах текущо но нещо не ми допадна. Иначе въпросния Roy Chiu игра най-добре. Дамските образи едни фръцли , бррр. Заради снимането, типично бих казала, дамите не успяха да се изяват на моя екран. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт