Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за поредицата за придворния убиец и шута на Робин Хоб?
Какво е мнението на форума за поредицата „Сага за живите кораби“ на Робин Хоб?
Как мога да гледам tvN на живо без прекъсвания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за поредицата за придворния убиец и шута на Робин Хоб?
Форумът изразява вълнение и възхищение към поредицата за придворния убиец и шута на Робин Хоб. Един потребител споделя, че е бил напълно запленен от поредицата и изразява предпочитания за хубаво фентъзи. Друг потребител споменава, че шутът е любим герой и също така предпочита хубавото фентъзи, като добавя, че не желае американски филм за старото кралство.
-
Какво е мнението на форума за поредицата „Сага за живите кораби“ на Робин Хоб?
-
Как мога да гледам tvN на живо без прекъсвания?
-
Какво мнение се изразява за фризьора на YG в споделеното видео?
-
Какво е мнението на форума за участието на Мирян Костадинов и CN Blue в някакво шоу?
Най-малкото като такъв може да се определи.Има си бойни сцени,но не те са основното .И сюжетът не е основното-може с едно израчение да се напише-лошият става добър
Някакси лежерен и за по-бавно и спокойно гледане е ,дори бих написала съзерцаване-прекрасни природни картини и звук.Всеки кадър беше точничко позициониран,изпипан и заснет.Гледах го с прекъсване и повторение на някои моменти -за затвърждавене на видяното
Хареса ми. 

),да ти кажа ли кои два филма съм приготвила,че да ги изгледаш преди мен,за да знам дали стават за гледане или не. 
...Малееей и аз за това си мечтая (без кокошките).Интересно беше да видя ежедневието на децата,с интересите им,с настроенията,а чрез тях да надникна и в живота на родителите им.Много лежерено е представен сюжета,ненатрапчиво,плавно и накрая не ми остана нищо друго освен да се усмихна.

.
да не мислите че ще се цепя от групата, мнеее
тези скици с туй привидение 
.
под музикалния съпровод да попиша.
.
мм когато не се пее с фалцет съм доволна - SYMPATHY е на път да иде във фонотеката. Когато е фалцет , ушите ми автоматично търсят ниво от ранга на Майкъл или поне близко а това е ........
.
. Дано наблегнат на комедията, а не да забият в трагизмите.