Магията на изтока - тема 45

• 46 500
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
  • MJF
 ooooh! Whistling шок щях да получа. Видях в ресурс Age Harassment 6 на англ. готов  Mr. Green.   Crossing Arms  сега дилема , да го изгледам ли или още по -мазохистично да изчакам някога 7.  Thinking Mr. Green

Labyrinth of Dreams /Yume no ginga е в списъка.

# 226
Бях го отписала Age Harassment. Сега обаче прочетох, че преводачката е имала сериозен здравословен проблем, който е причина за забавянето. За всеки случай ще изчакам целия превод и тогава ще гледам.

Още един ОСТ от DOTS - CHEN & Punch - Everytime

Корейците доста негативно коментират сериала, но това е още от преди да започне. Всеизвестен факт е, че Сонг Хье Кьо не е много долюбвана и има завидно количество хейтъри, което аз го отдавам на чиста завист от тяхна страна. Така или иначе техните рейтинги никога не са ме вълнували и не са били определящи дали една драма става за гледане или не.

# 227
Descendants of the Sun
Много, много съм доволна от първия епизод. Динамичен, забавен, има си романтика, има си екшън, има си и броманс Mr. Green, а всички актьори са просто прекрасни. Запознаха ни с основните герои и част от второстепенните, подсказаха и взаимоотношенията между тях. Няма да чакаме да мине 2/3 от сериала, че главните да се влюбят. Видяха се, харесаха се и го показаха. С една дума - очарована съм. Отдавна не съм чакала с нетърпение следващия епизод на някой сериал. Надявам се да продължат със същото темпо и да не стане като Yongpal, който почна също така динамично, но в последствие забуксува на едно място и зацикли в драмите. Явно е, че ще има много драма, но разчитам да е добре показана fingerscrossed.

Come Back Mister
Първият епизод беше нещо като предистория или какво се е случило, за да се вселят душите на двамата герои в новите тела. Не беше зле, но още не мога да кажа накъде ще тръгне. Баш главните още не са се появили. Ще е във втория епизод.

# 228
Тия взимат мотото Bros before hoes твърде присърце!

# 229
  • MJF
Age Harassment 6 изледан. На 2 пъти пуфтях, като единия път бе на цяла кръпка  Crossing Arms, ядоса ме творческия екип нещо . Ноооо  Joy Joy hahaha на няколко пъти също така. Няма просто такава скица като героя на Naoto Takenaka, като шеф на отдела в действие да решава "световно значими" проблеми, да го ожали човек направо. Толкоз енергия хаби в "работата си"  Joy. Още по -забавно става в моментите когато му приглася героя  на Mitsuru Fukikoshi. Направо се  Laughing сега като се сетя за това дуо в действие. В този епизод творческия екип обаче прекали със "стадото", направо бе над възможностите ми да гледам такива герои, най-вече героини.
2в1, ясно. Ако реално това е причина да му пожелая здраве на проводача, пък оставащите 3 епизода когато.... Thinking че съм забравана и то голяма съм, но тази серия почна с дълъг увод, по- дълъг отколкото си спомнам по другите серии до тук.  Simple Smile ме че нарочно щото са знаели за паузата с превода  Mr. Green

Ммм не е много оптимистично щом всичко се е случило в първия епизод  Thinking Wink Mr. Green . Ама дано . Пък са го снимали предварително да му се невиди. Ще чета коментарите ви в движение.
Ако комедията е на ниво в Come Back Mister  може да  се включа по някое време. Дръжте ме в течение.
 Hug
Щото не помня кое бе последното заглавие дето хвалех за нещо на кор. сер. фронт. Туй с 4-те ангелски дами , бррр, от 2,5 серии сценариски тръгна бая надолу а преди това уж живна след първата серия .  Tired

# 230
 Дракона е мноооооого упорит и  опитите му за 10 г . имат резултат smile3521
smile3532

Има няколко интересни ситуации от репетициите в Токио.Едната е как Топ
Скрит текст:
отскубва косми от Де/ от ниско долу на корема под пъпа/и ги дава на фенка.Опитва   и от Дракона/по искане на фенки/ ,но той отказва.В негова защита се намесва Сънри и казва ,че Дракона няма косми там. Те също потвърждава[smilie=smile3521.gif]

Фен сървиза на  2-та концерта в Токио беше насочен към зрителите ,а не помежду им.
Скрит текст:

Допускам ,че Дракона и Сънри  още не са  сдобрени в личен план.
Скрит текст:
Сънри  не присъства  на афрърпартито ,не публикува в Истаграма си къде е  и др .
Изглежда   отново тотално  игнорира ВВ извън сцената ,както  Дракона и Топ споделят за Сънри в интервю преди година

G-DRAGON - HEARTBREAKER

Скрит текст:
За Данито:
До 2009  Дракона отговаря в интервюта в прав текст  ,че песните му са инспирирани от Сънри/само като гледа лицето му/

По времето на HEARTBREAKER  е записан този разговор:

В много други разговори и интервюта 2009-2013 Дракона споделя ,че не е преживявал несподелена любов и никога не го е изоставяла жена.
2012 споделя и ,че няма различни музи за песните  ,а има само една  любов и  прави така ,че успява да преживее различни емоции САМО С ЕДИН ЧОВЕК.

А всеки фен  на Дракона знае ,че той пише само за една стара, "умираща", изоставила го  любов ,която винаги иска да си върне

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 14:46 от dorinko

# 231
  • MJF
 bowuu и аз изгледах Her Granddaughter / Otoko no isshô
Хм, постера определено не ми харесва но всичко останало доообре. Забележки нямам. Всичко си имаше филма. Актьорите в главни роли любимци, каста на място. Nana Eikura последно гледах в Testimony of N ако не се бъркам , Etsushi Toyokawa в 10 Promises To My Dog, а Hana Kino  в  Sue, Mai and Sawa: Righting the Girl Ship
Жанр - написали в единия сайт драма. Драма ама ако има добавено психологическа а иначе да започнат резюмето на филма с романс  Naughty. Резюмето в asianwiki не ми харесва.
Ще се разтърся за други достъпни и подходящи за мен филми на Ryuichi Hiroki. Сигурна съм че съм гледала и друго от него но сега не ми се вглежда.

# 232
По-малко от два часа има до петък,ама ми е петъчно  Popcorn
Надявам се ,че няма да ми се разсърдите за това:
Скрит текст:
и това  Heart Eyes
Скрит текст:

това ме разсмя Joy
Скрит текст:
Приятни сънища Wink Hug

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 22:39 от Sause baus!

# 233
Дали сериала на Катеричката ще го превеждат на бг???
За Descendants of the Sun питам. Епизод 1 ми хареса,но съм затънала в текущи и мога да си чакам превод.

# 234
Tuon, "вещичките" вече го превеждат.

# 235
2в1  Hug
Което означава,че го тегля от бг торент и някъде има линк към буквичките. Flutter

Само да кажа  Grinning Еха Heart Eyes колко е възмажал Катеричока Heart Eyes.Трябва друг прякор да му измислим.

# 236
Да, на катеричката опашката е станала още по-рунтава. Превърнал се е в катеричок с главно "К''.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 10:10 от Yamato Nadeshiko

# 237
  • MJF
Yuki & Nina (2009)

Определено френско-японска колаборация. Определено. Имам предвид че имаше характерните неща и за френското и за японското кино. И като такова ми бе интересно това заглавие. Иначе сюжета сам по себе си стандартен, каста на място, .... но главното бе в стила на снимането. Доволна съм.

# 238
Tuon, качват субките и при юнаците, и в азията. Видеото можеш да дръпнеш от много места Peace.

Джун Ги пръска чар от всякъде, направо те бомбандира с погледи, усмивки и сексапил. Чин Гу и той не остава назад, а Хье Кьо съм сигурна, че действа по същия начин на мъжете  Mr. Green.
Промъкна се информация, че и Ю А Ин ще има камео участие в някой от епизодите. Бясното и Катеричката отново в действие Joy.

Между другото и батко ви Рейн разходи мускули по екрана Wink.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 10:17 от 2в1

# 239
Ах, Джун Ги, оххх.....

А Рейн хич не ми харесва на мен с тая оранжева коса...но пък кой ли му гледа косата...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт