Магията на изтока - тема 45

• 46 502
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
А,сега де  Flutter сложих от друго място.Lee_Byung-Hun на тазгодишните оскари Laughing
Твоите последни сладури  ги не виждам Sad ,Тюон bouquet

Последна редакция: пн, 29 фев 2016, 20:42 от Sause baus!

# 256
  • MJF
Виждам и корееца и тай-ците, даже и последния  Mr. Green тюонския.

Thinking заринала съм се в японските етажи на моя небостъргач от заглавия- списъка ми. Започнах Umareru.. Добро начало. Сега видях написаното за плот в asianwiki. Кой профан е написал такава небивалица ?!  ooooh! Whistling. Вместо това да бяха написали жанр. От изгледания епизод 1, надушвам human drama.

честита баба Марта ! Бели, румени, засмени!

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 07:31 от Шошулчо

# 257
Честита Баба Марта!

В очакване на новата песен на Зверчетата - BEAST - GUESS WHO?

# 258
За ВВ:
Дракона казва в интервюто за BIGBANG ELLE Japan March 2016:

"Аз реално  не правя разлика между  делник и представленията в личен план.Винаги съм натурален и се наслаждавам на всичко "

А ето и потвърждение как Дракона показва личната си  моментна емоция  smile3514 към Сънри на концерта в Токио .
/защото няма достъп до Сънри  извън сцената,а за друг не желае(не може) да говори/

# 259
Pavilion of Women
Истината е,че го гледам за втори път.Усетих,че ми е познат почти в началото,но се оказа,че помня само определени моменти.
Пак ми хареса,да вярно,не е нещо невиждано и нечувано,но е приятен филм.Женски,определено.
Предполагам,че съм писала коментар за филма и за това няма да се повтарям. Mr. Green

И една супер сладка Shin Min Ah за Cosmopolitan
Скрит текст:

# 260
  • на кого му пука
Хубавица,но и тук ми прави впечатление корейките как странно се червят.Само на долната устна .

# 261
  • MJF
На тази музикална вълна съм Takenobu - Neverland . На всичко отгоре го търся без вокалите, които ме стряскат направо и ми развалят кефа от музиката.

# 262
На пук на повечето мнения, на мен финалът на Сиренцето ми хареса. Връзката им беше странна и неочаквана и за самите тях. И след всичко случило се
Скрит текст:
една раздяла, макар и временна беше най-доброто решение. И двамата имаха нужда да се отдалечат, за да се разберат със самите себе си и с чувствата си.

# 263
За ВВ:
Днес за първи път се появи  снимка  от посещение на Дракона на частно гей парти на 05 .05 2015г.

Веднага след това Сънри публикува  съвсем безобидна снимка  от вчера в клуб с женска група в Тайван.
Може би за да предотврати  нормалните съмнения ........,ако Дракона е гей.

https://www.instagram.com/p/BCaNn9TvNXN/?taken-by=seungriseyo

Тази снимка повлече лавина от злобни коментари против него в Корея.
 #CrazyПреобладава това ,че "ВВ би бил по добре без Сънри" #Crazy
- Може би в Корея    обществото още не може да приеме сексуални контакти на млад мъж с момиче за развлечение
и затова по стара азиатска традиция секс заради   любов  и развлечение ..../без  намерение за брак/ се приема само с млади момчета ,а жените са единствено за ..... брак и деца

...................
Видео, в което Ри споделя за поведението на  Дракона
 /преди сдобряването им концерта в Сеул - април 2015/
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 14:48 от dorinko

# 264
  • MJF
E не , не знам защо но като прочета  Сиренцето и автоматично се  Laughing. 2в1 , значи приключи туй заглавие. Разбра ли се идеята на туй заглавие на сериала? Дъвката разбрах защо бе наименувана така поне  Simple Smile.
Кор-сценаристите може да направят Спанака като следващо тематично да речем  Wink

# 265
Шош, комиксът, по който е сериала е с това заглавие, та предполагам заради това. Аз не открих някаква съществена дълбокомислена връзка. Освен, ако не приемем, че това са капаните които ни поставя животът и хората около нас. Сещаш се - сиренцето в капана винаги изглежда най-вкусно Wink.

DOTS - ОСТ 3 - DAVICHI

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 17:16 от 2в1

# 266
dorinko ,"благодарна съм" ,че ме информираш за емоционалното и сексуално състояние на членовете на BIGBANG . Бъди добра обаче ,да не си измисляш,защото и други могат да четат.

Скрит текст:
Фото G-Dragon’a с закрытой вечеринки после показа круизной коллекции Chanel весной 2015 года в Сеуле. Закрытая афтепати проходила в гей-баре.

# 267
dorinko ,"благодарна съм" ,че ме информираш за емоционалното и сексуално състояние на членовете на BIGBANG . Бъди добра обаче ,да не си измисляш,защото и други могат да четат.

Скрит текст:
Фото G-Dragon’a с закрытой вечеринки после показа круизной коллекции Chanel весной 2015 года в Сеуле. Закрытая афтепати проходила в гей-баре.

Моля те  и ти да бъдеш така добра да  забележиш ,че няма написана лъжа ,а ти само си допълнила днешното инфо. По принцип се стремя да пиша рядко и кратко

Скрит текст:
Пиша по памет:
Кико бе поканена на партито на Шанел  много дни преди събитието и срещата и с Дракона се очакваше  от мнооого фенове .
 Наскоро Кико  бе заявила в интервю,че е сама/без приятел/ и ,че не е имала романтични  отношения с Дракона,а само   приятелски.....
На партито Дракона дори не се поздрави с Кико ,въпреки ,че тя си поговори с всички от придворните му и други от фирмата....
Афтер партита имаше обявени в много барове в Сеул.
 Кико посетила 2 от тях в компанията на  СЛ. Имаше снимки от  късно през ноща на шофьор на Дракона с кола на фирмата на ВВ .който  я закара в сградата на жилище на Дракона......
По това време за Дракона и Сънри  се говореше  вече,че са се сдобрили и по този  повод много се коментираше и спореше , къде е бил до сутринта  Дракона ,след като няма снимки.....?
Е днес се разбра........

А ново от днес

Сънри е отново със спряганата за годеница Ким Лим  в Сингапур.
За мен тя е идеална за съпруга ,но едва ли ще и позволят да се омъжи не според политиката на фамилията и /прекалено е богата/

Дракона е седял 2 часа в колата си ,заобиколен от снимащи го фенове

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 21:51 от dorinko

# 268
Честит празник!

Известно време си дадох почивка от текущи сериали и гледах само стари исторически. Голяма мъка ,но имах инат  Laughing Сега ще започна гледането на завършилите  Мишеловки ,Любовници ит.н.

dorinko ,не са верни твоите вменявания. Едно е гей парти ,а друго е афтърпарти - в гей бар.

афтърпарти - “празненство, което се организира за участниците в проява след нейното завършване”.

Другото внушение за  
Скрит текст:
Веднага след това Сънри публикува  съвсем безобидна снимка  от вчера в клуб с женска група в Тайван.
Може би за да предотврати  нормалните съмнения ........,ако Дракона е гей.

, също не е вярно. Можеш да погледнеш датите и ще забележиш ,кое е първо. Преди месец ти бях доказала ,че с времето не си на "ти" и сега пак ти го напомням... Преди да ни запознаваш с креватните изпълнения на G-Dragon’a,направи  си труда го направиш да изглежда истинско.

Извинявам се на дамите за тези мои словоизлияния, но вече ми идва в повече писането на доказателства за гей ориентацията на G-Dragon.

# 269
  • BG
Честит празник и от мен.
Не съм гледала нищо, но пък съм слушала по нещо Joy

Общи условия

Активация на акаунт