Боледуване на децата ни - тема 35

• 57 794
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Светле, Месечинке, браво!  newsm10

Моите момчета днес се прибраха благополучно и лудницата се възстанови. Близнаците започнаха да се дразнят взаимно и да се карат, баткото въобще не слуша, малкото гледа от тях и въобще отново сме хеви метъл afwitch  Simple Smile . Всички кашлят еднакво, но поне другите двама са само на капки и сиропи (засега).

# 136
  • shumen
Месечинке,браво.Дано не вдига повече Т дечко.
Аш,браво и на Вас.
Ние сме уж по-добре,но като легне се започва пак с кашлицата от секретите.Сега чистих нос,слагах капки и заспа и след няма и 5 минутки пак се започна снощната работа.

# 137
Аз пак съм изтървала новата тема newsm78
АБ го приключихме в петък. Тук-там се закашля още, но се надявам да се изчиства вече и тази кашлица. Иначе и тази седмица ще си е вкъщи, а за после се чудя. Трудно ми е по цял ден с него, че вече и бременността ми натежава, ама ме притесняват и постоянните бацили, които носи, че и аз боледувам с него понякога ooooh! А пък и не ми се иска като се роди бебето, тогава рязко да го засилвам да ходи на градина, за да не се чувства отхвърлен.....Абе не е много по темата, ама да си кажа и аз  Blush

Стискам палци за бързо оздравяване на всички дечица и родители Peace И да понамалят вече тея болести Crossing Arms

# 138
Баси,37,4. ooooh!Сополите не спират.Аман.Исках вчера да почна Тобрекс,баща и не та не..експерименти съм си правела.Той замина на работа и сега аз ще се белосвам.  Tired

# 139
  • София
Овладяхме тенекиената кашлица без Пулмикорт, но не спира да кашля - сухо, повърхностно, но непрекъснато. Заведох го да го преслушат, но пред кабинета на дежурния имаше 10на деца. Отказах се и намерих дежурен лекар в един МЦ в квартала  Sad Според  нея гърдите са абсолютно чисти и предписа само инхалации с ф.р-р и сироп Мукоплант. Дано да е така, защото брат му така кашля като е със спазъм. Май утре сутрин ще посетим ЛЛ,а хич не ми се иска да се мъкнем по болници сред други болни.

Уми, дано не вдига повече. Промивай носа, слагай капки и дано бързо се размине вируса.

# 140
Здравейте, пожелавам  бързо да се оправят болничките.
Да ви питам - давам АБ Аугментин 156,вече 5 ден, като забелязах че сиропчето леко жълтее в шишето -от днес, преди това си беше бяло. Спазена е пропорцията за разреждане на праховата суспензия, сложих преварена и охладена вода, съхранявам на вратичката на хладилника.
Та се чудя дали е нормално този цвят или да тичам нова опаковка да купя, че ще го пием още 2-3 дни.

# 141
  • София
Нормално е, и аз давам аугментин в момента и докторката каза, че може да пожълтее.

# 142
Фел, никога не съм давала пулмикорт при тенекиена кашлица. Минавала е без него. Първите два дена си е мъчителна кашлицата, но после почва да се кърти и положението е значително по-добре. Противоалергично са изписвали и калциев глюконат в такъв случай. Т. имате ли? Да се оправяте бързо.. Hug

# 143
Благодаря за информацията.

Нормално е, и аз давам аугментин в момента и докторката каза, че може да пожълтее.

# 144
  • shumen
Леониа,и аз давам Аугументин и пожълтя.Аз пък да питам моя стана много гъст дали така трябва да е или нещо не съм го разредила правилно?
Ние утре сутрин сме при педи за болничен и слушалка пак.За сега е по добре,но като му дадох АБ такъв номер ми спретна,изповръща го всичкия,че дадох 2 път.Сега обаче се замислих дали постъпих правилно като го дадох пак или сбърках.Като легна и му сложих Коларгола пак повърна,но вече само храчки.Затова тази вечер прах дрехи,чаршафи,ковертюра,че и килима в хола трих,че и него оплеска.Сега спи спокойно и все едно нищо не е било,но аз съм на тръни.
Фел,все едно описваш нас вчера.Цял след обяд кашля и то буквално на всяка минутка.

# 145
  • София
Дани, аугментин сироп, както и зиннат, е гъст.

И аз много трудно го давам на детето - едни увещания, едни мъки, позиви за повръщане от нейна страна, стоим с чаша с вода в ръка и я молим да не повърне  ooooh! Към панадол, нурофен, ериус и какви ли не още сиропи не са така, но озверяват, като дойде време за антибиотика.

# 146
Ха, и моята беше на Аугментин до вчера, ама не е мрънкала, напротив - с голям кеф го поглъщаше  Laughing То аман от лекарства, тя вече ги има за нещо нормално явно  Rolling Eyes

Да оздравяват болничките  Hug

# 147
  • На брега на реката
Ами гадни ги правят. Моето от Зината така повръщаше, докато не го сменихме. Че не са големи, да си изпият хапчето и да не го мислиш. Но с тия сиропи е ужас, гъсти, натрапчиви, лепкави и неприятни на вкус. Не знам опитвали ли сте ги, но та мен ми се догади от вкуса на зината. Аугментина не помна как е вкусово, обаче от него зъбите на каката бяха станали на жълти петна. Абеее много ги мразя, дано по-рядко да ни се налага да ги пием  bouquet
Успешна и здрава седмица. И дано, дано грипа си заминава вече!

# 148
Аугментина не помна как е вкусово, обаче от него зъбите на каката бяха станали на жълти петна.

Вярно ли? Аз се шашнах като й видях зъбите и й се накарах, че не ги е измила както трябва  ooooh! Та ходих с нея и търкахме с ел. четката. Изчистихме ги, де, но наистина бяха странни жълти петна  Shocked

# 149
При дъщеря ми също имаше пожълтяване, даже към кафяво отиваше, на зъбите. Май точно след Аугментин беше. После отшумя след спиране на аб.
А Зинатът е отврат на сироп.

Общи условия

Активация на акаунт