Боледуване на децата ни - тема 35

• 57 793
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
И при моето не спряха тези сополи -Назик кидс и Виброцил капах към 7 дни .От вчера капя Тобрадекс  ,достраша ме да не ми направи отново отит ,не че сега има гаранция де .Само че пак не си спомням колко дни се капеха  тези капки .
Дъждец, дано скоро се подобри детенце .
Дани , понякога се налага да се дават АБ.
И на другите болнички ,бързо оздравяване !
За ШС давам ,но ефект не виждам .Единственото от което бях доволна или беше съвпадение е давах Инфлуцид около месец и нещо и не е боледувал .Спрях го и след три дена беше болен .

# 121
  • София
gd3, АБ капките се капят 7 до 10 дни.

Сребърната вода с прополис също изсушава, но прополисът се счита, че е антибиотик (натурален) и с него също не бива да се прекалява.

# 122
  • Северозапада
Зината колко е гъст? Това, което имам едва изтича от шишето и едва успявам да уцеля дозата  Thinking

# 123
  • София
Зинатът е гъстичък. И аз така го помня.

# 124
  • Северозапада
Последният път, не съм забелязала такова нещо, но пък беше 125мг., а сега е с 250мг. Притесних се да не съм объркала нещо при забъркването. ooooh!

# 125
  • shumen
Да се оправят всички болнички.
Тете,да на слушалка го чуха бронхита.Аз уж дадох АБ и Вентолин на обяд и спа спокойно,но от как е станал не спря да кашля.Към 19.30 вече не издържах и пак отидохме на дежурен,че нали съм паника и си помислих,че прави спазъм и сме за Урбазон.То пък за наш късмет се случи някакъв лекар,който го преслуша също и каза,че освен от бронхита бил задръстен от секрети и  от това така кашлял и да сме си продължавали лечението,а от урбазон нямало нужда.Ако имало нещо да сме бягали в болницата.Спря му и сиропа за кашлицата,за който дори не беше чувал,че можело и той да го разкашля повече.
Мраве,зината е гъст.На мен сега и Аугументина ми се стори,че е много гъст.
ООф,аз сега се чудя какво да го правя.Заспа,но кашля и се събужда през няма и 5 минутки с рев.Май ни чака тежка нощ то се е видяло.

# 126
Дани,ако няма температура,намажи му гърдите с мед.Лека нощ на всички болнички пожелавам Hug
Габи е задръстена от сополи и прокашля.И при нас пак ще е чудо тая нощ.

# 127
  • shumen
Уми,благодаря.
Сега ще приложа и това с меда,че сега се събуди с рев и каза,че вече и гърлото го боли.Ама как няма като от 8 часа се дере и кашля без да спре буквално.

# 128
  • София
Дано болните са изкарали леко нощта.

Ние много пъти сме кашляли/прокашляли в миналото и не съм обръщала кой знае какво внимание с надеждата и идеята, че като мине хремата, ще се оправи и кашлицата, но ето сега, като пие антибиотик малката, спря да кашля и виждам каква е разликата. Хрема пак има, но намаля. Явно антибиотикът си казва думата. Тя пие за пръв път (освен когато пи веднъж по изключение, когато беше на две заради брат си, абсолютно по погрешка - въобще не го броя този антибиотик.) Дано не ни се налага скоро пак да пием  Confused  Praynig Praynig

# 129
  • shumen
Добро утро!
Ние изкарахме леко нощта.Докато легна кашляше,но към 1 изведнъж спря и до сутринта не кашля.Сега прокашля,но не като вчера през 5 минтуки,а по на рядко.
Аш,и аз бях като теб,но сега от вчера пие АБ и кашлицата значително намаля и си мисля,че е от него.Аз спрях Линхенсед сиропа на своя глава,че май вчера той го раздразни и започна да кашля още повече.

# 130
  • София
Аз продължавам да давам Ердомед. Нашата кашлица е трахеитна и е много важно да я втечня, иначе се мъчи детето.  

Дани, добре че сте изкарали леко тази нощ Hug. Аз за пръв път не давах нурофен (пу-пу).

# 131
  • shumen
Аш,то аз без туй ги мразя тия сиропи,че го разкашлят още повече.Досега почти никога не съм давала като са изписвали,но този път не знам защо ли го дадох и резултата беше кашлица на всяка минутка.

# 132
  • Варна
Моят от вчера на обяд не е вдигал Т. Е, вечерта имаше 37.1-37.2, но смъкна сам и не го броя. За корема ЛЛ по телефона препоръча Рекомфорт. Вчера и тази сутрин давах  днес не се е оплаквал от болки. И да видим дали ще има втори пик с Т на вируса, както предния път (надявам се да няма). Сополът стана гъст и жълт... от него кашля храчесто, иначе сухата кашлица почти изчезна. Абе... дано да не е затишие пред буря, а наистина да оздравява.

# 133
Месечинке, изглеждат добре нещата при вас...вижда му се края.
Аш, Дани, и при вас така...браво на дечковците..

# 134
  • София
И ние вече здрави. Не знам вирус ли беше, просто отит от измръзване ли беше, но поне мина бързо и най-важното - не направи бронхит този път  Grinning Този път може и аз да го бях предизвикала понеже започнах да я водя на фигурно, а на пързалката си е голям студ, което аз не съобразих, освен това я водих и на ски, а горе яко духаше. Както и да е, мина вече, дори вече ходи пак на тренировки и е добре засега, пу-пу.

Общи условия

Активация на акаунт