Боледуване на децата ни - тема 35

• 57 792
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
Аш ,това е само предположение , ако се съмняваш може да го заведеш на алерголог.
При нас хъркането беше от пустата трета сливица.

Месечинке , Яни , бързо оздравяване на малките.

# 106
  • shumen
Благодаря момичета.
Аз взех АБ и го започнах,че направо няма спиране тая кашлица.Сега дадох Вентолин,че да се успокои малко и поспи,а и носа чистихме,но почти нищо не излиза.Явно се стича назад и затова.
Лисе,ооф,и аз се чудя как ще стане да го задържа повече време вкъщи.Другата седмица ще си взема болничен,но за след това не знам.Майка ми и баща ми работят,а баба ми по цял ден няма да може да го гледа,а и тя вече е на възраст.
Месечинке,на нас сега с АБ ни изписаха Линекс.
Лъки,да се оправяте и Вие скоро.

# 107
  • На брега на реката
Леле, какво се случва? Всъщност има ли детенце, че и възрастен, изкарал вируса и да не е стигнал до АБ? Плаша се как ще я пусна идната седмица на ясла.
Да оздравявате бързо!  bouquet
Месечинке, аз давах Хидрасек и останах много доволна. Освен това стандартния й пробиотик и компот от дренки, чай от кора на нар и диета (ориз, картофи, моркови, сухари), дори и лъжичка нишесте разтворена във вода, че първите дни се бях отчаяла. Но при нас си беше стомашен вирус и изхожданията бяха много зле.

# 108
  • shumen
Фер,има.Аз се разминах с АБ,но малкия не можа.Сега дадох Вентолин и изчистихме носа и се успокои малко и заспа.

# 109
  • София
Уф и ние пак в кюпа...баткото миналата седмица изкара нещо на крак, но нали е алергичен и с астма, та все подкашля и подкихва - нямаше Т, чувстваше се ок и никой не му обърна внимание. Малкото обаче подсмърча вчера цял ден и днес се събуди с тенекиена кашлица  Sad Няма Т за сега, слава Богу, че това ми е голям дерт, но носа е запушен и едва диша. Пробвах досега с хомеопатични разни, но усещам как ще включа инхалации с Пулмикорт.
Таткото и него го наболява гърлото, моето и то се опитва да се обади, но не обръщам внимание, за сега.

Бързо оздравяване на всички желая и дано позакрепип положението, че май здрав в темата не остана  Cry

# 110
  • София
Дани, не се заричай за твоя антибитиок  Mr. Green . Започнах приема на антибиотик, след като 10 дни боледувах със самолечение, което не беше неуспешно и неадекватно  Flutter. Просто в един момент организмът се предаде, независимо от взетите мерки.  Tired  

Правих консултация миналата година с алерголог за децата, като уговорката беше, като спрем да пием ериус след Нова година, да изчакаме 10 дни и да отидем на тест. Сега трябва да спрем и този прием, и напролет ще отидем. Досега не сме правили тест, за да може да се каже със сигурност. Всъщност на нас проблемите с хъркането и задните хреми ни се появиха от есента на 2015 г. - т.е. не много отдавна. Преди това повечето боледувания бяха със сополи смело напред. Абе лоша работа и дано не се е отключила тази трета сливица междувременно. Прегледът при УНГ-то беше през ноември 2015.

# 111
Момичета, някоя от вас правила ли е капки за нос с лук ?
Освен сок от лук какво се слага , за възрастен питам ?

# 112
  • shumen
Аш,права си.Дано съм се разминала с АБ.
Фелисити,оправяйте се и Вие.

# 113
  • София
Лисе, може и малко медец да сложите, но не прекалявайте със съставките, защото в носа не е безобидно да се капят народни капки. Понякога щипе много  Peace

# 114
  • На брега на реката
Лиске, чувала съм за настърган лук и сока смесен с 2-3 с.л. втечнен мед. Чувала съм и за разреден сок от лук с физиологичен разтвор. За запушен нос ли ти е? Аз прокарах моя страшно бързо с капки от сребърна вода и клеева тинктура. И на децата капя профилактично  Mr. Green

# 115
Благодаря ви ,няма да рискувам с носа на ММ тогава  Mr. Green

Фер ,да , сега му звъннах да си купи капки и ще му накиснем краката в гореща вода + морска сол.

# 116
  • София
Ааа, щом е за таткото, тогава никакво жалене на средства и никакви експерименти  Naughty

# 117
Ааа, щом е за таткото, тогава никакво жалене на средства и никакви експерименти  Naughty
Ядосва ме не се лекува ,както трябва ама днес и утре ние ще го лекуваме  Crazy

# 118
Дръжте фронта, малки и големи Peace
Яни, наблъскай се с вит. С ударно...може да стопира болестта.

Лисе, на мъж едва ли ще можеш да пробуташ лучените капки за нос Rolling Eyes Ще отсече, че са глупости най-вероятно Mr. Green Ама пробвай... Те мъжете мрънкат повече и от децата, когато са болни, съм забелязала ooooh!

Дани, бронхита на слушалка ли го чуха? Да се оправяте бързо...

Дъждец и другите болнички как са?

# 119
Тете ,така си е  Mr. Green , с купените капки имам успех даже му сложихме краката във вряща вода ,сега се къпе пак с топла вода и така.
Дадох му и 1 капсула Екомер да видим.

Общи условия

Активация на акаунт