Имам един въпрос за ранна бременност

• 8 689
  • 55
  •   1
Отговори
Момичета, помогнете ми защото съм много неинформирана май. Закъсняваше ми и си направих два теста за бременност и двата отрицателни след около седмица посетих гинеколожка която потвърди, че съм бременна в 7 седмица, но нищо повече не ми каза освен да отида след 2 седмици пак. Искам да попитам това нормално ли е ? Нищо не ми каза освен да пия фолиева киселина.

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 23:21 от AnMary

# 1
  • София
Честито!!!!  Нормално е. След две седмици ще се чуе сърчицето на бебето. Дотогава си ии фолиевата киселина и се радвай на новината

# 2
Благодаря много за бързия отговор. Бях много притеснена.

# 3
Нормално е разбира се
Вие не сте я ангажирали и тя няма основание да не ви вземе паричките за още един преглед
Пийте фолиева . Няма да ви навреди и честито

# 4
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
В седма седмица моя гинеколог ми каза, че има плоден сак и сърдечна дейност, и ме поздрави Simple Smile
Фолиевата киселина е ок, даже е задължителна, но тя се пие още преди забременяването, ако говорим за планирана бременност.

# 5
Момичета, помогнете ми защото съм много неинформирана май. Закъсняваше ми и си направих два теста за бременност и двата отрицателни след около седмица посетих гинеколожка която потвърди, че съм бременна в 7 седмица, но нищо повече не ми каза освен да отида след 2 седмици пак. Искам да попитам това нормално ли е ? Нищо не ми каза освен да пия фолиева киселина.
Ама ти е казала, че си бременна след като те е видяла с ултразвук, нали? Ако да, тогава си е баш нормално всичко. И честито!

# 6
Благодаря много за бързите отговори и дано всичко да е нормално. След 15 дена дано чуя сърчицето Simple Smile

# 7
Съншайн, честита бременност, да е лека и успешна!    bouquet

Задължително пий фолиева киселина. Ако решиш, можеш да си вземеш витамини за бременни Прегнакеър или Фемибион 1 - те съдържат фолиева киселина. Пази се да не вдигаш тежко и стой далеч от грипно болни, че вирусите с висока температура са потенциална заплаха за плода. Стискам палци на следващия преглед да чуеш сърчицето!   Hug

Ако искаш да си спокойна всичко наред ли се развива, можеш да си пуснеш кръвни изследвания за увеличаване на хормона ЧХГ през 48 часа.  Успех, мила, чакаме да ни зарадваш с нови хубави новини!   Hug

# 8
Здравейте, всички!

Търсех точно тема за ранна бременност, по-точно за ранни симптоми. С мъжа ми опитваме от доста време, оказа се, че имаме проблем и от няколко месеца се готвим за ин витро, предстои ни след 2 седмици. Междувременно пробваме и "домашно ин витро", като много не се надяваме да стане нещо. Обаче днес забелязах странно кафеникаво зацапване по бельото. Няма начин да ми идва, има поне още 10 дни до следващия цикъл. Поразрових се и прочетох, че един от признаците за ранна бременност е именно такова зацапване, което се появява при имплантирането на ембриона в маточната стена някъде около 8-я ден от оплождането, което перфектно съвпада с дните на опити.

Знам, че не може да ми кажете дали е станало чудо или не, но да се е случвало на някоя от вас, мамчета, или просто си въобразявам? Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 08 фев 2016, 19:57 от Monica_Geller

# 9
Изчакай още малко и си пусни кръвно изследване за хормона ЧХГ. Така ще знаеш със сигурност, а не да гадаеш. Успех!  Hug

# 10
момичета, днес прокървях разбира се, отидох веднага на лекар и ми изписа  Utrogestan и спазмолгон. След 3 часа имам час за още едно мнение. Стискайте палци всичко да е наред Sad

# 11
Стискам палци, мила! Опитай се да се поуспокоиш, за да не се усложни ситуацията... По принцип, хормоналните препарати помагат за задържане на плода... Почивай и лежи повече. Успех!  Hug

# 12
Стискам палци, мила! Опитай се да се поуспокоиш, за да не се усложни ситуацията... По принцип, хормоналните препарати помагат за задържане на плода... Почивай и лежи повече. Успех!  Hug
Благодаря ти :* след прегледа ще пиша пак !  Sad Sad

# 13
Не мисли лоши неща... Много момичета са минавали през прокървяване и какво ли не през ранна бременност, но са износвали успешно здрави бебчета. Прегръдки, успокой се!  Hug

Може да си пуснеш едно изследване за нивото на прогестерона, чисто информативно. Явно е нисък и оттам прокървяването... Хормоналните препарати го повишават, за да може да се поддържа бременността успешно и да се  износи здрав плод. Успех, мила! Пиши после какво ще правиш като лечение...  Hug

# 14
Не мисли лоши неща... Много момичета са минавали през прокървяване и какво ли не през ранна бременност, но са износвали успешно здрави бебчета. Прегръдки, успокой се!  Hug

Може да си пуснеш едно изследване за нивото на прогестерона, чисто информативно. Явно е нисък и оттам прокървяването... Хормоналните препарати го повишават, за да може да се поддържа бременността успешно и да се  износи здрав плод. Успех, мила! Пиши после какво ще правиш като лечение...  Hug
Гинеколожката ми каза да пия Утрогестан 3 х 2 и спазмолгон който не разбрах точно за какво е и отново да отида в Петък

Общи условия

Активация на акаунт