Имам един въпрос за ранна бременност

• 8 693
  • 55
  •   1
Отговори
# 15
Спазмалгонът е за отпускане на коремната мускулатура, но е по-добре да пиеш но-шпа, а не спазмалгон, защото си все още в седмиците, когато се образуват органите на бебчо.

Пиши и след втория гинеколог, успех.  Hug

# 16
Общо взето ми каза същото. Да си пия хапчетата без никакъв стрес, нерви , тежко и само да си лежа и почивам. И дано всичко да се оправи Simple Smile

# 17
Общо взето ми каза същото. Да си пия хапчетата без никакъв стрес, нерви , тежко и само да си лежа и почивам. И дано всичко да се оправи Simple Smile
Също може да питаш за Утрогестана дали не може да го слагаш вагинално. Моята гинеколожка ми каза,че от него много пада кръвното. Лека и спокойна бременност Simple Smile

# 18

Гинеколожката ми каза да пия Утрогестан 3 х 2 и спазмолгон който не разбрах точно за какво е и отново да отида в Петък

Стискаме палци ! Само спокойствие с позитивно мислене и всичко ще е наред  Peace

# 19

Гинеколожката ми каза да пия Утрогестан 3 х 2 и спазмолгон който не разбрах точно за какво е и отново да отида в Петък

Стискаме палци ! Само спокойствие с позитивно мислене и всичко ще е наред  Peace
Благодаря Ви от сърце, вдъхвате ми надежда и се надявам да се оправи всичко Simple Smile  Sad Sad

# 20
Спокойно, мила. Пий хормоналния препарат, вземи си но-шпа, ако те стегне коремът, лежи си и не се тревожи излишно.

Много момичета са минали през подобно зацапване в ранните месеци. Успех!  Hug

# 21
забравих да спомена, че днес ми каза, че било твърде рано да се говори за бременност, а миналия път ми честити.И все пак някой може ли да ми каже в коя седмица започвам да се водя ''бременна'', в коя може да се чуе сърчицето ? Четох тук в една тема една девойка беше споменала, че без да сме чули сърчицето не трябва да се предписва Утрогестан и течението не трябвало да има червен цвят. И последен въпрос опасно ли е да чувствам придърпване в яйчниците и то не точно придърпване, а една тъпа болка която вече спря, но сутринта я усещах ?

# 22
За да разбереш със сигурност дали си бременна, иди утре до най-близката лаборатория да ти вземат кръв за изследване на хормона ЧХГ. Резултатът излиза бързо и ще ти кажат дали си бременна.

Ако си бременна, в началото има разни придърпвания, защото матката започва да се разширява. Но не е добре, ако те боли ниско долу или отзад в опашката. Говори за контракции или разширяване на шийката, тоест, риск от спонтанен аборт.

За да знаеш кое е нормално и кое е опасно, иди първо дай кръв за ЧХГ, да разбереш бременна ли си...  Hug

Сърдечната дейност на ембриончето може да се чуе едва в 9-10 г.с.

# 23
Днес кървенето продължаваше видях един малък съсирек и отидох до гинеколожката която ме прегледа само вагинално и ми каза, че ми тече много и организмът ми се бил ''чистил''.Предписа ми Метергин и каза да спря другите хапчета. Бебче вече няма ....

# 24
Спонтанен аборт, много съжалявам...

Даде ли ти амбулаторен лист - какво е написала?...

# 25
  • София
Здравейте, искам да поискам съвет от вас.
С приятеля ми се опитваме да си направим бебче и днес е датата, в която трябва да ми дойде. И ми дойде, но е странно, защото принципно цикъла ми е много редовен (на 28 дни) и винаги ми идва сутрин, най-късно наобяд, а в момента в който ми дойде усещам болката в корема и така разбирам. Но вчера цял ден имах подобни болки в корема и снощи имах кафеникаво зацапване. През нощта ми дойде, но не е толкова силно течението. Просто усещам, че съм бременна, защото и гърдите са ми надути (необичайно),  но незнамкакво да си мисля.
Вчера сутринта правих тест и беше отрицателен, но вътрешно си мисля, че може би е рано.

Кажете ми въобразявам ли си, че е възможно да съм бременна и какво да правя сега?

# 26
Теди, недей да гадаеш, а иди до лабораторията утре сутрин и на гладно дай кръв за изследване на бета ЧХГ.
Ако хормонът е висок, значи си бременна, успех.  Hug

# 27
  • София
Много благодаря за бързия отговор.

Просто не искам да се разхождам до лабораторията, ако наистина няма шанс да съм бременна и всичко е плод на въображението и желанието ми.

Ще те послушам и ще посетя лабораторията утре сутрин.

Стискайте палци  newsm17

# 28
Пиши после, успех.   Hug

# 29
  • София
Здравейте, днес пуснах кръвен тест и сега чакам резултатите.
Вече си мисля, че си внушавам. Незнам въобще имаше ли смисъл, но ще видим какво ще стане.
Почвам сама да се убеждавам, че всичко е в главата ми.

Общи условия

Активация на акаунт