Преобразете миглите си със серум за растеж Revitalash!

• 41 760
  • 268
  •   1
Отговори
# 75
  • Varna, Bulgaria
Бих искала да пробвам Revitalash.

# 76
  • софия
Ще се радвам, ако имам възможността да пробвам серума и с удоволствие, ще се включа в експеримета.

# 77
Уау страхотно бих се радвала да пробвам Revitalash. bouquet

Последна редакция: вт, 09 фев 2016, 14:20 от Никрис

# 78
С удоволствие бих пробвала серума Revitalash.

# 79
Миглите ми са рехави и ще се радвам, ако серума Revitalash наистина е способен да подобри състоянието им.

# 80
Чувала съм за продукти за растеж на миглите, но не съм опитвала. Може би ми изглежда малко нереално да има такова действие и за това.  Миглите ми са къси, ще е голяма изненада да изглеждат по-обемни без спирала. Бих опитала серума, за да видя дали ще подейства.

# 81
Имам къси мигли и с удоволствие бих опитала Revitalash!

# 82
Звучи страхотно, та чак невероятно. Много бих искала да опитам.

# 83
  • София
С голямо удоволствие бих пробвала серума Revitalash.

# 84
Не знаех ,че има такъв продукт, но ще  се радвам, ако имам възможността да пробвам серума!

# 85
Ще се радвам, ако имам възможността да пробвам серума и с удоволствие, ще се включа в експеримета.

# 86
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
И аз много искам да пробвам Revitalash ,не съм го пробвала досега, но много искам да пробвам.

# 87
С удоволствие бих пробвала серума Revitalash, защото съм чела много положителни отзиви за този продукт. Бих искала да се убедя и аз в чудодейните му качества като се включа в експеримента Flutter

# 88
Когато се гримирам най-много време отделям на погледа и най-вече на миглите, държа те да са дълги и изразителни!! МНОГО ще се радвам ако бъда избрана да пробвам серума Revitalash !! Kissing Heart

# 89
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Досега не съм пробвала такива продукти, защото нямах представа, че съществуват изобщо  Embarassed Ще се радвам да го пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт