Форумни "образи"

• 227 698
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 60
Да си препиша мисълта- от мен имате едни маниакални преследвачи, дето като си харесат някой и става страшно. Мен лично вече започва да ме дострашава  Crazy

Параноя му се казва на това.

# 61
Когато се скъса нишката между виртуалната реалност и реалната реалност, може да стане и опасно.

В този ред на мисли се сещам за форумните образи, които обичат да си създават по няколко профила, дори и спорят сами със себе си  Grinning, докато не бъдат заловени и баннати  Grinning

# 62
иносказателно или без обръщение директно, а говориш по принцип- когато обясняваш мнението си , което не очакваш да е валидно за всеки и всички. Казваш какво мислиш и толкова, не се влиза в полемики, категоризации на конкретен образ според неясни критерии за излагация

Последна редакция: пт, 05 фев 2016, 14:08 от Звезден^Прах

# 63
Срива се форумния образ не само от мнението, което си изказал, а и от факта, че пишеш в дадена тема.

Например ако си от фръцлите  с козметичните придобивки за по 500 лв. през седмица някак не върви да се оплакваш от сметката си за ток в съответната тема. Затова и някои там пишат като анонимни.  Mr. Green Сещаш се и за разни други в СО....

# 64
...или ако от една страна имаш пИрфектен брак, но се оплакваш от свекървата в СО...

# 65
  • София
естествено, че има орумски образ, дори съвсем несъзнателно и незабележимо, малко по малко се получава, дори човек сам не разбира. Въпросът е в това, че има хора, за които е по-трудно да се поддържа този образ, като по правило колкото по-опашата е самофантазираната муцунка, толкова по0трудно се поддържа. Дюс, мама, дюс - семплото нИ е за нас!

# 66
Когато се скъса нишката между виртуалната реалност и реалната реалност, може да стане и опасно.

В този ред на мисли се сещам за форумните образи, които обичат да си създават по няколко профила, дори и спорят сами със себе си  Grinning, докато не бъдат заловени и баннати  Grinning
А близко ли е мнението на аз1 и аз2 или имат тотални различия?
Хаха, смея се с глас.
Не разсъждавам върху форумни образи. По-близък контакт поддържам само с една мацка, която ми е във фейса и тва е.
Харесвам много Трещерицата, кака Сийка, Уишмастърката и още няколко, които ми се струват "истински". Обаче е пълно с альо-бабальовци, дето са се взели толкова на сериозно, че като ги чета и ми иде да се гръмна. Не харесвам образът и на Лиляна, в никакъв случай не казвам лошо за нея, пише си аргументирано жената, не блика тъпота от нея. Обаче вечно ходи с пръчка в джоба и като чете някаква тема, която не й харесва как се развива, започва да вади пръчката и да съска. Кому е нужно това? Никога досега не съм виждала модератор да пише невъзпитано и с лош тон, а Лиляна хем пише с троснат тон, хем никаква не е (под никаква имам предвид модератор).
Уважавам всеки по начало,но избягвам да споря и да се разправям с глупости. Нямам чак такова време.

# 67
Не харесвам образът и на Лиляна, в никакъв случай не казвам лошо за нея, пише си аргументирано жената, не блика тъпота от нея. Обаче вечно ходи с пръчка в джоба и като чете някаква тема, която не й харесва как се развива, започва да вади пръчката и да съска. Кому е нужно това? Никога досега не съм виждала модератор да пише невъзпитано и с лош тон, а Лиляна хем пише с троснат тон, хем никаква не е (под никаква имам предвид модератор).
Уважавам всеки по начало,но избягвам да споря и да се разправям с глупости. Нямам чак такова време.

Учителка е.  Laughing

# 68

В този ред на мисли и имайки предвид сложената снимка към заглавието на темата - такива "образи" ли се имат предвид тук, които се различават от действителните извънфорумен образ на дадения човек? Поне снимката ми говори за това  newsm78 Та се чудя - какъв смисъл има да се изкарваш такъв, какъвто не си и защо това ти е толкова важно  Thinking
Иначе форумни образи - много, а някои даже не се и поддават на квалификация - нещо като "50 нюанса в цветна тоналност"  Rolling Eyes

# 69
# 70
Не харесвам образът и на Лиляна, в никакъв случай не казвам лошо за нея, пише си аргументирано жената, не блика тъпота от нея. Обаче вечно ходи с пръчка в джоба и като чете някаква тема, която не й харесва как се развива, започва да вади пръчката и да съска. Кому е нужно това? Никога досега не съм виждала модератор да пише невъзпитано и с лош тон, а Лиляна хем пише с троснат тон, хем никаква не е (под никаква имам предвид модератор).

Учителка е.  Laughing
И кво? Аз като строя къщи трябва ли да ходя все с мистрия в джоба и с тухла четворка под мишница?

# 71
Та се чудя - какъв смисъл има да се изкарваш такъв, какъвто не си и защо това ти е толкова важно  Thinking
Може би, защото на дадения форумен образ му се иска да бъде такъв/такава, какъвто се изкарва тук, а в действителност не може да бъде. Само предполагам  Peace

# 72
  • Куциндрел
Хубаво е да не споделяш всичко за себе си във форума.
А ако можеш и да намериш място където да се смееш, си е екстра направо. Mr. Green

Лиляна я харесвам. Всъшност харесвам хора, които успяват да изкарат извън кожата голяма група други хора. Това не се среща във всички потребители на форума. За това Лиляна си е сама категория.
Трещи също я харесвам, доста точно казва нещата, а и има чувство за хумор. Така че и тя си е сама категория.
Анди и тя е уникална, няма никой друг като нея, който упорито и с удивителни да отстоява мнението си, доста агресивна в отстояването си. Тя също отива в собствена категория.

Мамасита рабира се. Категория Мамасита си трябва. Даже необикновена, уникална категория Мамасита. Mr. Green

Има и други мушмули, ама те са забити при кукундрелите. Heart Eyes

Кафе, това е специално за тебИ.
Скрит текст:

# 73
Трещи, знам, знам, че е учителка.
Че са и в отпуска тая седмица.  Laughing
Weissbier (така ли се пишеше) тухлата четворка е тежка. Носи единички.  Joy

# 74
както и в предишната тема споделих, аз виждам два вида образи- едни които идват тук да си говорят за нещата от живота и такива, които си творят образа и си изживяват нещата от живота тук.

Общи условия

Активация на акаунт