Форумни "образи"

• 227 700
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 75
както и в предишната тема споделих, аз виждам два вида образи- едни които идват тук да си говорят за нещата от живота и такива, които си творят образа и си изживяват нещата от живота тук.

Ти от кои си?

# 76
трудно е човек да наблюдава сам себе си, аз описвам наблюдаваното от мен.

# 77
както и в предишната тема споделих, аз виждам два вида образи- едни които идват тук да си говорят за нещата от живота и такива, които си творят образа и си изживяват нещата от живота тук.

И на мен точно това ми е направило впечатление.

# 78
  • София - Рим и обратно
Цецо, чУек, напрао та уби4ам.

трудно е човек да наблюдава сам себе си
А трябва, трябва.

# 79
Ще трябва да си направя още един профил и да почна да се следя.....ама става плашещо  Laughing Laughing

# 80
Вземи пусни още една тема по-добре  Whistling

# 81

Ти от кои си?

Без извинение, от вторите. Няма що да се хабя да изживявам всичко, ако имам виртуално поле за краш тестове на идеи и теории. И да се уча от грешките на другите...

# 82
"Развалянето" на образа е много индивидуално. Проследих подобно при три потребителки, които години наред пишеха за хубавите си семейства и накрая се разведаха. Вината не е тяхна, а и предишният им образ надали е бил измислен. Просто, когато прекараш повече от 10 години в някаква общност е нормално да се промениш за добро или за лошо.
И аз съм писала хубави неща за мъжът си, а сега не сме заедно. Не съм го плюла много и не отричам добрите му страни, но сигурно ми се е случвало да се изказвам като "самодоволна женена" (по Бриджит Джонс), а сега да съм самотна, застаряваща лелка  Grinning.

# 83
Та се чудя - какъв смисъл има да се изкарваш такъв, какъвто не си и защо това ти е толкова важно  Thinking
Може би, защото на дадения форумен образ му се иска да бъде такъв/такава, какъвто се изкарва тук, а в действителност не може да бъде. Само предполагам  Peace

Според мен чисто и безпристрастно влизат в категорията за раздво(три)ението на личността  Mr. Green

# 84
  • Ямбол
Даун, има ли тема, в която да не си споменала, че си разведена?

# 85
А ти, че си учителка. Mr. Green

# 86
Аз пък не разбирам потребителите, които пускат тема в СО например и когато започнат и не толкова ласкави мнения стават раздразнителни, започват да обиждат, да се фръцкат и се почва една....значи щом търсиш съвет, трябва да си подготвен да чуеш всичко, кое и какво ще приемеш като свое верую и своя истина ще отсееш сам от многото, но няма как всичко да е цветя и рози.
Искат да чуят, че са прави. Като чуят, че не са и започват да се цупят.

# 87
  • Ямбол
Това го споменават други, не аз. И то често в отрицателен смисъл.
На тия, на които им липсват аргументи и смислени думи, с които да изразят позицията си, използват това, че знаят професията ми, като оръжие срещу мен. Много са смешни и забавни и не рядко простеят такива образи форумски.

# 88
  • София
Има няколко форумни образа, за които подозирам, че са фалш. Чисто интуитивно някак долавям, че зад перфектния външен вид, перфектния съпруг и перфектното ежедневие, се крие нещо съвсем, съвсем невпечатляващо.

Останалите са ми ОК - някои харесвам, други не, трети са ми безразлични.

# 89
  • Ямбол
Интересно ми стана - какво е перфектно ежедневие?

Общи условия

Активация на акаунт