Форумни "образи"

• 227 716
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 90
И на мен ми е интересно, защото нямам никаква идея откъде си знаете ежедневията, респективно в кои теми си ги споделяте.  Crazy

# 91
  • София
И на мен ми е интересно, защото нямам никаква идея откъде си знаете ежедневията, респективно в кои теми си ги споделяте.  Crazy
Не си го ''знаем''. С течение на времето, определени потребители споделят детайли от ежеднeвието си и така, лека полека, аз лично си изграждам образ, картина. Подробности не ми се пишат, тъй като водят до конкретни никове, а нямам нито времето, нито желанието да се скубя с X, Y и Z. Просто споделям какво усещане оставят у мен някои форумни образи.

# 92
  • В Космоса

Хахах, тук съм писала като новак и първо съм се впечатлила от неграмотните и заядливите образи. Joy

# 93
И на мен ми е интересно, защото нямам никаква идея откъде си знаете ежедневията, респективно в кои теми си ги споделяте.  Crazy
Не си го ''знаем''. С течение на времето, определени потребители споделят детайли от ежеднeвието си и така, лека полека, аз лично си изграждам образ, картина. Подробности не ми се пишат, тъй като водят до конкретни никове, а нямам нито времето, нито желанието да се скубя с X, Y и Z. Просто споделям какво усещане оставят у мен някои форумни образи.

Не е заяждане или намек някакъв. Искам да използвам, точно че го казваш, защото ми върви като мисъл и на мен.

Дали образа на друг не го изважда и изгражда, всеки един потребител, пречупен през собственият опит, настроение дори ако щете или впечатления.  И до колко той съвпада с действителността или е просто такъв , какъвто на нас ни се иска в момента и по принцип?

От мен имате още един образ- папагала. Дето винаги , за всичко е съгласен с общата маса и само повтаря и лае в общото настроение  Crazy Crazy Crazy и никога няма собствено или различно мнение, дали защото наистина го няма или просто не иска да се "излага".

# 94
Това го споменават други, не аз. И то често в отрицателен смисъл.
На тия, на които им липсват аргументи и смислени думи, с които да изразят позицията си, използват това, че знаят професията ми, като оръжие срещу мен. Много са смешни и забавни и не рядко простеят такива образи форумски.

Лиляна, пречи ли ти? Знам, че няма тема, която ти не следиш и въпреки, че не си разведена явно имаш доста свободно време. Какво точно те питеснява от споделянето на личната ми драма, която в момента ме тресе.

Цитирах неправилно - за развода ми коментираше лелчето Лиляна.

Да, развеждам се и това е най-сериозното нещо, което ми се случва в момвнта и за това го споменавам. Не се ровя в бельото на Шантал, защото не ми е важно. Важно ми е, че не съм щастлива и, че животът ми се променя драстично и пиша за това.
За разлика от теб, аз си имам мой живот, а не ходя по петите на всички. Мога да бъда доста зла, ако поискам, но със селски клюкарки не ми се занимава.

А и предвид факта, че пиша в най-много 5 теми можеш да ме пропускаш. Теб е трудно да те пропуска човек, защото няма тема, в която да не си пуснала някое злобно подмятане. Според мен ти се издигна някаква "слава" на "директна", а истината е, че си просто досадна и с много свободно време и явно ти доставя удоволствие да следиш почти всички теми и да пренасяш спорове. Още помня мрънкането ти за алтернативния форум и намесването му във всяка тема.
Доста хора са те нападали и никога не бих се включила в мятане на кал на база външен вид, но може да се замислиш за поведението си, което е някак асоциално.

Това е последния път, в който комуникирам с теб, защото не смятам че има смисъл. Можеш да се изживяваш като форумна легенда колкото си искаш.

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 08:34 от Down Under

# 95
  • Ямбол
Не ми пречи, Даун. Просто забелязах. Но не забелязах с нещо да съм те обиждала или нагрубила, какъвто опит правиш ти с отговора си за мен.
Използвайки този начин на обръщение показваш всъщност само какъв е твоят образ и нищо повече.

# 96
О, Лиляна, тебе всички се опитват да те обидят, а ти си над нещата  Joy. Само дето пускаш непрекъснато "забелязвания". Бъди щастлива. Твоят образ ми е ясен.

# 97
  • Ямбол
Не всички, Даун, не се смесвай с тълпата. Дори Шантал не пише с толкова жлъч.

# 98
Ха ха. Щом те устройва да си жертва, радвай се.

# 99

Защото няма такава тема, а и риба няма из нашите води.  Mr. Green Пфу, забравих да се изфукам в другата тема какви пръчки, въдици и такъми за сепия подарих за Коледа.  Crossing Arms

"Селянки" и "селяни" има. Сещам се за Куркума и Рибозом.

# 100
Рибозом селянка ли е?
Не знаех.  ooooh!
Знам, че има къща с двор, но ми се вижда по-приятна от много гражданки. Joy

# 101
Чек, и аз съм селянка:-). 10 кила домати отгледах тази година Simple Smile.

# 102
  • Варна
Рафт за "Форумни легенди" сложихте ли?

Ще се бутна при селските пръчки, които сеят
домати, чушки и японска Гергана  Flutter

# 103
Балконска селянка - 10 чери домата отгледах.

# 104
  • София - Рим и обратно
Аз - селянка снобарка, гледам две наболи костилки от авокадо.

Общи условия

Активация на акаунт