Форумни "образи"

• 230 439
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 125
Бела, тя беше много забавна в темата с питката от сватбата също Simple Smile.

# 1 126
Спомням си Анирам с нейния джиБ.

Да, имаше случка с някакъв паркинг, но ми е мътно и не се сещам с подробности  Rolling Eyes

Аз да попитам - какво стана с Прахчето? И тя ли е замразена?

# 1 127
Бела, тя беше много забавна в темата с питката от сватбата също Simple Smile.
Е, ние баш там се дърляхме  Laughing имах наглостта да и кажа, че децата и не са златните яйца.

# 1 128
Не бе, не ме разбирайте погрешно. Мен лично никога не ме е интересувало кой за какво си харчи парите. Имах един колега, дето си гладуваше и се лишаваше от нещо си, за да си купува скъпи часовници. Скъпи-скъпи по 200-300лв. За мен това са пари за глупости, не нося часовници. Но, ако той държи на такъв скъп аксесоар си е негова работа. Това за стокето го казах, за да се шегуваме. Далеч не смятам, че скъпата количка демонстрира висок стандарт. И не ме вълнуват материални вещи. Една от моите приятелки има такава, подарена й е. Изглежда добре визуално, но като се движим трудно слиза по тротоарите. Не ми трябва изгъзица за две хиляди и кусур лева пък неудобна. Предпочитам за мен среден клас- хем да не е най-евтиният кошник на пазара  Laughing , хем да имам после и някой лев. Когато някой "парадира" с пари, не се ядосвам. Не съм злобарка и винаги казвам "браво". Дори и да е някой шльоко, дето у тях яде чесън с ябълки, а навън кара порше пак не бих се подразнила. Да са живи и здрави всички.

# 1 129
То хубаво някой се фука с придобивки и пътешествия, но защо трябва след него няколко да минат да му набият качето, че и с по-прости неща може да минеш?

Предполагам, защото у нас бедността е ценност.
Като огледаш голяма част от богатите, ти става ясно защо. Peace

# 1 130
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Като огледаш голяма част от богатите, ти става ясно защо. Peace
Peace

# 1 131
  • Бургас
Най-неприятно за любезната съфорумка става, когато си купиш Стокето без никакъв кредит, извадиш го от багажника на джипа и го разходиш, ведно с бебето, облечено в Ескада бебе.

Това ми хареса! Laughing

# 1 132
  • София
Аха, от срам.  Wink

# 1 133
Има го и момента с различната нагласа на мислене. Ами аз карам джип. На мен ми е необходим, не е глезотия. Само че ССФ веднага ме слага в графата "самохвалко". Ако ви покажа снимка на снега, който падна за 1 ден (52см), и какви бяха/са пътищата, става ясно, че ми е нужен.

Същото и с виличките за омари - тук ги продават под път и над път, заедно с омарите. И двете са евтини и абсолютно достъпни за всекиго. Ако споделя, че имам комплект вилички за омари, как ще прозвучи? Самохвално, нали? Мисълта ми е, че понякога човек трябва да мисли малко по-глобално, и да бъде по-широкоскроен.  Peace

# 1 134
  • Куциндрел
Има го и момента с различната нагласа на мислене. Ами аз карам джип. На мен ми е необходим, не е глезотия. Само че ССФ веднага ме слага в графата "самохвалко". Ако ви покажа снимка на снега, който падна за 1 ден (52см), и какви бяха/са пътищата, става ясно, че ми е нужен.

Същото и с виличките за омари - тук ги продават под път и над път, заедно с омарите. И двете са евтини и абсолютно достъпни за всекиго. Ако споделя, че имам комплект вилички за омари, как ще прозвучи? Самохвално, нали? Мисълта ми е, че понякога човек трябва да мисли малко по-глобално, и да бъде по-широкоскроен.  Peace
Забрави да споменеш за басейна. Joy Joy Joy
Ама мисля, че за Канада си е нормално да имаш такъв в двора.

# 1 135
Заклевам се, за басейна се сетих и аз.  Joy Joy Joy

# 1 136
  • Другата България
А аз за трамплина.

# 1 137
Аха, от срам.  Wink

Я, що?

# 1 138
  • Куциндрел
Заклевам се, за басейна се сетих и аз.  Joy Joy Joy
Аха, толкова е споменаван и то не от Софи. Joy Joy Joy
Моята леля в Канада редовно си пляска у фейса снимки край басейните на приятелките й.

# 1 139
Широко скроен е този, който никога не повдига въпроси за материалното си състояние, особено, ако има солидно предимство пред останалите простосмъртни.
Извинете, но кое налага нуждата да знаем каква марка са дрехите на Гинка и каква кола кара?
Ами този, който я чете може да кара последен модел Рейнд Ровър, ама тя да се фука с Опел Антара и точно в такива моменти става смешно изтъкването на мезонета, колата и парцалките.

И в крайна сметка, ако ми е празна кратуната, ни джип, ни яхта, нищо няма да я напълни.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт