Форумни "образи"

• 229 827
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София - Рим и обратно
И какво толкова скандално написа Янечек? Мигар да пратиш покана във ФБ на някого, придружена с любезно съобщение, е нормално да бъде обект на публичен присмех и подигравка. Почувствах се като в трети клас, свидетелка на училищен тормоз върху съучениче Crazy.

# 1 306
  • София
Нали се сещате, че откровено просташките обиди говорят достатъчно красноречиво за онези, които са ги изрекли, а не за онези, към които са отправени.
Янечек ми идва прекалено остра на моменти, но в случая има право. И мен ме е порязвала и то не без основание.

# 1 307
Нищо скандално не е написала. Просто понякога пише много рязко. А когато пише срещу някой, който също пише рязко ми прави впечатление. Нямам идея дали Контеса и Чек са имали сблъсък, а и не бих се възхитила от изпякване на лични съобщения.

Аз някак се почувствах некомфортно от противопоставянето на два образа, които харесвам. Всъщност цялата тема ме наведе на размисъл, как можем да харесваме хора, които не се харесват помежду си (нямам предвид никой конкретно, защото са много).

Например Джо не можеше да повярва, че Крейзи чик е казала нещо гадно. За мен тя стана персона нон грата, но това не означава, че не е любима за други.

За мен Чек е човек, който е откликвал по нощите да се занимава с мои проблеми без да ме е виждала.
Таис е приятел вече за мен, с който мога да си споделям.

Тони я обичам и мога да си говоря с нея за всичко. Последно направи проучване за мен и ми предложи да купи нещо за моя близка, просто ей така. Направо ме разтопи тогава.

Анди също е много, много готин човек. Има и други, които харесвам и приемам за приятели.

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 10:43 от Down Under

# 1 308
  • Ямбол
Аз не разбрах какво се възхищавате на спокойствието и мълчанието на Таис, след като тя го сложи това тук на обсъждане(не знам какви са били репликите от Касита), тя го разказа в отсъствие на Касита, което за мен не е много за възхищение. Никакво мълчание не е това, а пост реакция, която все пак я има.

С Янечек съм абсолютно съгласна - тук обсъждаме само образите. Кой какъв е нито ме вълнува, нито сме го обсъждали, освен Чек, която си позволи да обсъжда нещо лично и извънфорумно, а това е лицемерие вече. Възмущава се как може това и онова, а тя прави същото и още отгоре.

# 1 309
О, Лиляна, не е като ти да не си обсъждала извънфорумни неща. Ти мъкнеш от къде ли не някакви постове и изказвания.

И аз не одобрявам спекулирането с личните, защото те са ЛИЧНИ. Не вярвам Чек да пусне нещо подобно.

Единствения момент, в който бих приела подобно нещо е, ако личните са заплашителни, много на брой, обиждащи.

А Таис си е говорила в тема, в която е било нормално да сподели нещо и не прави чест на никой да и вади постовете.

# 1 310
  • Ямбол
О, Лиляна, не е като ти да не си обсъждала извънфорумни неща. Ти мъкнеш от къде ли не някакви постове и изказвания.
...
Сама си противоречиш. Постовете и изказванията са пак от форума, Даун. Докато поканата във ФБ не е.
За Таис не можах да разбера какво искаш да кажеш.

# 1 311
  • София
Заради невинното доносничене на Лиляна от тема в тема, в партньорство може би неволно с Акаша, спрях да пиша в Искам да кажа.

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 13:26 от Тонка*

# 1 312
  • волно калдъръмче
Заради невинното доносничене на Лиляна от тема в тема, в партньорство може би неволно с Акаша, спрях да пиша в Искам да кажа.
Нищо, тук може всичко да си кажеш сега.

# 1 313
Лиляна, визирах времето, в което жалеше по алтернативния и непрекъснато ни занимаваше с пишещите там.
За Таис имах предвид, че тя, когато е споделила, е било на място. Например в тема за деца с проблеми. От там насетне да се пренася и да ч ритат е грозно, да не говорим и, че от тогава са монали 15 години. Тя го е надживяла отдавна, но ССФ още не може.

Тони, и аз от днес спирам, макар че има много момичета, които ми харесват. Стана ми някак скучно.

# 1 314
  • София
Нищо, тук може всичко да си кажеш сега.
Айде чак всичко да не е.  Mr. Green

# 1 315
О, Тонка, ти дори и нищо да не кажеш, пак ще се намери някой, който да каже, че го заливаш с информация и знае всичко за теб Wink

# 1 316
  • Враца
Лабрадор?

# 1 317
Аз не разбрах какво се възхищавате на спокойствието и мълчанието на Таис, след като тя го сложи това тук на обсъждане(не знам какви са били репликите от Касита), тя го разказа в отсъствие на Касита, което за мен не е много за възхищение. Никакво мълчание не е това, а пост реакция, която все пак я има.
След като не знаеш какви са били репликите от Касита и не си чела темата, какво се обаждаш? О, да, забравих. Форумът е публичен, можеш да пишеш, където си искаш. Така и ние можем да се възхищаваме, колкото си искаме. И не е нужно да разбираш всичко. Никой не те и кара.
Не те харесвам грам, Лиляна. Ти винаги се въртиш около такива теми и си мреш от кеф да обсъждаш образи и хора, нивото ти е на абсолютна махленска клюкарка, която навсякъде се навира.
Ти обсъждаш само хора като цяло, кой какъв телефон имал, колко пари изкарвал. Обичаш панаири и сеири и си на първа писта там. Обичаш и да лееш акъл на поразия, без никой да ти го иска. Това е форум, не е училище. Там си по-умна от учениците, но тук не си -по-по от другите хора.

# 1 318
Заради невинното доносничене на Лиляна от тема в тема, в партньорство може би неволно с Акаша, спрях да пиша в Искам да кажа. Уж неволните интрижки ми дойдоха в повече.

Не гледам в други теми. И често се оказва, че някой се прави на дръж ми шапката.

# 1 319
  • Ямбол
Обсъждането на образи тук, няма как да е само от тази тема. При положение, че Таис сама поиска да ѝ кажем какъв е нейният образ, то е нормално да кажеш какъв образ е, на база нейните мнения от други теми. А нея специално не съм я чела в тема за деца, образът ѝ ми е известен от теми от клюкарника. Направило ми е впечатление, че често споделя нещо и го вмъква във всякакви теми, така е изградила някакъв образ у мен.

Образът на Тонка в последно време ми е някакъв противоречив. Споделя нещо и после се засяга, когато се говори за това нещо. Все едно аз да се засегна, че съм споделила, че работя като учител.

По отношение на обсъждането на форумни образи, които се изявяваха на друго място - ОК, но те са същите образи и тук. Не може да се прави сравнение с нещо такова и покана и то лична във ФБ. Има огромна разлика. Никого не съм коментирала какво ми е писал на лични, нито съм изнасяла информация, която знам само аз.

Общи условия

Активация на акаунт