Форумни "образи"

• 228 454
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 085
# 2 086
Мм,не Stop аз се отказвам от гледането на свекъри Mr. Green
Дайте да се върнем на мъжете Rolling Eyes

Повечето свекъри са нечии мъже. Laughing

# 2 087
По старо ли си падате, мискинки... Mr. Green

# 2 088
  • Once there was a Hushpuppy...
Оо, не ме брой Мохини..
Глен нещо иска да каже, но аз не разбирам и мълча Blush по този повод...
Аз, вече си казах предпочитанията Mr. Green

# 2 089
  • София
По старо ли си падате, мискинки... Mr. Green
Категорично не.  Naughty
Падам си макс по набори. И по Джери Бътлър, нищо че вече ми се вижда старичък.

# 2 090
  • Другата България
та затова Мери-Ан ( която имаше някакви разправии с Лиляна) стана фен на Шантал - фенството към Шантал се дължи на принципа - ''неприятелят на моя неприятел е мой приятел'' ...
Това ми звучи несериозно.  Peace

hahaha Не точно несериозно, а....как да кажа, много се повтарям, ама е смешно и тъжно /че наистина има хора, които могат да разсъждават по този начин/. Но пък изобщо не ме учудва, и то от конкретния потребите Tired Все пак това е форум и всеки може да мисли каквото си поиска за който си поиска, но нещо, което не се предполага, а се твърди и то със сигурност ме кара да се замисля за някои други заложби в потребителката. Sick
Иначе ми е едно от любимите неща да ми казват какво мисля и защо. И на кого съм "фенка" hahaha.
Все пак ССФ знае фсичко, и то далеч по-добре от мен самата. Няма лошо. Нека си вярва.

П.П. По тази ...."умопомрачителна логика" Мери-Ан следва да е "фенка" на 90% от пишещите във форума. smile3532

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 11:30 от Merri_An

# 2 091
  • София
ССФ е Биг Систър. Вижда, чува и отгатва всичко  Naughty

# 2 092
  • Другата България
 Laughing Там е работата, че не го отгатва, а направо го твърди и заявява категорично, не за себе си, а за другите.

# 2 093
На някои мацки бобът им е много по-добър от боба ни.

# 2 094
Laughing Там е работата, че не го отгатва, а направо го твърди и заявява категорично, не за себе си, а за другите.
Направо ми идва да си го сложа в подписа  това за фенството  Laughing

# 2 095
  • Ямбол
Направо ми идва да си го сложа в подписа  това за фенството  Laughing
Само ако моето име не е споменато там.

# 2 096
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Зациклихте, дами Laughing. А колко още подфоруми има неизбродени...

# 2 097
Лиле, на теб дължа това, което съм, какво щях да правя без теб, без твойте майчински заръки за косичката , за твоята загриженост за здравето ми, за материята на бельото ми, притеснението ти да не ми направи алергия ликрата  и още и още... Heart Eyes
Разбира се, че ще уважа желанието ти Wink

# 2 098
Предизвикателство към Джой, Елица и Таис, но и към всички останали, които се чувстват подготвени да се включат: като коя песен ви звучи съфорумката Х?

# 2 099
  • София
Предизвикателство към Джой, Елица и Таис, но и към всички останали, които се чувстват подготвени да се включат: като коя песен ви звучи съфорумката Х?

Ей, тва е много готина идея.

П.П. ще ме уволнят заради вас, през три минути поглеждам темата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт