Форумни "образи"

• 228 255
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 415
  • Куциндрел
Джони,  Joy Joy Joy Joy

# 2 416
  • Ямбол
Влечението към алкохола и чалгата може да бъде всякак оправдано.
На мен образът на Мамасита започва да ми се избистря. Преди ми беше по-мътен, но в последно време пише по-стегнато.

# 2 417
Лиляна, а ти да не злоупотребяваш с оцета нещо. Laughing  Все да подкиселиш купона гледаш, що така?

# 2 418
Като бях малка имаше едно стихотворение за партията, в което се казваше "Ти права си, дори когато съгрешиш". Мамасита ми напомня именно на това стихотворение. Нейният неизменен рефрен е "Аз права съм, дори когато съгреша. Всъщност, аз най-правилно греша."

# 2 419
  • Куциндрел
Като бях малка имаше едно стихотворение за партията, в което се казваше "Ти права си, дори когато съгрешиш". Мамасита ми напомня именно на това стихотворение. Нейният неизменен рефрен е "Аз права съм, дори когато съгреша. Всъщност, аз най-правилно греша."
И още - "Грешете с мене, няма да сгрешите" Mr. Green

# 2 420
Но ще сгрешите, ако като мен не съгрешите. hahaha

# 2 421
  • Куциндрел
Но ще сгрешите, ако като мен не съгрешите. hahaha
Направо написахме Мамситено Евнагелие.

Ей, Ша, що не си плясна копънчетата у Покажи се?

# 2 422
  • Ямбол
Всеки смята своите решения и разсъждения за правилни.
Особено, ако се чувства добре с тях.
Даже и тези, които се лигавят смятат, че трябва точно това да правят, нищо че е досадно и противно в един момент. То затова си има и някакъв предел на допустимото отпускане, след това става каквото стана преди малко.

# 2 423
По следите на изчезналите гащи...

# 2 424
Всеки смята своите решения и разсъждения за правилни. Нормалните хора ги смятат за правилни за себе си. Страдащите от Синдрома на месианството, смятат своите решения за единствено правилните за цялото човечество.

# 2 425
  • Пловдив
Трябва да се признае на Мамасита - разпознава се. Ярък образ Simple Smile

# 2 426
Кра-ка-та,  моля Цеци.  Mr. Green  Мисля, че чорапките съм ги показвала там , да не досаждаме пак .  Wink

# 2 427
  • Куциндрел
И Ша се разпознава. Ако случайно някой не разбере за нея в първия момент, хоп - чепик, чорап или нещо друго намеква за нея. Mr. Green

Все едни и същи образи обсъждаме. Дайте нещо за някой друг, който сме пропуснали.

# 2 428
  • София
Ама ние пропуснали ли сме някого  Mr. Green

# 2 429
  • На топло
От тази тема научихме, че показването на гащи във форума е висша форма на интелект.
Поклон до земята за това просветление  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт