Форумни "образи"

• 227 660
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 3 000
  • Другата България
Да, Мирама.
Беше много грозно.
И тя е с нов ник.
Сесили.
Не е измислена къщата, по-скоро обстоятелства около къщата са измислени.
Да, точно така, в крайна сметка тя живее в Люлин ...май, ако и това не е измислица.
Изобщо покрай нея е доста трудно да разбереш кое е вярно, ако го има изобщо.

# 3 001
За какво може да се иска пари в този форум?  newsm78
Освен за разни болести, които се доказват с документи.

За такса за университет на детето. Ех, мътни води.

# 3 002
  • България-Швейцария
За какво може да се иска пари в този форум?  newsm78
Никога ли не сте се сблъсквали с измамници, които играят по тънката струна на емпатията?
Те почти никога не искат пари директно, но затова пък във форум като този (нищо, че тогава беше с далеч по-малко потребители) ни откриха доста такива 'спасителки в ръжта'.
После се чудехме как изобщо сме им се вързали, но това се случва после.
В онзи конкретен момент сме смятали, че помагаме на сериозен човек, изпаднал във временно затруднение да си стъпи на краката.
Особено ако го познаваш и извън форума този човек, както и имате други общи приятели, колеги или познати.

# 3 003
  • София
О, онази с десстки хиляди е напред, за която говорех.
Аз само тока и плзтих, помня.
Беше пуснала тема, че е сама, без ток и без еднз стотинка с двете си деца, едното съвсем малко.
Мъжът и заряззл, нещо такова.

За какво може да се иска пари в този форум?  newsm78
Никога ли не сте се сблъсквали с измамници, които играят по тънката струна на емпатията?
Те почти никога не искат пари директно, но затова пък във форум като този (нищо, че тогава беше с далеч по-малко потребители) ни откриха доста такива 'спасителки в ръжта'.
После се чудехме как изобщо сме им се вързали, но това се случва после.
В онзи конкретен момент сме смятали, че помагаме на сериозен човек, изпаднал във временно затруднение да си стъпи на краката.
Особено ако го познаваш и извън форума този човек, както и имате други общи приятели, колеги или познати.

Да.

# 3 004
  • Ямбол
Имаше някаква драма преди време, но сега не мога да се сетя за подробности.Става дума за една дама, която трябваше някакъв проект да прави и беше споделяла откъслечно и някой я е издирил в реала и беше прецакал нещата.Лиляна, имаш ли спомен?Питам те, защото имам спомен, че всичко се разви в темата Искам да кажа...
Ако е за Мирама, то не помня да са се прецаквали работите ѝ. просто я нападнаха с неприятни думи.

# 3 005

За такса за университет на детето. Ех, мътни води.

Сещам се за кой случай говориш, но това не бих го дефинирала като измама. Иска си жената, казва си за какво, парите преведени на университета... Все едно аз да пусна молба, че имам нужда от помощ, за да си купя луксозен автомобил. Ако някой от форума реши да ме "подпомогне" в мечтата ми, няма да е лъжа от моя страна  Simple Smile

# 3 006
Сещам се за кой случай говориш, но това не бих го дефинирала като измама. Иска си жената, казва си за какво, парите преведени на университета... Все едно аз да пусна молба, че имам нужда от помощ, за да си купя луксозен автомобил. Ако някой от форума реши да ме "подпомогне" в мечтата ми, няма да е лъжа от моя страна  Simple Smile

Да, не е измама. Отговарях за какво може да се искат пари освен за болест. На практика - за всичко. Из Благотворителния редовно гръмва нещо.

# 3 007
  • София
Като има доверчиви хора, ще има и измамници. На мен непрекъснато ми пращат някакви спамове в мейла, уж някой се опитвал да ми хакне пейпала и подобни - пък я влезте си потвърдете паролата - директно ги трия; по домашния телефон поне 3 пъти са се обаждали - или с директен рев, че някой е в болница, или с "Извинете госпожо, притеснява ви едикой си от криминална полиция". Така че не се учудвам, че и тук се въдят. Няма да се учудя, ако и тези велвети са някоя група за измами.

Този форум винаги е бил и ще бъде форум за взаимопомощ.
Спасени сз животи, събирани са колосални суми за операции и терапии, оказвана е морална и материална подкрепа на жени малтретирани, изоставени и в затруднено положение, безплатните юридически, счетоводни и какви ли още не съвети изобщо не ги броя и не е учудващо, че се появяват хора, които искат да злоупотребяват с добрината, съпричастността и парите на хората.

# 3 008
Ясно, явно аз не съм разбрала Peace
Не знаех, че Мирама е Сесили😊

# 3 009
  • София
Аз пък така и не повярвах, че Шанел е реална.

Мери Ан, разби всичко детско в мен с историята за Ред. Аз наистина я имах за някаква много успяла жена. Идеал в живота, честна дума. Карай...

# 3 010
  • София
О, категорично Шанел е реална.
Просто е ревнива към личния си живот, никога не е показвала публично снимки, но уверявам те, е абсолютно реална.

За мен също се носеха всевъзможни легенди, включително и че съм мъж.
По същите причини.
Ревнива съм към личното си пространство и не обичам да се показвзм.

Янтре, ако му внушиш да изпраща факсове към Кораба майка, скоро снимки на вана ще пкказааш.  Heart Eyes

Аз пък така и не повярвах, че Шанел е реална.

Мери Ан, разби всичко детско в мен с историята за Ред. Аз наистина я имах за някаква много успяла жена. Идеал в живота, честна дума. Карай...

Кой, бе? Ред велвет, идеал в живота?
Стига, бе, жена,  тук все още витаят образи на идеали в живота, бай дъ уей, но Ред велвет изобщо и през ум не би ми минало да я ззчисля сериозно към тази категория. Дори и с къщата в Божурище и да не бях виждала снимката и, само по начина, по който пише, ми е абсолютно достатъчно.

Все едно, дано се справи с проблемите си и бъде добре.

Последна редакция: пн, 29 фев 2016, 21:37 от Azzy

# 3 011
  • София
Сега, като писахте подробности, взех да се сещам коя е тази  кадифена дама... Не бих й се възхитила.
Ама какво значи не е реална? Ето че е съвсем реално хахо.

За Шанел имаше някакви намеци, че била известна. Нещо тип "Ама как не се сещате коя е, Варна не е толкова голям град..." Неприятна персона.

# 3 012
На мен са ми плашещи тия с фалшивите бременности и бебета. По-често се оказва, че загубват бебето, отколкото, че раждат безметежно, кърмят и т.н...
Определено трябва да си 'ветеран' във форума, за да си наясно с такива неща.. Като си помисля за какво се 'възмущавах' и какво ми правеше впечатление... моето си е направо 'бели кахъри'.
Прочетох и други подобни мнения, това определено си граничи с болно състояние - шизофрения между реалния и виртуалния живот.:/ Независимо от какво естество са лъжите, то е ясно, че въпросният потребител има някакъв проблем; нещо, което не харесва в истинския си живот. Никога не бих 'оправдала' подобно поведение за безобидно, поради липса на развлечение!

# 3 013
На мен ми е подозрителен всеки новорегистриран, който смело се впуска да пише в клюкарника, познава съфорумците и се обръща към тях като към стари дружки, вместо да си мине по реда отчетни, нашите деца и т.н.
Например за Онзи съм сигурна, че е сандоканчев, едни и същи тъпотии и спам, същата досада, а това, че пише от различни адреси, нищо не доказва. Малоумие пълно, влиза и сам си се цитира и отговаря.

# 3 014
На мен ми е подозрителен всеки новорегистриран, който смело се впуска да пише в клюкарника, познава съфорумците и се обръща към тях като към стари дружки, вместо да си мине по реда отчетни, нашите деца и т.н.
Например за Онзи съм сигурна, че е сандоканчев, едни и същи тъпотии и спам, същата досада, а това, че пише от различни адреси, нищо не доказва. Малоумие пълно, влиза и сам си се цитира и отговаря.
  Я не ме меси в разни интриги.

Общи условия

Активация на акаунт