Форумни "образи"

• 228 448
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 3 210
  • София
А, бе, Сандо. Благодаря за аплодисментите, ама сега ще те нарочат, че ми се мазниш.

Тю, аз изтървах, да се подмажа. Нали сме астрални близнаци. Joy Joy

# 3 211
А, бе, Сандо. Благодаря за аплодисментите, ама сега ще те нарочат, че ми се мазниш.
В този ред на мисли, хем и жеста да ти върна, не смятам образа ти за такъв, какъвто се опитват да го наложат някои. Да, в някои случаи реагираш необмислено и много ми се е искало да ти драсна на ЛС едно - не бързай така като теленце, но мисля, че сам можеш да усетиш къде и как да реагираш, а и не би било добре да поучавам мъж за такива неща.

Антигона, точно за темата за недоносените деца говоря. Там бяхме на различни мнения и по различен начин ги защитавахме. Аз с текстове от наредби и закони, ти - със статии от медии.
smile3525  Ооо, Лилю, не се коси. Доста отдавна получавам на лични мъмрения, че ти се мазня, чак зехтин ми капе от монитораааааааааа. Тя работата ми се изяснява, малко по малко. Мислят, че съм твой човек, за туй ме плюват, я, дали?

# 3 212
  • София
Темата за конспирациите не е първата ми, а втората. Първата беше за недоносените деца, с която влетях по доста нелеп и неадекватен начин. Всъщност, то дори не беше формулирано като тема, баш си приличаше на туит по погрешка пльоснат в БГ мама  Laughing

Проявявала съм интерес към първите публикации на много и различни потребители - голяма част сме като по калъп - то не е стъпване на пръсти, въртене на пета пред "старите кучета", правописни грешки, инфантилни постове изпълнени с всички възможни и налични емотикони, някои и на латиница.  Чела съм как потребителки, които днес получават болезнени обриви от "детенце", "свеки", "цоцане", "педи", "доки" и други подобни, са използвали същите думи в постовете си преди 3-4-5-9 години.
Всъщност, сега като си видя старите публикации и изпитвам истерично желание да се реинкарнирам.
Какво му има на ''детенце"  newsm78 И досега си я ползвам, не знаех, че е смешна. От другите, ползвала съм ''педи'' 2-3 пъти, от чиста проба мързел да изпиша ''педиатър''. Другите не. Но пък никога съм писала в отчетните, та може би затова не съм ги прихванала.

Което ме подсеща да попитам, съвсем дружелюбно: защо си слагат такива малоумни заглавия, някой знае ли? Случвало се е буквално да давам заето след прочитането на поредния бисер от типа на ''Вятърът не стихва, януарче се оригва''  Rolling Eyes

# 3 213
Таис, не твърдя, че е смешна. Казвам, че има потребители, които сега са мнение колко лигаво, инфантилно, неправилно, дразнещо и не знам си още какво е подобно обръщение, а преди са го използвали съвсем съзнателно.

# 3 214
  • София
Казвам, че има потребители, които сега са мнение колко лигаво, инфантилно, неправилно, дразнещо и не знам си още какво е подобно обръщение, а преди са го използвали съвсем съзнателно.
Така де. И детиту казва глю-глю, ам, па, буу и маааа, после вика, дай да ям, а още по-натам - я се махай от тук. Laughing Laughing

# 3 215
И аз досега не съм разгадала тайната на поетичните заглавия.

# 3 216
  • Ямбол
Е, "детенце" е ужасно да се използва така, нечленувано.

# 3 217
Не споменавайте за членовете, че пуританките, ей ся ще възстанат, ай. newsm75 newsm81

# 3 218
Изчетох темата и си дадох сметка колко много добри и сърцати хора има.Дано Цоцоланка е здрава, защото още 3 деца има за отглеждане и те с мечти, и амбиции.

# 3 219
Изчетох темата и си дадох сметка колко много добри и сърцати хора има.Дано Цоцоланка е здрава, защото още 3 деца има за отглеждане и те с мечти, и амбиции.
   newsm10  Ако децата са перспективни и умни, защо спонсори да не им платят образованието, при съответни условия? И без това системата бълва само тъпаци, които не могат да си вържат връзките на обувките.

# 3 220
  • София
И аз досега не съм разгадала тайната на поетичните заглавия.
Laughing

Антигона, не се изразих правилно - знам, че не го твърдиш ти. Просто се зачудих ''на глас''. И членувано и не, ми е ОК. Някои явно ги дразни, но пък няма да си разплета плитките.

# 3 221
Жаве, това са рисковете на форумното общуване Simple Smile. Не вярвам да има някой, който поне веднъж да не е бил неразбран или да не се е чудил какво отсрещната страна иска да каже.
.......
Всички изграждаме някакъв образ и е трудно да го променим, за това на някои им се налара рестарт. Почти всички някога сме писали, че форумът не ни е важен, но фактът, че прекарваме време в него, говори обратното.

В момента имам избор между няколко неща, но седнах да "прегледам", та явно му отделям част от малкот си свободно време. Мисля че и за други е така.
Точно! Заради това понякога реагираме по-остро или приемаме нещата по-навътре, въпреки че отстрани причините изглеждат несъществени. Peace ; )
Проявявала съм интерес към първите публикации на много и различни потребители - голяма част сме като по калъп - то не е стъпване на пръсти, въртене на пета пред "старите кучета", правописни грешки, инфантилни постове изпълнени с всички възможни и налични емотикони, някои и на латиница.
bouquet Докато се поокопитиш, емоциите вземат превес. Както написа Down Under, донякъде форумът ни влияе.

# 3 222
  • София
Доста неприятна история.
Като излезем от конкретния случай и тежките диагнози, оставам с впечатлението, че в отчетните теми и групите по интереси е пълно с разни крънкащи хорица. Направо са си за отделна категория образи. Няколко пъти попадам на такива случаи, явно неслучайно са мнителни хората и аз самата не мисля, че вече съм склонна да помагам.

# 3 223
Аз си направих за себе си изводите и се препокриват с някои впечатления от последните 1-2 години, но ще ги запазя за себе си. Благодаря, че повдигнахте темата.

Таис, така кажи и съм там. Нито Куба, Бахами нито Сейшелски острови ми трябват.  Mr. Green

Аз като си чета първите постове и се редувам с изчервяване, потрес, руменеене и пак потрес. Самонадеяна младост, какво да кажа?!

# 3 224
  • Sofia
Ясно.
Приключваме ТОВА!

Общи условия

Активация на акаунт