Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са заглавията на следващите две книги в поредицата „Песен за огън и лед“?
Какви са някои от прогнозите за събития в следващата книга от поредицата?
Какви са някои от предположенията за съдбата на героите в следващата книга от поредицата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са заглавията на следващите две книги в поредицата „Песен за огън и лед“?
-
Какви са някои от прогнозите за събития в следващата книга от поредицата?
-
Какви са някои от предположенията за съдбата на героите в следващата книга от поредицата?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форумната тема?
-
Какво е написала Хексе за ролята на Санса в "Игра на тронове"?
Че тя можеше да му сипе отрова и войната да свърши още там. щом никой не я проверява дали му дава любовни билета, не са я проверявали и дали му сипва отрова. Много хлабава охрана имал тоз чиляк като за крал. За справка -Видяхме че Джофри като разголи Санса Белите плащове бяха плътно с него. Да не забие някой нож. Видяхме, че Хрътката го спаси когато Санса щеше да го бутне в пропастта. Охраната е неотлъчно до теб - спиш, ядеш , повръщаш - винаги има охрана до теб. някои кралици са взимали жени - охранители. има места където само една жена може да придружи друга жена/ в тоалетната например/.
Леле, ако не бяха тези билки, колко ли щеше да го е гнус да се допре до младата и красива Джейни, просот не мога да си представя. Сега вече научуих какво казват мъжете на съпругите си, като изневерят - "скъпа аз не бях виновен, упоиха ме с билки,ама мен бе гнус, насила правих сексе, ти ми вярвай".