Песен за огън и лед 23 - Never give the enemy his wish

• 44 813
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Крушата вещае секс с крал/кралица по избор на правещия секс, после те дават за заложник и накраят те изстрелват с катапулт  Mr. Green Е, това последното още не му се е случило на Даарио, но не спирам да се надявам  Joy

# 76
И като сме на плодове:
Крушата в Древен Китай е символ на дълъг живот, защото крушата  е дълголетно дърво. Думата, която означава ”раздяла” звучи по един и същ начин като наименованието на крушата: ли. Затова се смята, че влюбените и приятелите  не трябва да разделят този плод на парчета по между си.
Формата на крушовия плод, който е разширен  в долната си част, наподобява  женска фигура и поради това е възприеман като атрибут на женската сексуалност.  

Санса и Кутрето ядоха и портокал след нара и крушата-той си изстиска сока в устата,тя елегантно хапваше с лъжичка.
Портокаловите плодове са символ на небесното  светило, щастливия късмет и плодородието. Древните гърци са вярвали, че портокалът е „плодът на любовта“. Считало се е, че ако някой ти подари портокал, ти подарява сърцето си.За японците портокалът е символ на креативност и на брачната любов.
И винце пийват,арборско,но не пише червено ли е,златно ли е.... Grinning

# 77
  • Варна
Нищо не ви разбрах, а обичам круши .... и отказвам да викам "Ваше величество" на тая с която съм правил секс след като съм ял круши. Е ако са праскови ... Joy
Сигурен съм обаче, че Санса и Даарио ядът плодове по съвсем различен начин!

П.С. Това с катапулта ми е прекалено хард...

# 78
  • Варна
Сигурен съм обаче, че Санса и Даарио ядът плодове по съвсем различен начин!

Да, но резултата е същия, сока потича по брадичката... Laughing И Даарио яде круша, още преди да й стане любовник.
Цитат
Петир разряза на две един нар с камата си и поднесе половината на Санса.
— Трябва да се опитате да хапнете, милейди.
— Благодаря ви, милорд.
Семената на нара толкова цапаха… Санса си избра една круша и гризна от нея лекичко и много деликатно. Беше мека и сокът потече по брадичката й.
Цитат
Откъсна една круша и му я подхвърли. — Изяж това.
— Щом моята кралица повелява. — Отхапа от крушата и златните му зъби блеснаха. Сок потече в пурпурната му брада.
Момичето в нея толкова много искаше да го целуне, че я заболя. „Целувките му ще са силни и жестоки — каза си тя, — и ще му е все едно, ако извикам или му заповядам да спре.“ Но кралицата в нея знаеше, че ще е глупост.

# 79
  • Варна
Леле, много сме я окъсали откъм нов материал, щом толкова време обсъждаме кой как ядял круши или нар  Joy
Някой да има идеи за анкета или нова игра? Примерно, кой ще оцелее и кой няма до края на 6та книга? Щях да напиша "оживее", ама зомбитата не се броят  Simple Smile

# 80
  • Варна
Леле, много сме я окъсали откъм нов материал, щом толкова време обсъждаме кой как ядял круши или нар  Joy
Някой да има идеи за анкета или нова игра? Примерно, кой ще оцелее и кой няма до края на 6та книга? Щях да напиша "оживее", ама зомбитата не се броят  Simple Smile

Aма такава анкета сме правили вече.  Laughing

# 81
  • Варна
Може нагласите да са се променили Laughing Ама не споря, доста анкети минаха.
Идеи за друга? За игра?

# 82
Мартин се отличава с дълбочина и многослойност на образите. Може би всеки да каже в кои/й герои/й намира най-много от себе си. Или кой е най-пълнокръвният образ - анкета?
Не знам дали ще е интересно, но много неща сме дискутирали вече.

# 83
 окъсали сме вярно е.
ето ви една анкета.
След като си свърши седемте книги какво бихте искали да напише Мартин

-да издаде "Дневници" на Нисеос Кохерос с имената на всички  триарси и техните управления.
-Да напише книга за всички богове  -императори на Юай тай, великите воини бунтове.
- да напише Бялата книга и всички имена на лорд-командирите на белите плащове до един и спечелините им турнири.
- да напише историята на Нощния Страж и всички Лорд Командири от първия до последния, както и историята на отделните замъци.
може да се добавят и други
-например имената на всички бойци паднали в ямите на Мийрин.
- до опише до най дребен детайл островите на Базилиска, Заметар и Юийн . Какот и земите южно от Юиън.
- или всички Ръце минали през този пост  техните деяния.

# 84
Предлагам анкета развитието на коя от сюжетните линии (аз ги изчислявам на 14) във Ветровете чакаме с най-голямо нетърпение.

# 85
  • Вестерос
На Джон!

После на Санса и на Бран

# 86
  • Варна
Сложих друга анкета.  Mr. Green

# 87
Според мен, Мартин ще го сложи да живее в Дух. Нали затова е Дух? А и имаме прецедент с едноокия.

Иска ми се обаче, да си остане Джон, да преживее атентата.

# 88
Дори да е в Дух, това ще е първоначално и за кратко. Със сигурност ще се върне след това по някакъв начин. Гласувам за съживен от Мелисандра.

# 89
 Гласувах за Джон - Променен.  ОПирам се на съня на Джон. в него Джон се бие с войниците на Стража, което значи че Мел е на противниковата страна- Няма как да го е възкресила, а и ризницата от Лед не работи в полза на тази версия. Според мен го е изоставила по един или друг начин и после се е случило нещо.

Общи условия

Активация на акаунт