питам за да знам ако реша да додавам кърма или някой друг да го храни ако отсъствам , защото май шише не иска да приема моя красавец
Повръщане на фонтан от време на време е възможно, ако е преял и се е набухал с въздух. Просто го оригвай по-често. Нали наддава... Зор ще видиш с този сироп след хранене. 
...
по въпроса с акането и тя го намали на 2-3 пъти за денонощие, за сметка на това пък са пълни с пишкано, повече сякаш от преди. Започнала е да гука на животните в кошарата, опитва се да хваща висящите на активната гимнастика, боксира ги 

Повръщане на фонтан от време на време е възможно, ако е преял и се е набухал с въздух. Просто го оригвай по-често. Нали наддава... Зор ще видиш с този сироп след хранене. 
...

Иначе като повърна и после и двата пъти заспа като пич, нямаше рев изобщо. Не знам и аз, ще го наблюдавам днес. Иначе той сиропа съдържа симетикон и уж трябва да успокои спазмите и да намали киселинността. Сега последните две кърмения му бяха само по 15 минути от една гърда и заспива дълбоко, сиропа никакъв шанс да му го дам... Днес спи много, предните дни по това време правеше периоди на бодрост от по 20-тина минути
И храненето ми се вижда малко, предните дни цокаше по 15 минути от едната и после между 5 и 10 минути от другата. Не знам да се притеснявам ли, при положение че си спи спокойно и блаженно човека
ааа и последния памперс беше само наакан,без напишкано