Професионални серии за коса - тема 99

• 59 913
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Аз пробвах перления тонер на Лакме. Леко ми желтееше косата и реших да не слагам боя, а с тонера.
По-ужасно нещо не бях слагала на косата си- станах неравномерно синьо-ливава, ужасно грозно. Представям си ако бях взела пепелния тонер. ooooh! Жълтите отенъци си стояха, само там където беше по бяла косата стана такава лилава. А пък четох в стари теми добри отзиви за него.

Имайте си едно на ум ако ще го ползвате. Laughing

# 586
 BBeLLa, ето този Lakme colagemix tones 0/70
Скрит текст:
Мики  ooooh! , а ти слага ли оксидант? Аз това се чудя, дали без да е смесен с оксидант би дал цвят, по-точно да неутрализира медното. Или да го забъркам с олаплекс 3 пък...Само глупости са ми в главата май...

# 587
  • София

Напура вече се предлага и във физическите магазини на Коса и стил. Вчера ги видях.  Hug

А те къде се намират? В сайта им нищо не откривам newsm78
Предполагам, че в сайта ги няма, също както Наши в Арлен- сайта.  Wink Аз ги видях в единият от двата магазина в Пазарджик. Цените са като в Рибката, по спомен. От съвсем скоро ги предлагат. Мисля също, че има и др. марки, които не са обявени в сайта им. Мароканойл видях също...
 Освен Арлен и Рибката, това е третото място от което пазарувам, до момента всичко е ок.   Hug

# 588
И аз го имам синия коректор, имам и виолетов, но ги добавям към боята за да избегна жълтеене в корена. Самостоятелно нямам идея  Thinking

# 589
  • София / Перник
Момичета,  bouquet
може ли някой да сравни две серии за обем на Tigi:
TIGI BED HEAD STYLESHOTS EPIC VOLUME

и
TIGI CATWALK YOUR HIGHNESS

в hqhair.com има промоция 2 на цената на 1 от шампоаните и балсамите на Tigi, ако някой има интерес. Simple Smile

# 590
Момичета, някоя от вас ползвала ли е Ефасор? Декември бях много руса, към 11-ка някъде, но след това сложих смес от 7/75 и 88/0 и стана много яко, но вече се отми и съм руса, но не толкова, та въпросът ми е ако ползвам Ефасор с водичка да свали още малко цвят и да се боядисам с 10-ка отгоре, какви поражения мога да очаквам Stop Laughing

# 591
  • Чукарландия
И аз го имам синия коректор, имам и виолетов, но ги добавям към боята за да избегна жълтеене в корена. Самостоятелно нямам идея  Thinking

+1. Добавят се към боята. Peace

# 592
  • София
Коректорите се добавят към боята Hug Поне повечето. Иначе тонерите би трябвало самостоятелно да работят.

Denisha, знаеш ли дали има магазин в София физически на Коса и Стил?

Руса мама, не съм я регистрирала картата в сайта, всъщност те ми казаха в магазина, че я регистрират и си пишеш името и телефона на една бланка.  Thinking

# 593
Коректор си е, аз му казвам тонер  ooooh!  .Джей, Бела, Илли, благодаря ви  Hug , значи няма да ми се получи измишльотината  Laughing

# 594
Арлен не хваща кода за Алтерна. Twisted Evil

# 595
  • София
Ох, много сте писали, изчетох ви с огромен кеф  Hug

Бубе, много интересно, благодаря, че сподели! За първи път ли ти се случва това разминаване в качеството/съдържанието на продуктите?

Сетони
, поръчах ето този сет на Алтерна: http://www.arlen.bg/product/1615/eleganten-travel-set-ot-best-se … g-travel-set.html

Някое момиче назад питаше, дали може да ползва ш-н за растеж на Напура в комбинация с ампулите за фоликули - да, може  Peace

Поръчвам и аз червената серия Про Файбър, направих теста и в моментното ми състояние на косата съм за нея. И серумчето Сетони  Heart Eyes Най-после, от кога го искам  Mr. Green

# 596
Бубе, за кои хидратиращи Алтерни говориш?

# 597
Само да кажа, че от Енцо си купих шампоан и балсам Интенз Рипеър , които винаги съм купувала от там и са били ок. Последните, имат напълно различна консистенция и миризма, а тези продукти постоянно ги имам в банята си от година и не мога да объркам аромата или консистенцията. Ефектът върху косата ми няма нищо общо с ефекта обикновено. А специално от тази серия винаги е добър, дори леко да се променя състоянието на косата ми.
С крем за лице за сина ми също се случвало. Синът ми е има кожен проблем, който с един крем а Eucerin зчезва като с магическа пръчка. Купих го от Енцо, миризмата беше напълно различна ефектът никакъв, даже по-зле стана. Взех си същия от аптеката, веднага се оправи.
Пазарувам от Енцо, обикновено няма проблем. Но между хубавите продукти пробутват и ментета. Не знам нарочно ли е или някой доставчик им прави номера, но е факт.

# 598
Бубе, за кои хидратиращи Алтерни говориш?
За тези Фрейче:
http://www.enzo.bg/alterna/caviar-moisture-khidratirassh-shampoan-za-sukha-kosa/
А този балсам беше ужасния:
http://www.enzo.bg/alterna/caviar-repair-balsam-za-mignoveno-vzstanovjavane/

ВИВИ,имала съм неуспехи и с Лореал Пр.Преди 3-4г беше.Получих една маска чак напукана от втвърдяване(после я купих от Рибката,беше съвсем различна)и една маска която беше леекинко пресечена.Може би е замръзвала преди това.По тази причина оттам не купувам вече Лореал Пр.Сега вече и Алтерна  Confused

# 599
Сити, аз чета внимателно и редовно темата и не съм прочела накой да е получил тестери на новата Алтерна  и на новите Керастаз. Щеше да ми направи впечатление, защото и аз исках от същите тестери за майка ми, но ми казаха че не са получавали. За новите Алтерни си мисля, че ще са ти тежки, предвид това, че споделяш за бързо омазняване. И шампоанът и балсамът са доста силнички и с много масла.  Peace 
Да не пропусна да кажа колко много харесвам цвят като твоя. Супер е. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт