Професионални серии за коса - тема 99

• 59 907
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Коректорите се добавят към боята Hug Поне повечето. Иначе тонерите би трябвало самостоятелно да работят.

Denisha, знаеш ли дали има магазин в София физически на Коса и Стил?

Руса мама, не съм я регистрирала картата в сайта, всъщност те ми казаха в магазина, че я регистрират и си пишеш името и телефона на една бланка.  Thinking
В сайта виждаш ли си точките?

# 601
  • София
Снощи привърших шампоана Дивалент на Керастаз. От сума време ми се търкаляше, и напоследък взе да ми харесва. Та го приключих снощи, малко множко ми дойде, добре си измих косата така да се каже, ама щеше да ми остане някакво никакво количество. Имам още 1-2 два шампоана дето са към края и съм доволна много. Голямо залежаване на продукти пада.

Имах нужда да ви се похваля  Joy

Имам 2, вече 3 неотворени, незапочнати шампоана. А обмислям и още 2 да купя.  Mr. Green

Сити, прочетох те че си купила бустера за обем на Секси хеър. С кой шампоан мислиш да го комбинираш?

# 602
  • Бургас / София
Мисля да го комбинирам като за начало с Про Файбър, после ще го пробвам с Алтерна за блясък, понеже с първият мога доста да се напротеинча, честно казано нямам търпение да пробвам бустера, много ме грабна от описанието, а аз се разбрах с Арленци, отново ми обясниха много точно и коректно, че наистина нямат мостри  Hug .

# 603
  • Велико Търново
Аз днес съм на вълна Секси хеър - измих се с шампоана за обем, сега стоя с бустера - около 15-20 мин. и като отмия пак ще пиша Peace Преди имах мостра на бустера, и го комбинирах с протеинов или ДПШ шампоан.

# 604
  • София
Бисквитка, Сити, мерси и на двете. Ще чакам впечатленията ви. Ако е добра комбинацията на червения шампоан Про файбър и бустера на Секси, ще си спестя място в банята.

# 605
  • Велико Търново
Маце, според мен ще си подхождат Peace Аз се мих с мостра от червения про файбър, имам представа от усещането bouquet Ти имаш ли бустера?

# 606
marigold_,значи и ти от Рипеър си опарена...Моя балсам беше рядък и зверски миришещ на токсини.Докато го нанасях ми стана лошо.Отворих прозореца да се пооправя.

Иначе на мен Рибите не ми казаха за клиентска карта,нито ме питаха дали имам.Аз бях забравила да си я потърся.Защо така правят?Нищо общо с Арлен които много обичам  Heart Eyes Купих от Рибока само защото имах екстра 20% отстъпка.Иначе не бих  Crossing Arms

# 607
Арлен не хваща кода за Алтерна. Twisted Evil
Кой код не хваща?

# 608
  • София
Маце, според мен ще си подхождат Peace Аз се мих с мостра от червения про файбър, имам представа от усещането bouquet Ти имаш ли бустера?

Не, нямам го, ама ще го взема. След твоето описание много го мисля. Събирам си желанията все още.

А ти хареса ли червения шампоан?

Бубка, и аз забравих за картата от Рибката. Не съм си я поискала и те не са се почувствали длъжни да ми сложат в кутията  hahaha

# 609
  • Велико Търново
Шампоанът е прозрачен, гелообразен, много нежен към косата, не се пени обилно/то, и формулата не съдържа сулфати, парабени...има комбинация от билкови екстракти/, изобщо не усетих косата заплетена, твърда..много ми допадна, на първа проба Peace

# 610
bouquet Те до колкото знам опаковките няма как да се отворят и да се смени съдържимото, значи целите продукти може нещо да не са наред. Обаче се чудя дали не става въпрос за лоша партида, макар че е много странно... Или пък за различно производство за съответния пазар, макар че не вярвам Алтерна да имат такава практика, все пак се целят доста високо. Каквото и да е, мен ме хвана шубето вече, особено с тези статии, които беше пуснала Валкиря с оплешивялото момиче  Sad Всичко може да се обърка дето се вика... 

# 611
Арлен не хваща кода за Алтерна. Twisted Evil
Кой код не хваща?
мислих да пробвам да комбинирам кода на алтерна за 20% с този за Свети Валентин,но не става.  Whistling

Денси,пробва ли тен серията?

# 612
bouquet Те до колкото знам опаковките няма как да се отворят и да се смени съдържимото, значи целите продукти може нещо да не са наред. Обаче се чудя дали не става въпрос за лоша партида, макар че е много странно... Или пък за различно производство за съответния пазар, макар че не вярвам Алтерна да имат такава практика, все пак се целят доста високо. Каквото и да е, мен ме хвана шубето вече, особено с тези статии, които беше пуснала Валкиря с оплешивялото момиче  Sad Всичко може да се обърка дето се вика... 

+1 ... Бубе благодаря ти че сподели  Hug

Freak On a Leash  Hug Благодаря ти, всичко да мине нормално и ще се похваля с една снимчица Blush

# 613
Не не съм все още. Hug

Въобще не ми пука да взема Алтерни от Енцо /не тази серия, която я няма налична/ и още сега ще го направя с кода за безплатна доставка, защото цените са им по-ниски от всякакви кодове и комбинации, а тези продукти, които ще поръчам приятелки ги имат вече и знам че са точни.
Парфюми обаче имат ментета и това съм го видяла с очите си и усетила с носа си. Peace
Въобще с този сайт всичко е на късмет и трябва много да се внимава.

# 614
  • * Under the stars *
Благодаря за предложенията .  Simple Smile Ще се почудя , а пък ще видим накрая . Иначе аз ползвам ето тази термозащита от 2 години някъде - http://www.chrisandsons.co.uk/images/highres/lisap.jpg  
Има много хубав аромат , който се задържа на косата ми дори след като я изсуша и изправя  Heart Eyes А и е много икономичен - едно шише от 250 мл ми стига за 6-7 месеца , а косата ми е дълга до кръста почти  Simple Smile Доста комплименти отнасям Embarassed ( време за реклама  Mr. Green ) . Питат ме дали й правя някакви маски , понеже е лъскава и мека.А използвам само шампоан , балсам и тази термозащита .Тя е виновна косата ми да бъде хубава . Препоръчвам я горещо ( да се чуди човек защо искам да я сменям )  Rolling Eyes

Този продукт за термозащита ли е? По сайтовете пише, че е за трайно изправяне на косата? Rolling Eyes

Ами моята фризьорка го използва когато суши косата със сешоар , а когато за първи път си го взех я попитах да ми предложи нещо , което ще ми предпазва косата от пресата . Та не знам и аз Simple Smile Но е факт , че от него косата ми става жива , лъскава и мека , много си го обичам  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт