Професионални серии за коса - тема 99

• 59 906
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Моля момичета  bouquet
ФРЕЙ,аз също мислех че опаковките не се отварят,но моята на новия балсам беше заяла.Изпотих се да се мъча да я завъртя и отворя.И изведнъж хоп,цялата капачка остана в ръцете ми  Shocked Виждах гърлото на шишето и балсама вътре  Laughing Помислих си"Значи все пак се отварят"  Mr. Green Нормално я завих и си работи идеалише  Crazy
Впрочем косата ми все още е мека,обемна,лъскава и къдрава  Flutter

# 616
Вивче, много сладурски сет  Heart Eyes
А аз докато старателно обмислях какъв точно цвят коса искам, влязох с лежерна походка в офиса, без да изключа СОТ-а  Mr. Green
За енцо, аз също мисля, че може да е лоша партида, или залежала някъде стока по складове, имат огромен асортимент и ми се струва възможно...Така например от Фрагранс бях чела за развалени кремчета и ме беше страх да поръчвам, но все пак наскоро спешно ми трябваше нещо и поръчах, за радост няма проблем.
Ако се наводни пазара на продукти за коса с ментета, мога да спра покупките, имам запаси за около година Laughing.

# 617
  • Чукарландия
slynchice  Hug

# 618
  • София
Дойде ми новата поръчка от намалението на Арлен. Хваща ме срам вече от момчето на Спиди. Все един и същи куриер пращат  Embarassed И съответно все за едни суми са ми поръчките... То на момчето сигурно заплатата му е толкова, колкото дадох в послендо време за тази коса... Планирам още една поръчка, този път на Алтерна против косопад и спирам. Чудя се още дали ми трябва целия сет с детоксикиращия шампоан или само спрей и ампули да купя. Имам 2 неотворени противокосопадни шампоана - един на НАпура и един от гърция купих есента. ЩЕ го тествам утре гръцкия и ако ми е ок, няма да взимам шампоана на алтерна.. То и без това имам още 3 шампоана в банята, общо над литър... Ако някой има сериозни доводи да ме обори и да ме убеди да поръчам и шампоана в комплекта против косопад на Алтерна - да пише сега или никога  Laughing
Иначе са ми пратили мостри - цели 4  Party Heart Eyes Тъкмо 2 от продуктите исках някак да ги тетсвам... Другите 2 не ги и бях погледнала, че съществуват (За лице са), но и тях ще проверя, че те са към другата ми мания, не за тази тема...
МЕжду другото миналата седмица от рибката към поръчката от НАпура ми бяха пратили кърпа за лице на Напура и една масчица за лице. Клиентска карта нямам, ама дори и не искам...

# 619
I моите Алтерни си се отварят съвсем спокойно, не са купувани от Бг.

ТОЯ БУСТЕР ЗА ОБЕМ В енцо е супер цена, дори и 500мл. има  Mr. Green

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 14:11 от JLo

# 620
  • Чукарландия
ТОЯ БУСТЕР ЗА ОБЕМ В енцо е супер цена, дори и 400мл. има  Mr. Green

Кой бустер? Hug

# 621
Много хора писнаха за недопълнени продукти, т.е. използвани вече и това съм склонна да го вярвам. А щом има парфюми ментета, няма да се учудя и козметика да има. Може наистина да е залежала стара партида, но и това не е оправдание. Алтерна както залагат на по-естествени съставки, следователно срока им на годност има по-голямо значение, такива алергии и чудесии могат да се докарат на скалпа, че не е истина  ooooh!

Сетони, пак ли ще сменяш "одеждата"?  Grinning На какви цветове си се спряла?  Hug И аз съм в едни чуденки и маенки, но то ми е нормално през няколко месеца да си сменям желанията  Laughing

# 622
# 623
Чакайте сега този бустер на Секси Хеър как точно ще го ползвате моля обяснете? След маска, след балсам, самостоятелно след шампоан или нещо друго и след какви грижи хидратиращи или протеинови? bouquet

# 624
Фреичка, аз покрих медното с Леганза кафе-лате и кафявия оцветяващ шампоан на Лакме, нооо прозира още и оранжавее. И сега се чудя да продължавам ли да насищам до шоколадово /то си отива с медни отблясъци/.Втори вариант ми е да се върна на медното, много се харесвах, но пусто търсене на разнообразие.Трети вариант ми е да си потърся естественото тъмно русо, но за целта ще ми трябва нещо да тонира и премахне оранжавеещото съвсем, едва ли ще е трудно, все пак е от шампоан, ама знам ли...
За момента твърдо съм си забранила да разглеждам бои, особено амонячни май никога няма да погледна...
Това тон върху тон за което ти писа преди време, обаче признавам ми е адски любопитно.
Кажи сега за твоята дилема  Hug

# 625
  • Велико Търново
Денси, аз го ползвам вместо балсам/маска, след шампоан - досега съм пробвала със съответния ш-н от серията, с протеинов и с ДПШ - резултатът винаги е еднакъв Peace Писала съм подробно ревю някъде из предишните теми, на мен много ми харесва, защото ми придава обем, без да изсушава, втърдява косата, а и съставът е много приличен bouquet

# 626
Чудя се бустера и балсама сходен резултат ли дават?Може би бустера е по като маска?

# 627
  • Велико Търново
Балсамът не съм пробвала, но бустерът е с гъста консистенция Peace

# 628
Денси, аз го ползвам вместо балсам/маска, след шампоан - досега съм пробвала със съответния ш-н от серията, с протеинов и с ДПШ - резултатът винаги е еднакъв Peace Писала съм подробно ревю някъде из предишните теми, на мен много ми харесва, защото ми придава обем, без да изсушава, втърдява косата, а и съставът е много приличен bouquet
Чудесно благодаря. Ще ровя за ревюто. Hug bouquet

# 629
Момичета , има ли някой впечатления от боята Selective Professional COLOREVEO? Сега им разглеждах цветовете в Арлен и си набелязах няколко. Много интензивни, плътни цветове.

Сега стискам палци да получа хубави отзиви  Wink хи-хи, че като си наумя нещо....

Общи условия

Активация на акаунт