Професионални серии за коса - тема 99

• 59 904
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Сетони  Hug явно сме в еднакви размисли и страсти  Grinning И аз въртя суча, все до лилавото се връщам и след някой друг месец пак греховни мисли за промяна  Mr. Green Сега съм в процес на сваляне на цвета - червено лилавото и в зависимост от това какво се получи след окончателното премахване се чудя какво да клепам. Вечният въпрос - да се изруся ли или да не се изруся  hahaha Понеже за по-искрящ цвят си трябва светла и най-вече равномерна основа, без нежелани оттенъци, много се замислям дали да не си изгоря направо цялата коса и да мирясам  Laughing Или пък някакви кичури... Голяма е дилемата  Thinking А цветовете, които искам са твърде много  Grinning
Скрит текст:
Абе видяло се е, че ще си съсипя косата ама поне да е с красив цвят  Mr. Green

Ти защо не се опита първоначално да свалиш медния оттенък? Според мен колкото и да наслояваш, освен ако не е с цветове 3-ка, много тъмно кафяво, все ще избива оранжев оттенък от долу  Thinking Ама пък какъв убийствен цвят беше, равномерен и искрящ  Heart Eyes

# 631
Много яки цветове, Фрей  Crazy Heart Eyes .
Аз няма как да си позволя пак изрусяване, много ми е тъничък косъмът.
Обаче и аз се замислям за балеажче нещо, мънички кичури или подобно интересно, ама ще е горене и пак разумът ми казва да не го правя. За цвета е хубаво да реша сега, защото ако ще се връщам към медното, ако взема направо литър меден на Лакме до 14-ти, с кода от ЗР ще излезе супер изгодно...

# 632
  • София
Коректорите се добавят към боята Hug Поне повечето. Иначе тонерите би трябвало самостоятелно да работят.

Denisha, знаеш ли дали има магазин в София физически на Коса и Стил?

Руса мама, не съм я регистрирала картата в сайта, всъщност те ми казаха в магазина, че я регистрират и си пишеш името и телефона на една бланка.  Thinking
Мисля, че нямат. Ако те интерсува конкретен продукт или друго... мога да проверя/ купя, от магазина им в Пз., стига да е налично.  Wink

# 633
Фрей,2я и последния цвят са страхотни!Взеха ми очите  Heart Eyes Crazy

# 634
  • Пловдив
Момичета, каква е разликата в ефекта м/у Еластисайзър Екстрийм и този с Нероли?

# 635
Влизам да дам отчет за първа проба с шампоан, балсам и серум 3 more inches - косата ми стана като коприна (и то след тест на лилавите Про файбър, които усетих много протеинови), мека без да е пухкава, гладка, без фризита, с блясък. Най-хубавото е че стана еднаква по цялата дължина, а не по суха в краищата при русите кичури. Като я замятам на една страна се хлъзга отново обратно. Дано ефекта е все така, защото съм много доволна. Heart Eyes
Сега очаквам и два травъл сета за проба на Living proof, нещо ми се преориентираха мераците за марки.  Crazy

Фрей, да кажа и тук Hug Аз съм за Лана Grinning

# 636
Фрей, страхотни цветове! И аз съм със същите "мухи" в главата. За това и питам за боята Selective.

# 637
  • Стара Загора
Сити , много ми хареса косата ти във варианта с небрежните вълни.С дифузера ми стои по-изкуствена.Освен това доста е дръпнала на дължина.Спомням си когато беше качила снимка преди години с някакви розови тебешири ли беше, не помня вече, но беше с нещо розово Simple Smile и тогава беше доста къса.

# 638
Ако можех всичките щях да си ги направя подред  Mr. Green Но и моя разум ме спира, защото дължините ми са доста изтощени вече и косъма изобщо няма да издържи. А каква е ползата да го тормозя, след като после така или иначе ще трябва да го отрежа.

# 639
Да споделя за бустера Секси хейр Simple SmileПърво впечатление , гъст е като маска, сложих след шампоана, стоях 10 мин, и отмих Simple Smileмного напоена, гладка,  хидратирана коса, но не усетих това уплътняване и обем, за което точно пише newsm78

# 640
Аз прочетох за него каквото намерих и не го поръчах в поръчката ми от Енцо сега. Въздържам се максимално, защото продуктите се трупат яко, а нямам никаква нужда от буркани.
Няма да купя нищо и от валентинските промоции от нашите сайтове. Peace

Чудя се кога да си направя пак терапия с течната коса на Вела? Много ми хареса резултата и ми се прави отново, но ме е страх да не прекаля.
Харесвам розово- русо, но ме е страх да се правя защото не искам да си горя косата, а и съм голяма консерва и нищо не ми харесва като се направя. Имам горчив опит с леко потъмняване миналата година Април месец и не смея оттогава нищо да правя извън редовния ми от години русо-пепеляв цвят.

# 641
Момичета влизам да споделя с вас една оферта,на която попаднах в Енцо.Намаление на бял Парлукс 385 за 179лв в момента има код за безплатна доставка.Може да е от полза на някоя от вас,доста споделиха,че искат да го взимат.Цената е намалена,защото била малко смачкана кутията,вероятно е една или няколко бройки.

Само,че няма линк не мога да ви постна,защото не мога да цъкна на него,може само в кошницата да се добави.Цъкате на ПРОМОЦИИ->СПЕЦИАЛНИ НАМАЛЕНИЯ НА КОЗМЕТИКА->избирате подкатегория КОСА  Hug
Скрит текст:

Сити чудна коса,Линда е направила страшна асоциация с момичето на Милк Шейк Laughing И аз съм на мнение,че естествената ти форма е много по-добра ! Peace С дифузера наистина изглежда някак изкуствено Rolling Eyes Обаче веднага те изхващах къде ходиш да се подстригваш Mr. Green Ходим на едно и също място  hahaha Heart Eyes

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 16:54 от melina565

# 642
  • Пловдив
Сигурно знаете,но все пак-
Код за безплатна доставка docbg
Кодът е валиден до 14/02 за суми над 50 лв.-за Enzo.

# 643
Момичета , има ли някой впечатления от боята Selective Professional COLOREVEO? Сега им разглеждах цветовете в Арлен и си набелязах няколко. Много интензивни, плътни цветове.

Сега стискам палци да получа хубави отзиви  Wink хи-хи, че като си наумя нещо....

Аз се излъгах веднъж точно заради наситените цветове от каталога и подчертаното:
Резултатите отговарят напълно на тези посочени в каталога.
Да, ама - не. Въпреки, че купих цвят + % оксидант, с които се боядисвам от години (т.е. не съм сменяла драстично цвят, напр.) - нито покри равномерно, нито цветът имаше нещо общо с този от каталога. Не е много агресивна, но ми поизсуши дължините. Отделно, това което се получи като цвят се изми много, много бързо. Бели коси (немного, няколко броя са) - не покрива. Не бих я купила отново.

# 644
  • Бургас/Пз
Не мога да ви изчета значи  Hug

Сетони, и аз взех на Лаганзата точно латето, би ли споделила дали след измиването на балсама после цапа ли кърпите, дрехите, възглавницата? Като ползваш кафявия шампоан на Лакме, на същото миене ли слагаш балсама на Леганза?? Мислех да се боядисвам с къна в неделя, но сега се чудя дали да не пробвам Лакмето в комбинация с Леганзата??

Да ви споделя, че пробвах Наши с кератин - ш и б - благодаря , Белла  bouquet . Въпреки че е протеинова серия, а аз много не си харесвам косата си след протеинови продукти, този път съм много доволна. Имам чувството , че на Наши продуктите са просто различни и почват много, ама много да ми харесват. За финиш пръснах малко Л2, малко Арганово олио пак на Наши и накрая термозащитата на Сексито. Страхотен резултат от комбинацията протеинови продукти с хидратираща термозащита.
Така , че един много положителен отзив за НАШИ Кератин от мен  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт