Професионални серии за коса - тема 99

• 59 913
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Малко офф:
Скрит текст:
Аз днес научих, че на японски (дъщеря ми учи японски) Наши означава круша  Blush

# 646
  • Бургас/Пз
Малко офф:
Скрит текст:
Аз днес научих, че на японски (дъщеря ми учи японски) Наши означава круша  Blush
Не знам , обаче аз се пристрастявам към аромата на аргановото олио и изобщо към ароматите на Наши, действат ми опияняващо  Mr. Green Mr. Green

# 647
  • София
Малко офф:
Скрит текст:
Не знам , обаче аз се пристрастявам към аромата на аргановото олио и изобщо към ароматите на Наши, действат ми опияняващо  Mr. Green Mr. Green
Да знаеш, тогава, че хидратиращят, изглаждащ техен финиш има по-силен аромат и от олиото. Мирише силно, ориенталско, на мъжки парфюм.  Shocked  Wink

# 648
На късмет е с Енцо, отдавна го знам. Имам известни поръчки оттам, две не са били ок със сигурност. И аз цяла година купувам много пъти оттам една серия и беше наред всичко. Е, на петия път със същата серия не е наред.

# 649
Ани, ами нямах време да стоя и с шампоана и само измих за кратко с него и нанесох балсамчето Лег.Балсамът цапа, дори после след старателно отмиване пак цапа. Не ми хвана особено, нещо някакъв оттенък може би. На следващият ден само с шампоан на Лакме стоях, малко по-добре покри и матира. Той поне след отмиване не цапа. Дано при теб се получи каквото искаш  Hug

# 650
Виждам, че сте коментирали продуктите на Енцо, та да споделя и моя опит. Два пъти със сигурност съм попадала на парфюми менте, защото първия, който си взех, си беше оригинален и след това поръчах още 2 - мъжки и дамски, определено ментета. С първата поръчка си бях взела шампоан и маска Керастаз/Бейн Сатин1 и Маскинтенз/ и ми се видяха напълно наред, но така жестоко ми замазваха косата по главата, че съм се чудила дали и те са оригинални, но нямам база за сравнение.  Може да е от силната хидратация. С втората поръчка взех освен парфюмите и маска Файбърсютик, която беше с течна/като мляко/консистенция и питах тук в темата дали това си е нормално, но не ми отговори никой, освен Фрея, която ме посъветва да сложа маската в хладилника, да не би да е от жегата/беше лято/. Сложих в хладилника, но не се оправи. Така и не разбрах такава ли си е маската по нова формула, защото и преди съм си вземала, но беше по-гъста. За всеки случай не я ползвам. Моля, ако някой я има, да каже такава ли са я направили. Peace

# 651
  • София
Моята маска е за тънки коси и е с рядка консистенция(като кондензирано мляко). Купувана е от рибката. Обсъждали сме консистенцията, явно си пропуснала Peace

# 652
  • Бургас/Пз
Благодаря , Сетони, точно от това цапане се опасявах Thinking Ама ще пробвам
Дени, аргановата спрей маска без отвинане ли имаш предвид?

# 653
Илли, благодаря ти за отговора.  bouquet И моята е за тънка коса. Тя и преди си беше рядка, но далече не чак толкова. Вероятно от Лореал са променили формулата и тогава може би мога да си я ползвам. Купих я миналото лято и сигурно си е в срок.

# 654
Аз от Ензо имам 2-3 поръчки, всичко е ползвано и от други сайтове и си е било ок.
Парфюми не съм купувала от там.

Селектив пробвах 2цвята от русите и ми харесаха, очакван резултат, траен  Peace даже имам още от 10,2

Утре ще правя корени, не мога да се престраша да се направя розова с виолетовия шампоан на Лакме  Mr. Green а ми се иска. Но мисля, че няма да ми отива, кожата ми не е много бяла  Thinking и съм с жълт под тон.

# 655
  • София
Не се тревожи, ако използваш само ш+м на Лакме за брюнетки, няма да се тонира (оцвети), друго освен косата и то леко. Ползвам ги понякога и няма проблем.  Wink
 Немм, не е аргановата маска а е : smoother hydrating and softner. Все още нямам впечатления и мнение за продукта, освен силният ама много аромат.  Grinning Гледах клипче на Наши, купих го след това. Т.е без разузнаване.
  bouquet

# 656
Скрит текст:
Никога не купувайте от Енцо парфюми на известните марки Шанел, Диор, Булгари, Том Форд и т.н. Оттам вземаме понякога супер трудно намираеми, неизвестни, нишови аромати, които сравняаме със закупени такива от чужбина и въобще не е добре да се поръчват парфюми, ако не го познавате много добре и при съмнения да го връщате. Peace
Занимавам се от 20 и повече години с парфюми и съм виждала/мирисала много добре направени, но все пак ментета. Много трудно се разпознават добрите ментета.

С продукти за коса не съм имала проблеми. Peace

# 657
Аз се излъгах веднъж точно заради наситените цветове от каталога и подчертаното:
Резултатите отговарят напълно на тези посочени в каталога.
Да, ама - не. Въпреки, че купих цвят + % оксидант, с които се боядисвам от години (т.е. не съм сменяла драстично цвят, напр.) - нито покри равномерно, нито цветът имаше нещо общо с този от каталога. Не е много агресивна, но ми поизсуши дължините. Отделно, това което се получи като цвят се изми много, много бързо. Бели коси (немного, няколко броя са) - не покрива. Не бих я купила отново.

Благодаря много, че сподели!

# 658
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Момичета , има ли някой впечатления от боята Selective Professional COLOREVEO? Сега им разглеждах цветовете в Арлен и си набелязах няколко. Много интензивни, плътни цветове.

Сега стискам палци да получа хубави отзиви  Wink хи-хи, че като си наумя нещо....

Аз се излъгах веднъж точно заради наситените цветове от каталога и подчертаното:
Резултатите отговарят напълно на тези посочени в каталога.
Да, ама - не. Въпреки, че купих цвят + % оксидант, с които се боядисвам от години (т.е. не съм сменяла драстично цвят, напр.) - нито покри равномерно, нито цветът имаше нещо общо с този от каталога. Не е много агресивна, но ми поизсуши дължините. Отделно, това което се получи като цвят се изми много, много бързо. Бели коси (немного, няколко броя са) - не покрива. Не бих я купила отново.

И аз не съм доволна от тази боя. на пеРкото купих такава за мен, за майка и за сестра ми.
Косата и на трите нямаше никакъв блясък. Цветовете едни такива вяли, не отговаряха въобще на каталога. Чак после доста се чудихме коя кой цвят си е поръчала и да не сме сгрешили нещо.

# 659
Не се тревожи, ако използваш само ш+м на Лакме за брюнетки, няма да се тонира (оцвети), друго освен косата и то леко. Ползвам ги понякога и няма проблем.  Wink
...
Леганза цапа, не Лакме, Ани ще ползва него  Wink .

Общи условия

Активация на акаунт