Професионални серии за коса - тема 99

• 59 966
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Хм, сега направих експеримент. Да, лови го кода, но на намалената цена. И за двата продукта, които ме интересуват, ми идва около 17 лв. разлика. Ами, благодаря. Предпочитам без намаление от Арлен да поръчам. Макар да се надявам, че ще направят нещо по-стабилно скоро.  Peace

И за да не е само негавитизъм:

Пробвах днес ретро пресата. Много благодаря на момичетата, които ми пратиха снимки.  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Страхотни сте. Определно много ми хареса ефекта и на моята коса. Та отива в челни позиции на уиш-листа ми.

# 421
Аз исках да попитам чували ли сте за т.нар. метод-полиране на косата.Някакъв уред уж премахвал само цъфналите крайчета без да скъсява дължината на косата..Дали е така?Звучи много добре, ако е истина, но нещо не ми се вярва .. Grinning
Аз си направих въпросното полиране и съм доволна.Определям го като по-бърз вариант на ръчното обиране на цъфтежа.Около 95%от цъфналите връхчета се обраха.Доволна съм и бих повторила

# 422
Леле Mom,какво червено,огън момиче!!! Много ме накефи!! Много лайк!! Радвам ти се от сърце и на косата и на татуса Heart Eyes

Бисквитка,Дени,ето я боята за чувствителен скалп за която писах по рано
http://kosaistil.bg/95-vitality-s?live_configurator_token=a9a952 … =&theme_font=
Много благодаря! Heart Eyes Hug bouquet

И сега какво Алтерна в Рибата, -14% в Арлен, намаление в Мас и нова пролетна, лимитирана колекция плюс нов фон дьо тен и нови 35 мл. парфюми при Шанел?! Честно ли е всичко накуп? Че и подаръци за любимия на Св. Валентин?!

# 423
Аз исках да попитам чували ли сте за т.нар. метод-полиране на косата.Някакъв уред уж премахвал само цъфналите крайчета без да скъсява дължината на косата..Дали е така?Звучи много добре, ако е истина, но нещо не ми се вярва .. Grinning
Аз си направих въпросното полиране и съм доволна.Определям го като по-бърз вариант на ръчното обиране на цъфтежа.Около 95%от цъфналите връхчета се обраха.Доволна съм и бих повторила
В софия ли се предлага тази услуга и каква е цената?

# 424
Inked Mom,     голяма красавица си.

Уж се бях заканила да не купувам повече нищо Simple Smile, но като си гледам косите ми се иска обем.

Бихте ли ми предложил и мус, пяна за обем. Имам шампоан и и балсами😊, от както ползвам Инициалит косата ми е поласкана в корените.

# 425
Хм, сега направих експеримент. Да, лови го кода, но на намалената цена. И за двата продукта, които ме интересуват, ми идва около 17 лв. разлика. Ами, благодаря.
А кажете сега че Рибката не чете темата ни!Кода хващаше...допреди 15мин  Laughing Те пък да не се прекарат да зарадват някой с по-хубави цени  hahaha

# 426
И сега какво Алтерна в Рибата, -14% в Арлен, намаление в Мас и нова пролетна, лимитирана колекция плюс нов фон дьо тен и нови 35 мл. парфюми при Шанел?! Честно ли е всичко накуп? Че и подаръци за любимия на Св. Валентин?!
Хе хе Не е честно въобще, и аз се чудя  #Crazy  #Crazy  #Crazy
Обаче Рибата са ми с предимство тази вечер  Mr. Green имам списък.

# 427
  • София

Говори ми Grinning много добре описа ситуацията Laughing
Аз си поръчах detangler на Маракеш, отдавна искам да ги пробвам и един спрей за блясък на Алтерна+ няколко ампули Аминексил, че ме е страх от сезонен косопад. Дано е бърза Рибела.

# 428
Хм, сега направих експеримент. Да, лови го кода, но на намалената цена. И за двата продукта, които ме интересуват, ми идва около 17 лв. разлика. Ами, благодаря.
А кажете сега че Рибката не чете темата ни!Кода хващаше...допреди 15мин  Laughing Те пък да не се прекарат да зарадват някой с по-хубави цени  hahaha
Лови и сега. Пробвай пак. Peace

# 429
  • Бургас/Пз
Лови и сега. Пробвай пак. Peace

При мен не излиза поле , в което да въведа кода

# 430
  • София
Полето е чак като преминеш към поръчване, не в кошницата.

# 431
  • Бургас/Пз
Полето е чак като преминеш към поръчване, не в кошницата.
bouquet

# 432
Скрит текст:
Какъв бешекода на Алтерна в Рибата?

# 433
Моля ви, кажете кои от бамбуците бяха най-добри за изрусявана, суха коса? Анти фриз нещо не ги харесвахте май?

Кода го има на предната страница. Peace

# 434
  • Велико Търново
Благодаря ти, Армира Hug ще пробвам следващият път с тази боя, аз сега съм със 7-ца, пак на такъв цвят ще заложа, но се чудя какъв да е оксиданта, не му разбирам... newsm78

Аз засега удържам положението с покупките/не че утре не чакам един парфюм Blush, ама той не се брои, не е за косата Wink
Да ви кажа, днес съм доволна от косата си след Про файбърите, може пък да ми вършат идеална работа, нали... Whistling

Денси, според мен, тези за блясък, най не пресушаваха, иначе всички бамбукови серии си имат протеинец, който при някои се усеща по-осезаемо, при други - не толкова...Аз лично от бамбука за блясък съм най-доволна Peace

Общи условия

Активация на акаунт