Професионални серии за коса - тема 99

• 59 918
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Понеже наближаваме края на 99та тема, аз пак да подпитам какви ще са въпросите вместо запис за 100тния ни юбилей?  Grinning

# 661
  • Бургас/Пз
Благодаря , Сетони, точно от това цапане се опасявах Thinking Ама ще пробвам
Дени, аргановата спрей маска без отвинане ли имаш предвид?
Не се тревожи, ако използваш само ш+м на Лакме за брюнетки, няма да се тонира (оцвети), друго освен косата и то леко. Ползвам ги понякога и няма проблем.  Wink
...
Леганза цапа, не Лакме, Ани ще ползва него  Wink .
Да, нямам маската на Лакме , само шампоана,  Магнолия  bouquet и затова мислех да го ползвам с Леганзата.
Дени, не мога да го намеря този финиш през телефона, но ще го потърся повече като седна на компютъра. Благодаря  bouquet

# 662
Понеже наближаваме края на 99та тема, аз пак да подпитам какви ще са въпросите вместо запис за 100тния ни юбилей?  Grinning
Фрея, винаги правиш прекрасни теми и се грижиш чудесно за оформлението, сигурна съм, че и сега ще е така- направи я по твое виждане, така ще има и елемент на лека изненада при въпросите... Grinning

# 663
Въпроса за 100-та тема да бъде нещо като обобщение, равносметка... Всеки да сподели от колко време ползва професионални продукти и как точно са му се отразили, в смисъл растеж, гъстота, плътност, блясък и т.н. С какво професионалните продукти са променили косата ни, а ако не са успели да споделим разочарованията си... Другото което ще е интересно да покажем снимки преди и сега на косите си. И да споделим само 1 продукт, който е най-най... Наистина ако трябва да изберем 1 продукт, който за сега ни е номер 1 в класацията ни....

# 664
Въпроса за 100-та тема да бъде нещо като обобщение, равносметка... Всеки да сподели от колко време ползва професионални продукти и как точно са му се отразили, в смисъл растеж, гъстота, плътност, блясък и т.н. С какво професионалните продукти са променили косата ни, а ако не са успели да споделим разочарованията си... Другото което ще е интересно да покажем снимки преди и сега на косите си. И да споделим само 1 продукт, който е най-най... Наистина ако трябва да изберем 1 продукт, който за сега ни е номер 1 в класацията ни....
+1 и да споменем всяка с какъв тип коса е , защото темата за какъв тип коса има всяка е старичка  от тогава има доста новопоявили се момичета  Hug

# 665
днес си получих поръчката от ЗР,съвсем изключих да ги попитам за тези клиентски карти,те естествено също не са сметнали за нужно да ми сложат,и съм голям карък с мострите-пратили са ми СС крема на Алтерна,вече са ми 3 бр. а преди имах пълен размер и го размених защото не ми харесваше  Twisted Evil
който питаше за хидратиращ спрей (мисля че беше Руса мама)-взех такъв на Макадамия-днес го пробвах,харесва ми,лекичък е но върши работа,мирише на новите серии  Peace

Мацата Браво че приключваш цял шамп.  Laughing аз съм се заела да си разчиствам пробичките че най-много ме дразнят дребните шишенца,скоро ще приключа цели 3  Laughing

Никой ли не е ползвал термо лосиона на Макадамия ? нещо силно ме привлича.

# 666
  • Пловдив
За въпрос може да е и "Каква е вашата комбинация от продукти с резултат УАУ"

# 667
Къде е този тест на Про Файбър, за който няколко момичета споменаха? В сайта на Лореал ли е?

# 668
Къде е този тест на Про Файбър, за който няколко момичета споменаха? В сайта на Лореал ли е?
http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/pro-fiber/shampo … er-restore-250-ml
Погледни под описанието на някой от продуктите Wink

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 00:48 от kremy80

# 669
+1 и да споменем всяка с какъв тип коса е , защото темата за какъв тип коса има всяка е старичка  от тогава има доста новопоявили се момичета  Hug
+1 и да се спомене кой какво търси като ефект за косата си. Например обем, омекотена пригладена коса, уплътняване и т.н.  Peace

# 670
+1 и да се спомене кой какво търси като ефект за косата си. Например обем, омекотена пригладена коса, уплътняване и т.н.  Peace

Обобщение е чудесна идея, особено подкрепено със снимков материал, така ще можем да видим нагледно резултатите от усилията ни  Laughing

# 671

+1 , и да покажем косите си преди време и сега,и  като колекция на продуктите какво  имаме към момента със снимка Grinning

# 672
  • Бургас/Пз
Моето предложение за юбилейната тема само в нея вместо да обсъждаме конкретна марка всеки да сподели неговата номер 1 в цялостна грижа

# 673
Сега виждам, че имали тест Про файбърите  Laughing Според него съм си за лилавата серия, понеже се боядисвам с амонячна боя напоследък и имам кичури.
Серията ми хареса, резултатът беше уау, но само първият ден. На следващия нямах изобщо обем, което за мен си е чудо - обикновено го укротявам  Laughing, седеше ми като мръсна и сплъстена. Измих веднага вечерта. Ще пробвам пак по-нататък, да видим...
За първи път ми се случва продукт да ми утежни косата... Rolling Eyes
Явно наистина не ми е вече много изтощена, ще пробвам пак по-нататък и ще пиша.

# 674
•Жана•, дори червената про файбър , която е за по-суха коса, по лекият вариант,  ми е доста хидратираща, и вземах  червената маска, лилавата усещах  като ефект същото както при теб Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт