Професионални серии за коса - тема 99

• 59 864
  • 739
  •   1
Отговори
# 690

Дори бих се радвала на запис само със снимка на колекцията от продукти, без никакви писания  Embarassed
Ето това е най-готиното предложение!Стига сме писали,нека сега просто покажем наличностите си  Peace Аз лично обожавам да гледам такива снимки.

Снимка на наличностите е супер идея.  Peace Може комбинирано с описание на косата.
Иначе и на мен ми се струва, че ще станат километрични постове.

# 691
Страхотен е  Heart Eyes Сега го мисля и него.Ще си остана с мислите май,май. Тъкмо поръчах Метеоритите от Енцо и....останах без пари  hahaha

# 692
  • Велико Търново
Аз нямам претенции към следващата тема - както прецени Фрея, така да я направи Hug
Признавам , че трудно чета дълги постове, особено ако пишещите не са с моя тип коса Embarassed От друга страна, радвам се на големите количества от продукти, но какво от това - като да си покажеш гримовата колекция например - с какво ще допринесе за съответния читател, освен с изразяване на възхищение Simple Smile Наистина, доста теми понатрупахме, доста въпроси разнищихме и може би затова ни е вече трудно да измислим нови Wink

# 693
  • София
Току що използвах зеления балсам Про Файбър. Помирисвайки от опаковката ми се видя почти ок и си казах,че пък на мен явно ми понася. Е, в банята нещата се промениха. Имах чувството, че до душа някой прави мляко с ориз и го ръси с кардамон и канела ooooh! Изтърпях гп, измих, сложих кърпа и излязох. 5 минути по-късно махнах кърпата и вече млякото с ориз беше и в спалнята Joy Сложих серум Про файбър червен, който мирише хубаво, но беше победен от миризмата на зеления балсам. Ето сега си казах, че не е била пълна глупост да си купя парфюм за коса, ще го ползвам обезателно явно Party

Иначе ако може и аз смятам, че няма нужда от чак толкова подробни въпроси, защото няма изчитане, а и е ясно че при 99% от хората косите са се разхубавили с употребата на профи козметика.

# 694
Позамислих се за въпроса за запис и наистина е доста дълго за обяснение, а само снимков материал на наличностите нещо ми се отклонява, то достатъчно сме си психо, още повече ще станем от много снимки на продукти  Mr. Green

Смятам 1. снимка преди-след. Разбира се, който иска.
2. Описание на косата- много време мина от последното ни описание на коси. Един вид, да си сверим часовника, кой ще дебнем хаххаха
 Може анкета  "Какво постигнахте за 100 теми" , като тук има изброени: пускане на дължина, сгъстяване/уплътняване на косата; получаване на обем и .н.

# 695
  • София
Би било страхотно да има анкета. Така който не иска или няма време да пише подробно, ще може да гласува. Hug

# 696
Позамислих се за въпроса за запис и наистина е доста дълго за обяснение, а само снимков материал на наличностите нещо ми се отклонява, то достатъчно сме си психо, още повече ще станем от много снимки на продукти  Mr. Green

Смятам 1. снимка преди-след. Разбира се, който иска
2. Описание на косата- много време мина от последното ни описание на коси. Един вид, да си сверим часовника, кой ще дебнем хаххаха
 Може анкета  "Какво постигнахте за 100 теми" , като тук има изброени: пускане на дължина, сгъстяване/уплътняване на косата; получаване на обем и .н.

Ето това предложение звучи супер,кратко и обобщително  Peace

# 697
Тъй, последно, Максимайзера на ФК спазва ли каквото обещава- обем, плътност, блясък? Пише, че е за коси като моята-тънка и хвърчаща  Mr. Green

Аз установих, че и двата вида Термо Секси хеър правят кофти косата ако не мина с преса или не оформя с маша(с топлинен уред, като цяло). Плътна, бляскава коса става само след преса или маша. Позволих си няколко пъти да пръсна на влажна коса преди сешоар- отврат!!!

Както ме посъветва Линда, и както и аз съм я съветвала много пъти, па накрая аз се отъртях от казаното, Л2 всъщност ми прави груба косата. Аз разбира се, веднага му намерих супер приложение. На следващия ден от миенето, когато вече тънката ми коса се е сплескала и загубила форма, пръскам обилно, намачквам и воала- Л2, както мисля при Тузарка, ми къдри косата  Laughing

Аз големи разправии с тази клиентска карта на Рибата. Просто обезмислена работа. В сайта им имало проблем и ОЩЕ не отчита точки. Взех я АКТИВИРАНА, въпреки това в сайта не ми изписва, че имам активна карта. В полето "регистрирай клиентска карта" стои номера на картата, но като дам "продължи" ме връща в изходна позиция. Рибата били работили по проблема, но аз вече в такъв случай загубих 100 точки.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 698
Някой иска ли да си поделим литър балсам за луксозно русо на Секси?

# 699
РуСа-Мамма, и при мен не стои косата ми добре след термото Секси херър, ако не я изправя, а аз почти не изправям Embarassed вземах го за защита при сушене, но явно е по-скоро за изправяне с преса Cry

# 700
  • Живее на Луната
Освен снимка на наличностите предлагам и кратко описание на косата, как се промени след използване на професионални продукти и най добрия продукт/ серия/ марка за вашата коса.

# 701
Момичета, въпросът за запис оставям на вас. И на въпроси ще отговарям, и снимки ми се гледат. Grinning
Ех тоя червен серум, много ми се иска и на мен, големи сте изкусителки!  LaughingЧудя се като е серум, а не олио консистенцията по-различна ли е или си е баш олио?

# 702
  • Бургас/Пз
Аз установих, че и двата вида Термо Секси хеър правят кофти косата ако не мина с преса или не оформя с маша(с топлинен уред, като цяло). Плътна, бляскава коса става само след преса или маша. Позволих си няколко пъти да пръсна на влажна коса преди сешоар- отврат!!!

Ето още едно доказателство, колко са ни различни косите. На мен термото на Секси , което с фиксация 1 ми е най-любимият продукт за термозащита, особено в съчетание с протеинови продукти. Обожавам го, тъй като косата ми е права и много рядко ползвам преса, го ползвам само преди сешоар. И за да не съм голословна ето каква ми става косата изсушена с него
Скрит текст:

# 703
  • София
Красоти неземни   Hug

Аз съм много мързеливо настроена. Като ви покажа защо, мисля ще ме разберете  Mr. Green

Бубка за кои хидратиращи на Алтерна говориш? Старите или новите?  Аз винаги купувам Алтерна от английски сайтове и Арлен и нямам опит с тези на Ензо  (купувана съм оттам най-вече Керастаз,  Джойко и бяла козметика) но си мисля, че е напълно възможно да има отделни пратки които не са ок. Дали защото са менте,  дали защото не са съхранявани правилно, дали защото са с изтекъл срок на годност и аз не знам.  newsm78

Редактирам. Аниииии  Hug Косата ти е страхотна  Hug браво сладур, много е хубава, много. Целувки  bouquet bouquet bouquet

Записа за новата тема какъвто го решите. Ако е със снимка на наличностите ще го направя по-късно,  защото не съм у  дома.  Обаче мисля, че е добре да има анкета. Така ще има преброяване на момичетата,  които четат темата, но не пишат, сигурно биха гласували  Hug

Аз в момента съм на едно прекрасно място, чувствам се уютно и спокойно. Мъжлето дреме на дивана, аз пия капучино ,  преглеждам темата и пазарувам  Joy Намазала съм коренчетата със стимулатора на Натура Сиберика,  а по дължините Еластисайзера,  който си открих в козметичната чанта за път (там обикновено държа всякакви тестери и мостри като пътувам да не мъка всеки път много продукти - все се намира по нещо интересно  Joy) Сега просто мързелувам,  пазарувам и умувам  Joy какво да купя още  hahaha

Скрит текст:

# 704
Ани, страхотна коса! Гладка, плътна по цялата дължина...  Flutter

Мамче, аз също мислех да питам иска ли някой да делим литровите секси за руси коси, но искам серията.
Въпросите за запис оставям на вас, ок съм с всичко  Hug
Искам да ви покажа моята щерка, терапията на Наши се отразява превъзходно и на нетретирани коси  Heart Eyes ще я правя и на нея всеки месец, много и уплътни косъма, блясъкът да не коментирам  Crazy и е супер лесна за разресване. Правихме я миналата седмица.
Моля не ме цитирайте.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт