Какво и как да сготвим в Делимано под налягане

  • 4 109
  • 16
  •   1
Отговори
# 15
  • Вече на село
  • Мнения: 569
Точно сарми не съм правила, а кисело зеле с месо. Включвам на F4 и като свърши, повтарям без пауза, защото зелето ми иска повече варене. Шкембе скоро варихме - пак така, въобще не проверявам, направо превключвам, когато яденето си иска повече време. Правих тиквички, но те и в обикновена тенджера стават бързо, така че - 20 минутна програма и като се отчете налягането, заради което яденето продължава да се готви, не е нужно повече.

# 16
  • Вече на село
  • Мнения: 569
Свинско джоланче със зеленчуци
Сложих джоланчето, посолено със сол и червен пипер, в контейнера с около два пръста водичка и два пъти без пауза пуснах на F4. Изчаках да падне налягането, да проверя дали се е сварило джоланчето (чудно беше) и да добавя цели по-дребни обелени картофи, моркови по-наедро нарязани, цели скилидки чесън и повечко цели малки главички лук. Зеленчуците посолих със сол и червен пипер и полях обилно с  олио, да има Simple Smile Наредих ги около джоланчето и пак на F4 (явно, слабост ми е тази програма - а, бе, проверена, че върши работа, това е). Какво да кажа - резултат повече от добър за мърморко като ММ. Препоръчвам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт