Какво и как да сготвим в Делимано под налягане

• 4 108
  • 16
  •   1
Отговори
Здравейте момичета .Понеже от тук черпя доста рецепти реших да пусна нова темичка.Във нея ако може да пишете какво готвите в този ел.уред.Имам мултикукър но е от другите Делимано.Този ми е нов и бих желала малко рецептички.Много ще съм благодарна на всички за идеите и указанията и рецептите.

# 1
  • Вече на село
Благодаря за темата!
Имам и двата Делимано, с 50+1 сега се опознаваме.
Днес готвих кисело зеле с месо в Делиманото под налягане. Включвам два пъти на F4 едно след друго. Разбира се, мога да  ползвам функция под налягане, но незнайно защо, до сега не съм прибягвала до нея, все отлагам.
Правила съм ориз със зеленчуци на съответната функция, картофи със съвсем малко водичка, мазнина повечко, сол и червен пипер на F5, тиквички пълнени на F5, картофи и морски дарове на пара, през лятото царевицата само там я варях. Хубавото на това Делимано е, че всичките му функции са под някакво налягане и почти не излъчва миризма.
Ще споделям опит и по-нататък Simple Smile От мен - приятно готвене, заслужава си уредчето  Peace

# 2
Благодаря за темата!
Днес готвих кисело зеле с месо в Делиманото под налягане. Включвам два пъти на F4 едно след друго. Разбира се, мога да  ползвам функция под налягане, но незнайно защо, до сега не съм прибягвала до нея, все отлагам.
Правила съм ориз със зеленчуци на съответната функция, картофи със съвсем малко водичка, мазнина повечко, сол и червен пипер на F5, тиквички пълнени на F5, картофи и морски дарове на пара, през лятото царевицата само там я варях. Хубавото на това Делимано е, че всичките му функции са под някакво налягане и почти не излъчва миризма.
Ще споделям опит и по-нататък Simple Smile От мен - приятно готвене, заслужава си уредчето  Peace

# 3

Много се радвам, че пуснахте тази тема! Аз отскоро също имам Делимано 50 + 1, но все още ми е много трудно с нея. Ще се радвам да споделите опита си и как и кои програми използвате, рецепти. Преди една седмица исках да сготвя гъбена супа. В началото всичко беше добре, но към края сипах прясно мляко и след момент супата изкипя. Бях близко и веднага изключих от ел. мрежата, пресипах супата в друг съд и добре почистих Делиманото. Вече една седмица не я ползвам, защото ме е страх да не направи късо съединение. Знае ли някой дали основателно се страхувам?

# 4
Делимано 50-1 го ползвам постоянно .Първо включвам на пържене и запържвам месо лук и после пускам на Стю.Ето ви рецептичка за кюфтенца с червен сос станаха страхотни..Включих и запържих кюфтенцата на програма пържене.После добавих лука чесъна подправките и доматите и водичка малко.После на Стю стана невероятни .Това е хубаво че не извират яденетата и не се долива и всичко се запазва аромати и съставки .Правих и боб вчера направо масло стана.Но го бях накиснала от предната вечер с лъжица сол.Това го знам от главен готвач.

# 5
Благодаря за темата!
А ТЯ може да готви и без ли да е под налягане .Само едни картофи съм варила но бяха обелени и нещо не ми допаднаха.Не съм е ползвала за нищо друго и за това пуснах темичка .

# 6
  • Вече на село
Благодаря за темата!
А ТЯ може да готви и без ли да е под налягане .Само едни картофи съм варила но бяха обелени и нещо не ми допаднаха.Не съм е ползвала за нищо друго и за това пуснах темичка .

Имах предвид "pressure". Вероятно при тази програма налягането е доста по-високо.

# 7
Какво друго готвите в тази тенджерка .На мен единственото което не ми допада е че няма пържене.А аз винаги задушавам първо зеленчуците и месото и тогава добавям всичко останало и варя .Тук как би се получило това chef

# 8
А царевицата как се вари .

# 9

Много се радвам, че пуснахте тази тема! Аз отскоро също имам Делимано 50 + 1, но все още ми е много трудно с нея. Ще се радвам да споделите опита си и как и кои програми използвате, рецепти. Преди една седмица исках да сготвя гъбена супа. В началото всичко беше добре, но към края сипах прясно мляко и след момент супата изкипя. Бях близко и веднага изключих от ел. мрежата, пресипах супата в друг съд и добре почистих Делиманото. Вече една седмица не я ползвам, защото ме е страх да не направи късо съединение. Знае ли някой дали основателно се страхувам?
Не се притеснявай ще и свикнеш много е лесно и удобно .

# 10
  • Вече на село
Напълвам контейнера с кочани  Laughing Наливам вода да ги покрие и пускам на някаква програма. В началото пусках на по-дълга - 30 минутна, но след това пробвах на по-кратка и пак се сваряваше.

# 11
Напълвам контейнера с кочани  Laughing Наливам вода да ги покрие и пускам на някаква програма. В началото пусках на по-дълга - 30 минутна, но след това пробвах на по-кратка и пак се сваряваше.
Благодаря ти много .Може да даваш и други идеи щом е имаш от доста време. Hug

# 12
  • Вече на село
Имам два провала със сладкиши - единият пекох със затворен вентил, другият - с отворен, но не се получиха, въпреки че в книжката има такива рецепти.

# 13
Имам два провала със сладкиши - единият пекох със затворен вентил, другият - с отворен, но не се получиха, въпреки че в книжката има такива рецепти.
Aз за това не ми се и опитва .Едно че е много малка тенджерката .Друго че мисля че няма дя се изпече.Вчера готвих червена леща стана супер.Днес ще правя супа топчета и сърмички .

# 14
Благодаря ти много .Може да даваш и други идеи щом е имаш от доста време. Hug
Кажи ми сърмите на коя програма да ги пусна днес смятам да ги направя в Делиманото под налягане.

Общи условия

Активация на акаунт