NESCAFE DOLCE GUSTO

• 280 273
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 570
Да се очаква някъде промоция?

# 571
В дилема съм дали да не си купим NESCAFE DOLCE GUSTO OBLO . Някои с отзиви от OBLO? И кой модел е най-добрия всъщност, като изключим тези много скъпите.

# 572
В дилема съм дали да не си купим NESCAFE DOLCE GUSTO OBLO . Някои с отзиви от OBLO? И кой модел е най-добрия всъщност, като изключим тези много скъпите.
Сестра ми има OBLO от 4 години и е много доволна. Този модел е /а сега е и в промоция/:
http://www.emag.bg/rychna-mashina-za-kafe-i-specialni-napitki-ne … ;utm_content=link
 Peace

# 573
Сестра ми има OBLO от 4 години и е много доволна. Този модел е /а сега е и в промоция/:
http://www.emag.bg/rychna-mashina-za-kafe-i-specialni-napitki-ne … ;utm_content=link
 Peace

Да точно защото е в промоция и ми се струва добра цена, затова събирам отзиви  bouquet

# 574
Когато си купувахме нашата машина, жената, която ни обслужи ни каза, че всички модели правят едно и също кафе и всеки преценява според бюджета. Разликата е че едните са автоматични, едните ръчни. Oblо-то е ръчна.
А промоцията си е направо супер, ние си взехме същия модел за 190лв.  

# 575
А малко тъп въпрос, кое е за предпочитане ръчна или автоматична?Знам че ръчната сама си я регулираш за дължината на кафето и от една страна ми звучи добре, но аз ако не знам колко трябва да е дълго Grinning

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 09:27 от maggi_91

# 576
  • София
Аз бих си взела Пиколо от Технополис - за 99 лв. с 2 кутии кафе е промоцията.
Иначе по Коледа си купих Обло точно на тази промоция, но продължавам да си харесвам повече старото Пиколо - по-компактно е и по-лесно му пълня резервоара с вода.

# 577
Иначе по Коледа си купих Обло точно на тази промоция, но продължавам да си харесвам повече старото Пиколо - по-компактно е и по-лесно му пълня резервоара с вода.

А предполагам, че качеството на кафе е еднакво?

# 578
А малко тъп въпрос, кое е за предпочитане ръчна или автоматична?Знам че ръчната сама си я регулираш за дължината на кафето и от една страна ми звучи добре, но аз ако не знам колко трябва да е дълго Grinning

На кутията е написано препоръчителната доза. Като лично на мен някои кафета са ми блудкави и ги правя по-силни.

# 579
  • София

А предполагам, че качеството на кафе е еднакво?
- еднакво е. И двата модела са от един клас.

# 580
Благодаря на всички ви за отговорите на въпросите ми, отначало мислех OBLO, но след като mrm похвали повече Пиколо започнах за него да се замислям. Някой друг да даде мнение? И още нещо което се сетих е тези машини може ли да се слага и мляко?

# 581
  • На изток от Ада
Здравейте аз имам машина от няколко месеца , харесва ми , искам да ви питам някой случайно да пазари от онлайн магазин става въпрос за чуждостранен магазин - сега се разрових и е то има много други вкусове . Интересува ме дали има нещо да излизат на добра цена капсулите тук в Бг излизат най евтино 7 и нещо кутията

# 582
  • Варна
Според вас, дали е възможно за Великден да пуснат на хубава цена Мини ми  Party

# 583
  • Sofia
И още нещо което се сетих е тези машини може ли да се слага и мляко?

В резервоара ли? Абсурд! Naughty

# 584
И от мен един глас за компактното Пиколо. На работа имаме Обло, разликата е само в дизайна.

Общи условия

Активация на акаунт