NESCAFE DOLCE GUSTO

• 280 265
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря за помощта, вчера си купихме Пиколо Simple Smile Сега нямам търпение да пия кафета Grinning , но първо трябва да си купим капсули да си намерим любимия вкус Simple Smile

# 586
  • ПЛОВДИВ
Аз ползвам Мелъди Делонги у дома и преди 3 дни взех едно Пиколо за офиса с идеята, че разликата е само в дизайна. Не знам дали си въобразявам, но кафето от Мелъдито сякаш ми е по-вкусно. Thinking

# 587
Здравейте момичета! Наскоро си взехме  Krups Piccolo от Технополис. Въпросът ми е, мога ли да я регистрирам в сайта на долче густо и евентуално къде да го търся този код? На кутията има някакви кодове, но по листовките нищо не откривам.... Rolling Eyes И... изобщо има ли смисъл от тази регистрация? Благодаря предварително за отговорите!   bouquet

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 19:58 от yulietka

# 588
Здравейте момичета! Наскоро си взехме  Krups Piccolo от Технополис. Въпросът ми е, мога ли да я регистрирам в сайта на долче густо и евентуално къде да го търся този код? На кутията има някакви кодове, но по листовките нищо не откривам.... Rolling Eyes И... изобщо има ли смисъл от тази регистрация? Благодаря предварително за отговорите!   bouquet
Да,има смисъл,ако искаш да поръчаш кафе от сайта им-дава 20% отстъпка. Колко си струва не знам-като го пуснат по 7.50 кафето в Била и Кауфланд. Иначе самият код беше на гаранционнта карта май.

# 589
Другата седмица намалени капсулите в Кауфланд.

# 590
  • Варна
Аз имам Обло от година..много съм доволна  Peace
Любините ни вкусове са Capucino,Late Macciato Caramel,Cortado,Bundi  Peace

Не си заменям кафето за нищо друго/освен за автоматична машина  Mr. Green/

# 591
Другата седмица намалени капсулите в Кауфланд.
За тази седмица от 03.04 ли става на въпрос?

# 592
  • Варна
Да,тъкмо отворих вестника.Цената е 7,99 : )

# 593
  • Някъде около Пловдив
В Метро от днес капсулите са на 7,85.

# 594
  • Варна
Преди малко си купих капсули Buondi от СВА (Варна)за 4.99лв. ,предполагам поради наближаващия срок на годност(до края на май и юни).

# 595
Преди малко си купих капсули Buondi от СВА (Варна)за 4.99лв. ,предполагам поради наближаващия срок на годност(до края на май и юни).
Къде е магазина?

# 596
  • Варна
СВА на базар Левски във Варна. Simple Smile

# 597
Аз за съжаление нямам карта на Метро Sad тааа ми остава варианта 9.99 от кварталните супермаркети  Laughing

# 598
Аз за съжаление нямам карта на Метро Sad
На място издават дневни карти, само трябва да покажеш лична карта.

# 599
Здравейте,

Някой знае ли дали капсулите в Метро са все още с намаление?

Общи условия

Активация на акаунт