NESCAFE DOLCE GUSTO

• 278 546
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 945
  • Варна
Боряна,как го направи това капучуно?

Ами както си пише на упътването/но все не се получаваше с ръчната машина/
Първо бялата капсула на 6 чертички после кафявата на една чертичка и стана мммм божествено Yum

Essenca di moka си бях взела,но ми дойде много силно .Сега с новата машина ще видя как ще е

# 946
Боряна,как го направи това капучуно?

Ами както си пише на упътването/но все не се получаваше с ръчната машина/
Първо бялата капсула на 6 чертички после кафявата на една чертичка и стана мммм божествено Yum

Essenca di moka си бях взела,но ми дойде много силно .Сега с новата машина ще видя как ще е

Аз съм с ръчна машина, получава ми се перфектно. Т.е. всички двойни продукти (мляко + нещо си), винаги ми се получават такива красиви.

# 947
  • Пловдив
Кво значи ръчна?

# 948
  • Варна
Ами да ви кажа по-различен е вкуса на капучиното Simple Smile
Ръчна значи,че ти трябва на нагласиш с колко вода искаш кафето и да я спреш когато е готово Simple Smile

# 949
  • Пловдив
На мен пък не ми хареса...вкуса на млякото нещо...и не става никога такава пяна.

# 950
Есенца ди мока на мен не ми хареса, горчи прекалено, но аз никога не съм харесвала мока в каквото и да е.

Относно капучиното, аз си купих машината главно заради него, защото пия основно капучино. Лате например не обичам. Но на долче густо латето ми харесва повече отколкото капучиното.

# 951
Може ли да ми препоръчате продавач на диспенсър за капсули от Алиекспрес или ebay?

# 952
А пък аз мисля, че точно капучино и лате са ѝ слабите места на машинката. Кафето много ми харесва, но капучино направено на еспресо машина, няма нищо общо с капучино/лате от капсули - аз лично обожавам и определено +-ът не е за Dolche Gusto, това са разтворими капсули все пак, изкуствен вкус.

# 953
  • Варна
За мен вкуса на капучиното и лате матиатото е божествен/най си падам по карамела/
Опитвала съм и от еспресо машина- ами не е същото
Освен това капсулите се съхраняват ;есно,може и да се пренасят.Като тръгнем на почивка си я нося със себе си Simple Smile
И се развалят много по малко от едно мляко в хладилника да речем Simple Smile
Вкуса на какаото също е божествен Simple Smile

# 954
Не знам, аз съм наистина фен на италианското капучино и това от машината е доста... абе не става да го сравня. Пия го, не че е лоша самата напитка, но не мога да кажа, че за мен това е истинско капучино, това е. Иначе на вкус е хубаво, просто не ѝ е там силата. Виж за кафетата има много добри и за мен е предпочитана. На работа пия Лаваца, ами DG е доста по-хубаво, наистина. Осезаемо.

# 955
Купих си машината основно заради капучиното. Страхотно е.

# 956
  • Пловдив
Моля за съвет от къде мога да купя като стъклените чаши, които са на тези кутии?

# 957
Моля за съвет от къде мога да купя като стъклените чаши, които са на тези кутии?

Бяха пускали подобни в Лидл, даже наскоро пак. Аз миналата година си купих от там малки, за кафе, 4 бр. А сега имаше май по 2 бр големи за капучино, може да са останали в някой магазин.

# 958
  • Пловдив

Благодаря m@ria, ще проверя още утре.

# 959
  • Mediterraneo
Записвам се. Подариха ни тази машинка https://www.electrolider.com/34083-thickbox_default/cafetera-kru … -capacidad-1l.jpg и започвам да я опознавам. В кутията имаше подарък 6 вида капсули, а отделно ни подариха и кутия с капсули капучино.
Тук навсякъде при закупуване на определен брой капсули дават машината на преференциална цена; нашата е купена за 49 евро.
Регистрирах машината в сайта и имам 10 евро намаление при покупка, смятам да заредя лате и шокочино. Вкъщи обикновено пием кафе с мляко, пробвах интенсо, хареса ми, та вероятно това ще е нашето.

Общи условия

Активация на акаунт