NESCAFE DOLCE GUSTO

• 278 540
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 960
  • Пловдив
Тарти, това не е ли Мини ми? Прилича ми на моята, която обаче е червена. Лесна е за ползване, само трябва да си усетиш дължината на кафето

# 961
  • Mediterraneo
Mini me е, да. Лесна е, нямам оплаквания. Двете неща, които пробвах, са точно по вкуса ми, даже няма какво да усещам на дължината- правя ги по указанията на съответната капсула.
Сега се заинтригувах за тези многократните, ще почета това- онова по въпроса.

# 962
  • Пловдив
Аз имам многократна,от Амазон...писала съм,доволна съм!

# 963
  • Пловдив
За дължината споменах, защото аз за себе си прецених, че на четвъртата дължина и с мляко ми идва най-добре

# 964
  • Луната ни пази
И моята е Мини ми. Еспресото си го правя на 4та дължина. Обичам Буонди, бразилското и ристрето.
На млечните не съм фен. Кортадо пия понякога следобед.
В момента в СВА са на 8.35 лв.

# 965
  • Варна
И моята е Мини ми. Еспресото си го правя на 4та дължина. Обичам Буонди, бразилското и ристрето.
На млечните не съм фен. Кортадо пия понякога следобед.
В момента в СВА са на 8.35 лв.

В кауфлант са 7,80 Simple Smile
Днес пробвах Еспресото с препоръчителните две чертички - направо ужас Simple Smile
Утре ще пробвам с четири Simple Smile

# 966
  • Пловдив
Аз споменах вече, че първо си топля половин чаша мляко в микровълновата печка - след това пускам капсулата в него и за моя вкус идва добре.

# 967
Гледах вчера брошурата на Кауфланд, но не съм видяла промоцията. От днес ли е намалено?

# 968
  • Варна
От утре в Била кафето е на 7,69:blush:

# 969
  • Mediterraneo
Цените, които спрягате, са за колко капсули? Да се ориентирам в цените, но съм сигурна, че тук е по- евтино.

# 970
  • Пловдив
За 16бр

# 971
  • Mediterraneo
В момента на промоция при мен има 32 капсули+ подарък кутия за капсули за 8 евро.

# 972
  • Пловдив
Освен да пращаш Simple Smile

# 973
  • Mediterraneo
Обикновено вървят на 50 или 70% намаление на втората кутия. Или плащаш 2, вземаш 3, като комбинираш по желание. Аз ще чакам такава промоция да си заредя видове.

# 974
  • Варна
Не съм гледала брошура.Вчера минах през кауфланд видях,че са намалени и се заредих с кафета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт