NESCAFE DOLCE GUSTO

• 278 259
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте Simple Smile какво ви е мнението за тази машина http://www.technopolis.bg/bg/Coffee-makers/Coffeemaker-KRUPS-KP1 … -GENIO-2/p/825463  bouquet

# 76
Страхотна машинка. Четвърта година я ползвам вече. Имам и цирколо, но тази я предпочитам заради автоматичното дозиране на водата.

# 77
Моето мнение е,че тази машина в различните дизайни е удачна за офис, поради хигиената.
За вкъщи не виждам смисъл да давам 0.60 лв. за кафе, като имам качествена Саеко, а отсреща правят всички видове Лаваца за 0.70 лв.

# 78
Здравейте момичета bouquet
Аз имам следната питанка: вкъщи си имаме стандартна кафе машина и само аз си я ползвам (мъжът ми не пие кафе), но много искам да опитам някоя от напитките за Dolce Gusto - ей така от гъдел и любопитство. Та виждали ли сте в София някъде, в някое кафе да ги предлагат? Crazy

Мини през Технолопис. Уикенда бях в Сердика и пих кафе. Направи ми впечатление, че не предлагат сметана, а само захарчета. Да се поправят  Crazy

# 79
  • София
Ей супер, ако имам път през някой техномаркет тия дни ще намира задължително, ако не ще посетя кафето в Редута.
Благодаря ви момичета за отгворите bouquet Heart Eyes

# 80
  • ПЛОВДИВ
От вчера имаме Делонги Долче Густо Мелъди 3 - тествахме я с Еспресо Интензо и съм възхитена. Кафето е страхотно, става супер бързо, лесно и чисто. А машинката е страааашно красива. Нямам търпение да тестваме всички вкусове. От много години искам да си взема такава машинка и все се колебаех, но определено си заслужава! Heart Eyes

# 81
jully20 , Честито!Със здраве да си я ползваш и да споделяш новости и промоции Laughing

# 82
  • Пловдив
Аз днес си взех Мини ми от промоцията и май ще се включа в отбора.

# 83
  • Варна
Мини Ми то е разкошно  Peace
Аз имам Обло което взехме скоро и сега страдам,че не мога да си взема и Мини Ми  #Cussing out

# 84
  • Пловдив
Аз от доста време все се канех и се чудех каква машина да си взема и както се казва, почти в последния момент се възползвах, че е на промоция до края на месеца за 149 лева. Опитахме еспресо интензо, капучино и шоколад - добри са, но майка ми каза, че интензото й е силно. Кортадо не сме го опитали още, но запазихме капсулата за сестра ми.

# 85
Аз от доста време все се канех и се чудех каква машина да си взема и както се казва, почти в последния момент се възползвах, че е на промоция до края на месеца за 149 лева. Опитахме еспресо интензо, капучино и шоколад - добри са, но майка ми каза, че интензото й е силно. Кортадо не сме го опитали още, но запазихме капсулата за сестра ми.

Честито! Кортадо е с нес кафе. Еспресо мисля на майка ти ще и едобре. В Метро имаше на 7,99.

# 86
  • Пловдив
Да, и аз мисля, че стандартното Еспресо ще е по-добро, но Интензото беше бонус към машината. Обаче пък ми хареса това, че имаше като бонус тези 4 капсули, та поне горе-долу да се ориентираме. Капсулата Кортадо я оставихме за сестра ми - всяка да опита някой вкус. Машината я взех от Зора и в магазина ми казаха, че точно Кортадото им било много вървежно. Взех си една кутия от Метро, защото в Пловдив са един до друг тези два магазина - беше на 7,88 лева при нас.

# 87
На мен ми допадат червената и зелената капсула, но не им помня имената.

# 88
Аз днес си взех Мини ми от промоцията и май ще се включа в отбора.

И аз я имам от 2 години Simple Smile Много съм доволна. Купих я покрай великденските празници, беше с подарък 10 кутии кафе на цена 179 лв. Скоро май не са пускали такава оферта...

# 89
  • Пловдив
Севда, не съм следила офертите им, защото до скоро само умувах и се чудех дали да си взема. Затова и хванах тази промоция - за 149 лева. Иначе това с десетте кутии капсули определено е голям бонус, особено ако са били различни видове. Вчера си взех лимитираната серия на Лунго - хареса ми, макар че не е точно моят тип кафе. Опитах и Кортадо - то вече определено се приближава до вкуса ми и вероятно ще си го взимам редовно, обаче ми се иска да опитам и другите видове преди това, за да си преценя кое колко ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт