NESCAFE DOLCE GUSTO

• 278 292
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 105
В Бургас до гробищата имаше само 3 вида. Добре, че преди заредих от Метро - Еспресо.
Каква е цената  Rolling Eyes

Преди месец някъде беше на промоция, 7,99 мисля беше.

# 106
  • София
Здравейте Hug ползвали ли сте такива капсули http://ru.aliexpress.com/item/3pcs-pack-Refillable-Dolce-Gusto-c … 8ed6-31a82fc6490d newsm78 bouquet

# 107
  • Sofiq
Аз не, но директно си ги поръчах да ги тествам Simple Smile)

# 108

И аз ги поръчах миналата седмица Simple Smile Ще дам отзиви като пристигнат Simple Smile

# 109
  • София

И аз ги поръчах миналата седмица Simple Smile Ще дам отзиви като пристигнат Simple Smile
от същият сайт ли  Simple Smile

# 110
  • Sofiq
Да от Алиекспрес.

# 111

от същият сайт ли  Simple Smile
Да...дори от същия продавач...но бяха малко по-евтини Wink

# 112
Здравейте, предварително се извинявам, ако въпросът ми не е в подходящата тема.Имам кафемашина Обло, но от няколко кафета тече ужасно бавно на капки.Гледах указания за почистване в сайта на Нес кафе долче густо, но не открих въпросната игла за почистване.Моля за идеи как да се справя с проблема?Благодаря! bouquet

# 113
  • Sofiq
Здравейте, предварително се извинявам, ако въпросът ми не е в подходящата тема.Имам кафемашина Обло, но от няколко кафета тече ужасно бавно на капки.Гледах указания за почистване в сайта на Нес кафе долче густо, но не открих въпросната игла за почистване.Моля за идеи как да се справя с проблема?Благодаря! bouquet

Вземи една обикновена игла и механично прочисти добре игличката, която пробива капсулката и през, която излиза самата вода от машината.

# 114
val_s, Благодаря! bouquet

# 115
Внимателно с иглите, че аз си изпатих.
Домързя ме да отида да търся в кашона игличката на машината и с обикновена игла се опитах да почистя от варовика чучурчето. Даже и не съм разбрала, че връхчето на иглата се е счупило и е останало вътре. Познайте- пръска капки на всички страни и после спря да тече изобщо. Добре, че съпругът ми е инженер, та цял ден му отне разглобяване и сглобяването  на машината, а какво ми чуха ушите ... Че прави специално приспособления да извади върха на играта. В нашия град няма и сервиз за тези машини.

# 116
nellli, Благодаря! bouquetДобре, че не пробвах с игла по съвета на моя съпруг.Засега май се справих само с препарат за почистване  и потече по-бързо.Благодаря отново на всички за съветите!
Желая ви хубав ден и вкусно кафенце kaffeetrmker_2

# 117
  • Sofiq
Аз си ползвам една дебела игла и нямам проблеми, просто по-внимателно го правя.

# 118
  • На брега на реката
Аз преди ползвах минерална вода, а откакто имам кана Брита, сипвам в машината само от нея. Така се предпазва машината от натрупването на варовик. Наскоро реших все пак да я почистя, щото са минали 2 години откакто я ползвам и се оказа абсолютно чистичка.

# 119
Аз преди ползвах минерална вода, а откакто имам кана Брита, сипвам в машината само от нея. Така се предпазва машината от натрупването на варовик. Наскоро реших все пак да я почистя, щото са минали 2 години откакто я ползвам и се оказа абсолютно чистичка.

Аз също ползвам само вода от Брита-та или филтрирана, така си спестявам почистването.

Общи условия

Активация на акаунт