NESCAFE DOLCE GUSTO

• 278 627
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 195
Shagya, непременно пиши как е?

# 196
  • София
В Кауфланд има поне 7-8.щ вида кафе и всички видове са на промоция -2 лв. Купих си и N'ymba lungo на 10.99 от 12.99 - много е добро !
Току що си купих N'ymba lungo за 9, 20 лв. Прочетох няколко отзива, че е много добро, както и твоя. След обед ще го пробвам 👌🏽
Да кажеш после ! Акъде е по 9.20 ?

# 197
Aз съм доволна от многократните капсули. Разбира се закупени от китайско на много по ниска цена от показаната в този линк. Планувам да си закупя още няколко, за да мога да си зареждам малко повече наведнъж, а не да чакам да съхнат след миене и да ги зареждам една по една.
А какво кафе (или друго) слагаш в многократната капсула?

# 198
Купувам смляно кафе от някоя известна и по скъпа марка. Излиза ми не повече от 20 ст. капсулата дори от Якобс монарх или подобни на цена.

# 199
Купувам смляно кафе от някоя известна и по скъпа марка. Излиза ми не повече от 20 ст. капсулата дори от Якобс монарх или подобни на цена.
А някой пробвал ли е студен чай на гранули, какао, капучино на прах (изобщо някакви по-интересни идеи) за многократната капсула?

# 200
  • Луната ни пази
В Кауфланд има поне 7-8.щ вида кафе и всички видове са на промоция -2 лв. Купих си и N'ymba lungo на 10.99 от 12.99 - много е добро !
Току що си купих N'ymba lungo за 9, 20 лв. Прочетох няколко отзива, че е много добро, както и твоя. След обед ще го пробвам 👌🏽
Да кажеш после ! Акъде е по 9.20 ?
Хареса ми кафето. Много повече от обикновеното Lungo. За сега, обаче, любимо ми остава Intenso. Цената е в нашия малък град, в един местен магазин, не от верига. Иначе в местното СВА, цената е 13,50. 😒

# 201
Здравейте, най-после и аз се сдобих с такава машина.От близо година искам да си я закупя, но все ми се свидят парите.Имаше намаление в кауфланд за 95лв. на модел Piccolo и намаление на капсулите на 9лв. кутията.
Взех си кортадо, опитвала съм го и ми допада.Надявам се покупката ми да си заслужава и да не ми идват скъпо капсулите. Hug

# 202
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
И моите капсули за многократна употреба пристигнаха. Поръчах ги от линк, който бяхте дали тук. Мбого съм доволна. Аз обичам Лаваца и сега ги пълня с нея и съм много удовлетворена от вкуса. Не съжалявам.

# 203
В Била са намалени капсулите, ако не се лъжа на 8 лв.

# 204
  • Варна
Според брошурата на Била през целия август ще са на 8.99 лв

# 205
Според брошурата на Била през целия август ще са на 8.99 лв
Да, така е. Другата или по-другата седмица ще има ДНИ НА КАФЕТО с 25% на всички кафета, но капсулите /или поне тези на Долче Густо/  няма да бъдат в тази категория. Ще си стоят на 9 лв целия м. Август.  За останалите марки капсули не мога да кажа.

# 206
  • София
И моите капсули за многократна употреба пристигнаха. Поръчах ги от линк, който бяхте дали тук. Мбого съм доволна. Аз обичам Лаваца и сега ги пълня с нея и съм много удовлетворена от вкуса. Не съжалявам.
И аз ползвам Лаваца и с тези капс. за многократна употреба, кафето ми харесва дори повече, от това на капс. Долче Густо.

# 207
Интересно видео за ползване на стандартните капсулите отново (за тези, които си чакат още капсулите за многократна употреба или просто искат да пробват Simple Smile ) ---> https://www.youtube.com/watch?v=NByTVqaD5ZU

# 208
И аз съм с такива капсули, освен това четох някъде колко пластмаса се изхвърляла иначе... не знам, на мен ми допадат.

# 209
  • София
И аз ползвам Лаваца и с тези капс. за многократна употреба, кафето ми харесва дори повече, от това на капс. Долче Густо.
коя Лаваца слагате  Praynig bouquet

Общи условия

Активация на акаунт