NESCAFE DOLCE GUSTO

• 278 498
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Аз моя го пускам в миялната. Ако нямате не знам какво да Ви посъветвам щом ползвате четка. С очезмаслител давш няма да се разкикне и да падне мръсотията?

# 1 051
Леле, каква е тази цена, 1/3 от нова машина почти!

# 1 052
Сложете таблетка за котлен камък, моя така го изчистих.

# 1 053
Сложете таблетка за котлен камък, моя така го изчистих.

Благодаря! Ще пробвам.

# 1 054
От понеделник в Кауфланд капсулите ще са на 7,89 лв.

# 1 055
Била цял месец 02 ще са на 8.99лв

В Била-Разград няма днес кафе на промоция.

# 1 056
  • софия
Била цял месец 02 ще са на 8.99лв

В Била-Разград няма днес кафе на промоция.

# 1 057
Здравейте! Днес за първи път се пробвах да направя капучино, тъй като машината ми е нова, но нищо  не се получи. Първо сложих бялата капсула но нищо не протече. След което копчето почна да мига ту в зелено, ту в червено. После пробвах пак , но вместо мляко си протече чиста вода. Дали машината ми нещо не е наред или аз не правя нещата както трябва.
И да ви попитам вашите кафета горещи ли стават, защото при мен са леко топли, даже захарта не се разтапя в тях.
Машината ми е lumio

# 1 058
Здравейте! Днес за първи път се пробвах да направя капучино, тъй като машината ми е нова, но нищо  не се получи. Първо сложих бялата капсула но нищо не протече. След което копчето почна да мига ту в зелено, ту в червено. После пробвах пак , но вместо мляко си протече чиста вода. Дали машината ми нещо не е наред или аз не правя нещата както трябва.
И да ви попитам вашите кафета горещи ли стават, защото при мен са леко топли, даже захарта не се разтапя в тях.
Машината ми е lumio

Не можах да видя от снимките в интернет къде й е копчето за включване и изключване, но изчаквате ли машината да загрее? При мен въпросното копче започва да свети в зелено и това значи, че съм готова да си пусна кафе и то излиза топло и хубаво. Като в началото, след като пусна машината, копчето примигва светейки в червен цвят.

# 1 059
Машината ми е lumio

Правили ли сте кафе с машината, или това е първата напитка която пробвате?
Когато машината загрее, светва зелена светлина. Когато има  проблем, или и правите профилактика за варовик, тогава светлината се редува червена и зелена. Понякога и самата капсула се оказва дефектна.Пробвайте да пуснете само гореща вода без капсула в държача. Така ще проверите дали машината загрява водата или не. Нормално кафето си излиза съвсем горещо.

# 1 060
Машината ми е lumio

Правили ли сте кафе с машината, или това е първата напитка която пробвате?
Когато машината загрее, светва зелена светлина. Когато има  проблем, или и правите профилактика за варовик, тогава светлината се редува червена и зелена. Понякога и самата капсула се оказва дефектна.Пробвайте да пуснете само гореща вода без капсула в държача. Така ще проверите дали машината загрява водата или не. Нормално кафето си излиза съвсем горещо.

Да, правих няколко кафета, които не станаха горещи, както очаквах, а леко топли. Пробвала съм да пусна и само гореща вода, и тя излиза по скоро топла, а не гореща. Например не става да си запариш пакетче с чай в нея.
А днес при капучиното явно капсулата е била дефектна. После пробвах да пусна кафе и стана.
Светлината се редува червена и зелена по време на самата профилактика за варовик, или когато ми сигнализира че трябва да направя такава профилактика? Горе долу на какъв период от време трябва да се прави почистване от варовик?

# 1 061
Преди самата процедура по профилактиката се влиза в този режим на мигаща червена и зелена светлина. Няма индикатори за профилактика машината. Зависи колко варовита е водата. Ние сме с много варовита и на 6 месеца пускам препарат за варовик през машината. Иначе тя сама ще си покаже когато започне да се задръства с варовик -започва да тече много трудно струята.
За чай водата от машината няма да стане. Не е чак толкова вряла.

# 1 062
  • Mediterraneo
Е, защо да не става за чай?! Чай си правя от капсула, отделно като ме мързи да топля вода, си пускам вода само, достатъчно гореща е за чай от пакетче.

# 1 063
  • Пловдив
И на мен не ми вади достатъчно топла вода за пакетче чай. Даже и капучиното не ми идва достатъчно топло и захарта също не ми се разтваря достатъчно, а на капучиното слагам малко и гледам уж да разбъркам добре.

Единичните капсули ги пускам в предварително затоплено мляко в чашата и тогава ми е идеално топло.

# 1 064
Хмм, моята прави вряло кафе. Захар не слагам, но кафето не може да се пие веднага след пускане.

Общи условия

Активация на акаунт